20.07 – 26.07 – Седмокласници 2025/2026 – Второ класиране

• 34 908
  • 772
  •   2
Отговори
# 765
  • София
Здравейте! За пръв път се включвам в темата, въпреки че ми е безценен ориентир в лабиринта на кандидатстването до момента. Не мога обаче да разбера каква е процедурата при изтегляне на документите от училището, в което е записано детето, в случай, че реши да се пробва за трето класиране. На сайта на училището няма никакви насоки - кабинет или приемно време, в което се случва това. Дали трябва утре сутринта просто да отида на място и да разчитам някой да ме насочи или да се опитвам да се свържа по телефона с молба за информация? Какво бихте ме посъветвали? Притеснява ме, че времето за реакция е доста кратко.
Аз теглих документи, но за 1 клас. Не вярвам да има много разлика. Отиваш в училището и казваш, че искаш да изтеглиш документите на детето. Мен ме накараха да попълня една молба на място до името на директора, че ги вземам и толкова. Не съм се забавила повече от 5-10 мин в училището.
Успех в следващото класиране 😊

# 766
По същия начин е и за 7 кл - отивате в канцеларията на училището и казвате, че желаете да изтеглите документите на детето. 5-10 мин.

# 767
Много благодаря за насоките! И успех на всички продължаващи с епопеята! Още малко остана...

# 768
А всъщност с бал около 345 за природни науки, в кое училище бихте препиръчали за 3-то класиране.
Виждам, че има едно място в 127-мо, но балът е бил 375 на второ класиране.
Какво мислите за 125-то, балът е бил 318, дори и да се вдигне.. би трябявало да е ок.

А 203-то бихте ли то препоръчали, балът там е доста по-нисък..
Други варианти?

# 769
Погледнете и в 105то дали има свободни места.

# 770
А всъщност с бал около 345 за природни науки, в кое училище бихте препиръчали за 3-то класиране.
Виждам, че има едно място в 127-мо, но балът е бил 375 на второ класиране.
Какво мислите за 125-то, балът е бил 318, дори и да се вдигне.. би трябявало да е ок.

А 203-то бихте ли то препоръчали, балът там е доста по-нисък..
Други варианти?

12 су? Не съм гледала дали има свободни места

# 771
  • shumen
Отивате в училището и казвате,че искате да изтеглите документите.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 00:16 от danaeka

# 772
Отивате в училището и казвате,че искате да изтеглите документите.

?

Общи условия

Активация на акаунт