Кодове и отстъпки на Букинг / Booking

• 5 568
  • 141
  •   2
Отговори
# 120
  • В подножието на Сините камъни
Цитат
Да, аз се отказах, буквам през, там също има 10% кешбек във вид на уизточки

Може ли да споделите колко време са валидни уизточките

От букинг визточки все още не съм получила /сега направих резервация/, за да знам колко време са активни, но получавам от кредитната ми карта на уиз от ДСК, която имам и са за  година. Предполагам, че и тези ще са за толкова.

# 121
6 месеца важат тези получени от букинг и процентът на кешбек е различен в зависимост от нивото на профила Ви. Аз съм уиз дискаунт клуб стандарт и получавам 7% кешбек, премиум получават 10%, а ако нямаш членство не получаваш нищо.

# 122
Търся код за букинг,на лични моля.

# 123
  • София
Забелязали ли сте някаква закономерност кои кодове са обвързани с мейл?
За 8%, за 10%, 12%, 15%?

# 124
Имам код за букинг, 8%, мин. сума 50€, до 5- ти август( нямам идея дали е обвързан с имейл).
За потребител, който не е " специализиран" в търсене на кодове.

# 125
Имам код за букинг, 8%, мин. сума 50€, до 5- ти август( нямам идея дали е обвързан с имейл).
За потребител, който не е " специализиран" в търсене на кодове.
Може ли да пробвам дали не в вързан за мейл (л.с. ако може)? Втора седмица все на обвързани с мейл попадам…

# 126
  • СОФИЯ
Забелязали ли сте някаква закономерност кои кодове са обвързани с мейл?
За 8%, за 10%, 12%, 15%?
Последните 2 кода които получих ставаха само през моя профил. 8 и 15 %. С единия резервирах за дъщеря ми.
Според мен е на път да приключи размяната, понеже всичко друго им е ОК де, особено контакта.

# 127
Blue Sky, оказа се, че друг не може да го ползва( дадох го на потребител, писал на ЛС), кодът е свързан с моя имейл.
Наистина жалко, толкова кодове вече ще остават неоползотворени, ама това им е новата политика явно.

# 128
Давам код за Букинг за 15% при резервация над 200 лв. /не знам защо още дават стойности в лева/. Важи до утре- 05.08. Не знам дали е обвързан с профила ми.
Пишете ЛС.

# 129
Много благодаря на Mia66, от минала седмица удрях на камък с кодовете, но с нейния успях да направя резервация. Пиша за да не се отчайваме, че всички кодове са обвързани с мейл и за да благодаря на съфорумката 😊

# 130
Дадох код за 8% на колежка онзи ден, успя да го ползва. Споделям просто за сведение.

# 131
Да, аз се отказах, буквам през wizzair, там също има 10% кешбек във вид на уизточки
10% бяxа преди пандемията. Отдавна са 5%, за съжаление. Усетиxa се навреме, че не им е изгодно.

# 132
Търся и аз код за букинг,на лични моля. Благодаря предварително!

# 133
# 134
  • На планетата Земя
Моля ви за код, ако някой има свободен. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт