Папиломи - опасно ли е да се премахват?

• 184
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
Чела съм противоречиви мнения за премахването на папиломите. Лятото е сезон, в който най-много се виждат, защото носим по-широки деколтета. Непрекъснато ми излиза една реклама за крем "Гладко", но всички мнения за него са на сайта им и не мога да им се доверя на 100%. Съдържа салицилова киселина и предполагам, че тя помога за падането на папиломите. Аз хем искам да ги махна, хем изпитвам притеснения да не си докарам по-големи проблеми.
Има ли тук хора, които РЕАЛНО са го използвали?

# 1
Чела съм противоречиви мнения за премахването на папиломите. Лятото е сезон, в който най-много се виждат, защото носим по-широки деколтета. Непрекъснато ми излиза една реклама за крем "Гладко", но всички мнения за него са на сайта им и не мога да им се доверя на 100%. Съдържа салицилова киселина и предполагам, че тя помога за падането на папиломите. Аз хем искам да ги махна, хем изпитвам притеснения да не си докарам по-големи проблеми.
Има ли тук хора, които РЕАЛНО са го използвали?

Никакви реклами, никакви кремове.
Папиломите се махат с лекарства от аптеката. Вземете си Верутол. Не вярвайте на глупости по Тв.

# 2
Папилом се премахва от лекар - дерматолог или хирург. Верутол може да доведе до пигментаци на кожата около папилома.

# 3
Папилом се премахва от лекар - дерматолог или хирург. Верутол може да доведе до пигментаци на кожата около папилома.

Пигментацията е временна, след падането на папилома изчезва. Плюс това се нанася с четчица и ако се внимава, въобще няма да има никакви пигментации после.
Освен ако папиломът е на място, където няма как - например на клепача - не е задължително да се търси хирург.

# 4
За да напиша коментара си значи имам опит точно с Веритол.
Разбира се всики сам  си решава както за него така и за лекарска помощ.

# 5
Стана ми интересно за Веритол) .
Може ли конкретно положителен / отрицателен опит , ако някой има желание да сподели ?)

Общи условия

Активация на акаунт