Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да отида за измерване на тоновете?
Какви са рисковете от преяждане по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да отида за измерване на тоновете?
-
Какви са рисковете от преяждане по време на бременност?
Преяждането по време на бременност може да доведе до нежелани последици като наддаване на нездравословно тегло, гестационен диабет, високо кръвно налягане и други здравословни проблеми както за майката, така и за бебето. Важно е да се поддържа балансирана диета според индивидуалните нужди и препоръките на лекаря.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Препоръките за хранене по време на бременност включват консумация на разнообразна и балансирана храна, включително плодове, зеленчуци, протеини, зърнени храни и здравословни мазнини. Важно е да се избягват алергенни храни или такива, които могат да предизвикат нежелани реакции както при майката, така и при бебето.
-
Какви са препоръките за избор на сутиен за кърмене?
-
Какви са рисковете от подуване по време на бременност?
Толкова ми беше хубаво с тях,а сега се чудя какво да правя в празния апартамент! 

Днес бях на жк и всичко е нормално, акушерката много ми се кефи, че нямам оплаквания и че се чувствам добре!Кофтито е, че на младежа расте и другата седмица ще ме гледат дали мога нормално да го родя или ще се наложи секцио, а като си знам докторката тя предпочита да е секцио, но смятам да тропам и настоявам за нормално раждане до последно.Момичетата от рецепцията ме питаха ади няма ли вече да раждаш и аз им казах чакайте бре хора рано ми е има време!И те се упулиха казаха че съм първата майка която не бърза да ражда! Голям са майтап девойките!И да ви се оплача ,че от това силно слънце съм изгоряла на потник като селскостопански труженик
Утре ще си купувам гащи за потдържане на шкембе за след раждане!Как мислите Гащите или клинът е по-добро? И да не казвам голяма приказка,но в четвъртък се очаква да имаме врата за детската стая, която я чакаме вече 1 месец и след като я монтираме чистим стаята слагаме мебелите пера си дрешките на бебо и мога да чакам падането на тапата изтичането на водите или контракциите!Ади чаву от мен

Даде ми направените досега изследвания - в трети и в седми месец, картон някакъв, където си е записвал туй-онуй и си пожелахме лек ден. Иначе бебчо си е все още седалищно, дано да е добре милото, че няма кой тон да му чуе, нито да го погледне.
Всеки случай си наистина голямакъсметлийка с всички близки така доброжелатлни и готови да помогнат
коремчето ме болеше ниско долу на едни такива странни интервали
пооплаших се но явно е било фалшива тревога....
Така ме е яд на него, че дойде в такъв неподходящ момент
..........