Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да отида за измерване на тоновете?
Какви са рисковете от преяждане по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да отида за измерване на тоновете?
-
Какви са рисковете от преяждане по време на бременност?
Преяждането по време на бременност може да доведе до нежелани последици като наддаване на нездравословно тегло, гестационен диабет, високо кръвно налягане и други здравословни проблеми както за майката, така и за бебето. Важно е да се поддържа балансирана диета според индивидуалните нужди и препоръките на лекаря.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Препоръките за хранене по време на бременност включват консумация на разнообразна и балансирана храна, включително плодове, зеленчуци, протеини, зърнени храни и здравословни мазнини. Важно е да се избягват алергенни храни или такива, които могат да предизвикат нежелани реакции както при майката, така и при бебето.
-
Какви са препоръките за избор на сутиен за кърмене?
-
Какви са рисковете от подуване по време на бременност?
Elz,верно е ,че бебка най- малко мен ще пита кога да излезе ,но както казва Krassi-Mira "друго е таткото да те закара в родилното" ,това ще ни е първо бебенце и двамата се вълнуваме много и затова ми се ще да изживеем заедно тези мигове ,но каквото е писано ще стане....
Лека нощ на всички ви ,дано тази нощ е прохладна!
. Хубавите неща не стават бързо, пък и ще е притеснително ако детето вземе да си навакса скоропостижно с килата
. СЕти се как преди време се молехме тази малка талисманка да оцелее, сега вече се молим просто да бъде в къщи в най-любящите прегръдки и да стане най-обичаната принцеса
.
, а така си я обичам, така ми е служила вярно през последните 4 години, че
, направо боледувам.
.
.
Но пък успявам да наваксам с пазаруването. Е, кофти късмет – точно в най-големите жеги, но все някой трябва да го свърши. Вече и аз съм почти готова за потегляне към родилния. Успях даже да изперя и изгладя всички придобивки. Остава само да наредя сака, ама някак си.... Е, не бързам толкова. Като си спомня предния път колко време измина от първите контракции до самото раждане и знам, че ще имам време да го подредя и изпразня няколко стотин пъти.

. Хич не ми се искаше да лягам под ножа. Хемоглобина ми се е качил на главозамайващите 125 след 116 предния път. Направо съм желязната лейди
!