Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да отида за измерване на тоновете?
Какви са рисковете от преяждане по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да отида за измерване на тоновете?
-
Какви са рисковете от преяждане по време на бременност?
Преяждането по време на бременност може да доведе до нежелани последици като наддаване на нездравословно тегло, гестационен диабет, високо кръвно налягане и други здравословни проблеми както за майката, така и за бебето. Важно е да се поддържа балансирана диета според индивидуалните нужди и препоръките на лекаря.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Препоръките за хранене по време на бременност включват консумация на разнообразна и балансирана храна, включително плодове, зеленчуци, протеини, зърнени храни и здравословни мазнини. Важно е да се избягват алергенни храни или такива, които могат да предизвикат нежелани реакции както при майката, така и при бебето.
-
Какви са препоръките за избор на сутиен за кърмене?
-
Какви са рисковете от подуване по време на бременност?

много ми бавят документите от Бг и zатова чакам толкова
Освен това вече се преместих в ново жили6те и там имах толкова работа
Гледам да не се преуморявам много,че да не ни иzпревари бебето преди сватбата,ама....От всичко се уморявам,отичат ми краката и направо неzнам с каква рокля и обувки 6те се появя да се бракувам....Май по джапанки
3а килограмите съм с 13 отгоре,но не ме притесняват 6тото малко остана...Дръжте фронта и ми стискайте палци да утрая до след сватбата
,а и според моя д-р няма да устискам до юни и каза да се настройвам за този месец и ме хвърли в тъча ,че мъжа ми е в командировка във Варна ,а неискам да го притеснявам и да му давам зор да се прибира,то и аз така предполагах ,ама дано поне е след 22 май та и татито да ни е тука.
. Щом му се излиза на бебо, какво да направиш. Не се шашкай! Радвай се, че скоро ще си гушкаш дребосъчето.

) и в Шейново, и в Тина Киркова. Да го имате предвид всички с отрицателен резус фактор! Изглежда, че и за това ще трябва да мислим