"Обичам" Топлофикация - тема 9

• 1 684
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
С топла вода, но без парно, е разбираемо, но парно без топла вода направо ми събра очите... Кой го измисли това?

# 16
Aми в някои квартали е така няма възможност за топла вода, до колкото разбрах. Въпроса е зимата ако плащам 20 30 евро а съм се отказала от Топлофикация само за общите части  по добре да сложа ..

# 17
20-30 евро, на месец, е ок - ще получаваш топлина от тръбите, даже и да няма радиатори. Ако ще слагаш климатици, за да се охлаждаш лятото, можеш да пробваш един зимен сезон да изкараш така - на тръби + климатици. Ако сметките и се видят високи ( съмнявам се, стига климатиците да са среден-висок клас), тогава можеш да пробваш с радиатори. Питай и съседите, сравни сметките и тогава вземи по-информирано решение.

# 18
  • София
Бихте ли ми казали как се получава, ако имаш да получаваш пари? Кого да уведомя за сметката си, става дума за Техем.
Последно платих за м. юни, т.е. в момента съм изрядна.

# 19
Края на август като мине периодът за подаване на несъгласие /оспорване/ на изравнителните сметки ще излязат  окончателните такива. След това се подава заявление /има образец/, ако желаете връщане на надписаната сума и в него се посочва банковата сметка, по която да ви преведат парите. А може да се остави и за бъдещи периоди. Най-общо е това.

# 20
Подава искане за изплащане титуляр или упълномощен в Топлофикация.

# 21
Може и да не е в офис на Топлофикация, аз съм подавала онлайн, но беше преди няколко години.

# 22
Никога не съм се занимавала. Оставям така нещата и после си прихващат от новите суми за плащане.

# 23
Някой може ли да ми препоръча спешно фирма която се занимава с монтаж на радиатори и прекарване на самите тръби ?

# 24
Има ли тук домоуправител и получил ли е общата изравнителна сметка на входа?

# 25
Да, във нашето блокче беше оставена още преди другите сметки /на апартаментите/ - за София, счетоводител Далсия, старата Бруната.

# 26
Сменихте ли водомерите за топла вода с дистанционни? С топлинния счетоводител или със (Софийска) вода? Търся препоръки и съвети, четох неприятни неща за водомери на СВ.

# 27
  • гр.София
Аз  очаквам Техем след две седмици за смяна и на двата водомера. Имай предвид,че записах първия възможен час почти два месеца назад .
От СВ по Коледа ми дадоха някаква брутална цена. ( Но там, доколкото знам е включен и отчета като суми,та се изравняват горе- долу)

# 28
Аз  очаквам Техем след две седмици за смяна и на двата водомера. Имай предвид,че записах първия възможен час почти два месеца назад .
От СВ по Коледа ми дадоха някаква брутална цена. ( Но там, доколкото знам е включен и отчета като суми,та се изравняват горе- долу)
Можете ли да кажете на кой телефон или имейл на Техем записахте час за смяна на водомерите?

# 29
Аз сменях миналата година, а майка ми преди месец. Ние сме към Далсия и излезе 86евро за всеки. Стана почти веднага при нея, при мен си почаках към месец. СВ ми цитираха сума около 190 евро на водомер.

Общи условия

Активация на акаунт