Девети клас 2025/2026 - тема №5 ваканционна

• 1 499
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Не само знае  че има аларми, но и ги ползва активно, и целогодишно. Обаче ги гласи през 10 мин различни. Като спреш едната, не спираш и следващите, а те са си отделни. Ад е, става за телефона на първата, гушка си го и после още няколко пъти звъни, а тя не става, пък аз съм будна още като чуя първата Sad

# 31
  • София
При нас е същото, но различни аларми през 5 минути. Наложих вето да се изключат всички.

# 32
Да се запиша и аз да не ви изпусна.
Ние изкарахме две седмици на традиционния къмпинг с наборката. И гаджето беше с нас, първо малко беше в културен шок, после свикна. Първата седмица беше супер, дойдоха и големите. Втората обаче си скъсах нервите, голяма компания са от малки децата на морето и нещо не успяха да се впишат като двойка нашите. Тя си мислеше явно, че ще си е същото. Отделно си писнаха явно по едно време, бая се поцупиха. След като един цял следобед четоха, сериозна цупня. Детска им работа.
Сега гледам, че повече вкъщи седи, всеки е нанякъде. Рисува си стаята, намира се на работа. Яд ме е, че не поиска да иде на лагер, не била бебе и не й се ходело с непознати. От познатите нямало желаещи да идат заедно.

# 33
  • София
Засега сме така:

Оня ден с 300 зора и овиквания от мен и сестрите й, прочете Приказка за стълбата на плажа.

# 34
Мале, мале. На почивка с гаджето на детето!🫨 Само на мен ли ми звучи шок и ужас? Наборът е момче, но при нас и каката не смее да си помисли такова нещо. 😈

# 35
  • при моите любими
Наборът скоро гадже едва ли ще ми доведе, но на голямата го разхождахме вече на няколко почивки. Беше ми странно в началото, но се свиква.

# 36
  • София
На най-голямата гаджето го водихме чак в Занзибар. Joy

# 37
На най-голямата гаджето го водихме чак в Занзибар. Joy
На 16 г. ли? Че да се забързаме у нас - до септември да проимамЕ гадже и бюджет за Занзибар Laughing

# 38
  • София
На 17 /в края на 11-ти клас/. А дори не го харесвахме. Joy Ама не сме му плащали ние.

# 39
Чак пък шок, чак пък ужас. Що приятелки и на двете деца сме водили на море с нас, на вилата, на село. Откакто голямата стана на 14, май не сме имали море сами. Една година всяка беше с приятелка и всички се натръшкахме със стомашен вирус. Тогава ми дойде нанагорно с 4 деца, 2 от които не мои. Но за 2 дни се оправихме.
За гаджелъка - на тая възраст са по като приятелКи, отколкото като гаджета. Не се впрягам много на етикета. Пък и нашата философия е, че предпочитаме да са ни пред очите, отколкото по градинките.

# 40
“sanaka

# 73521 юли 2026, 16:21 ч.
Вариантът е един - просто не отива”

Здравейте! Моля да обясните това за изпита в 10 клас, което явно съм пропуснала и не знам.

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 08:08 от i_nenova

# 41
  • София
НВО не е задължително. Няма никакви последици, ако не се яви ученикът, освен евентуално да му се разсърди някой учител.

# 42
sanaka, много благодаря!

# 43
Никакъв опит нямам с водене на гаджета някъде и няма и да имам май Simple Smile Изобщо не си го представям. Големите не са ме запознавали досега изобщо с гаджета. Имат ли, нямат ли - тяхна работа. Наборът също си ги крие Simple Smile А на малката баща й сигурно ще получи удар, ако трябва да ходи някъде с малолетен кандидат зет. Едвам го успокоявах, като искаше един младеж да се жени за нея, когато бяха още на по 6 години.

# 44
  • София
Е, чак пък малолетен. Непълнолетни са вече. Simple Smile

Нас винаги са ни запознавали с гаджетата си големите. Но са момичета, де. Ще видим наборът как ще действа.

Общи условия

Активация на акаунт