Девети клас 2025/2026 - тема №5 ваканционна

• 2 510
  • 67
  •   2
Отговори
# 60
  • София
Много ми е тъпо сега. Наборката, заедно с другите момичета от корейския танц са канени на вечеря на корейския посланик в резиденцията му. Но по това време тя е на море в Гърция с приятелки и няма да отиде. Междувременно тя разбърка програмата на 5 човека, за да промени морето и да си е тук в този ден, но въпреки това вече я бяха изключили от списъка и беше късно да я включат и нея. Много ме е яд, че ще го пропусне. Преди малко разбрахме, че не са успели да я включат и още се чувствам страшно разочарована. Все се надявах, че ще стане.
От друга страна беше забравила да ми каже за това и съвсем сама си уредила промяната, говорила с класната и т.н. За първи път решава някакъв проблем съвсем самостоятелно и аз много се гордея с това. Не мисля, че аз щях да направя нещо по-добро от това. Щеше да е хубаво да й се беше получило напълно.

# 61
  • Варна
Ахонеи, много гадна ситуация. А защо така бързо са я изключили от списъка?

# 62
Еййй, много жалко, чак мен ме хвана яд! Ама пък да ти кажа, добре си живее твоята щерка Grinning

# 63
  • Варна
Днес сутринта наборът замина на лагер от училище. Поръчвам му да ми прати аз снимка като се качи в автобуса. И получих снимка... на крака му. 😂😂😂

# 64
  • София
Когато наборката пътува някъде и всичко е наред не се сеща въобще, че има майка. Пиша й аз "Добро утро, обич моя!", "Хубаво ли е времето?", "Къде ще ходите днес?". Всичко седи на seen. Изпращам й снимка на котката и след 10 секунди получавам "Ауууу колко е сладка, нагушкай я от мен". А майка й, която впрочем е платила пътуването, кучета я яли.
Вчера реших направо да й пратя снимка на котката, да видя жива ли е. След това написах "Обичам те". След 10 секунди получих "Аууу колко е сладка", след 2 часа и половина - "И аз те обичам, мамо!"
Неблагодарна работа е родителството. По-добре котка да се бях родила. Simple Smile

# 65
  • European Union
Аз на моята и пиша “и аз те обичам”, когато преценя, че тя напълно ме е забравила. Опитвам се да й внуша вина, но получавам само “ей пак те забравих” и усмивки.

# 66
Котките са умилителни. За майките - бъзици за "аутфита" и произношението на английски Joy

# 67
  • София
Котките са умилителни. За майките - бъзици за "аутфита" и произношението на английски Joy

О даааа. А ако знаеш какво ме прави като се опитам да кажа някоя дума на корейски. Направо ме попилява от бъзици. Аз пък й го връщам по разни други теми.

Общи условия

Активация на акаунт