Десети клас 2026/2027

• 19 446
  • 534
  •   1
Отговори
# 525
Ами уж чака тая историчка да мъцне нещо, а те на час по лъжичка нещо им казват. И затова не е звъннал. Сега ще го засиля ако днес е от по-рано на училище, да пусне едно съобщение

# 526
Ети, бързо възстановяване!

Приятна среща довечера! Все се надявам да се случа в Сф за някоя от срещите, да се запознаем най-накрая, ама не ми се получава.

# 527
  • София
Ами уж чака тая историчка да мъцне нещо, а те на час по лъжичка нещо им казват. И затова не е звъннал. Сега ще го засиля ако днес е от по-рано на училище, да пусне едно съобщение
Той днес е до 12:30.

# 528
Алелуя!!! Записах набора на курс по немски. Започва понеделник. Да му е успешен курса си пожелавам и с някаква магия да успее да вземе С1 12ти клас!

# 529
  • Sofia
Алелуя!!! Записах набора на курс по немски. Започва понеделник. Да му е успешен курса си пожелавам и с някаква магия да успее да вземе С1 12ти клас!

В Гьоте ли го записа? С какво ниво е сега?

# 530

В Гьоте ли го записа? С какво ниво е сега?
Да там от А1 започва.
Загубих си портмонето идвам да пия сега от мъка Sad

# 531
И ние записахме щерката в Гьоте онлайн. Изкара А1 лятото за нейна мъка и сега продължава с А2 този срок и амбиция за В1 втория. Амбицията е моя, да не си помислите, че кипи от ентусиазъм Simple Smile
Тази седмица всеки ден имаха входни по нещо и то има ги обявяваха от днес за утре, съответно очакваните резултати са колебливи. Голям неприязън има към  историята и най-вече към преподавателя, но няма много избор.
Нещо още не може да свикне с новия училищен режим. Ние почти цялото лято прекараме в Гърция и сега дори и на мен ми е терсене, особено софийския студ.

# 532
Не е в хладилника

# 533
  • София
Тюх, възлагах големи надежди. Дано изскочи отнякъде, отиди на лов за камери, за да имаш яснота. Стискам палци довечера да напишеш "В мен е" Flowers Four Leaf Clover

# 534
Жалко, сигурна бях …

Общи условия

Активация на акаунт