Обичате ли де се гримирате...

• 21 584
  • 487
  •   1
Отговори
# 120
Браво на престрашилите се   bouquet много добре иэглеждате, аэ чакам да ми одобрят снимката и по-късно ще пусна вчерашното си творение Peace

# 121
ЕТО НЕЩО И ОТ МЕН-

# 122
  • Sofia
Здравейте, момичета!    Hug  Crazy
Аз съм дъщеря на една от майките четящи/и по-малко пишещи в този форум/...и аз покрай нея само си разглеждах,но заради тази тема реших да се регистрирам  Embarassed
Обожавам да се гримирвам!
Искам да ви покажа една снмчица,на която уж съм се намацала добре/тъкмо да видите мама какво хубаво момиченце си има  Whistling / и да ми кажете ако нещо не е добре,за да се поправя...

# 123
Здравейте, момичета!    Hug  Crazy
Аз съм дъщеря на една от майките четящи/и по-малко пишещи в този форум/...и аз покрай нея само си разглеждах,но заради тази тема реших да се регистрирам  Embarassed
Обожавам да се гримирвам!
Искам да ви покажа една снмчица,на която уж съм се намацала добре/тъкмо да видите мама какво хубаво момиченце си има  Whistling / и да ми кажете ако нещо не е добре,за да се поправя...

Добре е, браво   bouquet

# 124
djesmin_86 , aко позволиш съвсем добронамерено, аз бих намалила контраста молив-червило ... Laughing

# 125
djesmin_86 , aко позволиш съвсем добронамерено, аз бих намалила контраста молив-червило ... Laughing

твоето се е получило добре, эа ежедневен грим е супер Wink

# 126
Джесмин, в ежедневието така ли ходиш, намацана ?

# 127
Кошничка, много добре си се гримирала. Искам и аз да мога така, ама не мога Sad

# 128
Джесмин, в ежедневието така ли ходиш, намацана ?
ми аэ невиждам да и е намацано лицето на момичето- съвсем лек грим ,а аэ в ежедневието се гримирам според настроението може и намацана нали няма ти да ми носиш главата я  Laughing  Joy

# 129
Няма, я..ще ми тежи Mr. Green

# 130
Свикнала съм да се гледам с грим и така се харесвам повече Peace
Подкрепям Peace
pepita730,изглеждаш много добре!  newsm10

# 131
Кошничка, много добре си се гримирала. Искам и аз да мога така, ама не мога Sad
Не е никак трудно, въпрос на тренинг. Прас, праси и айдееее. А, иначе нека всеки си ходи както си иска гримиран - на някои хора им харесва по - силния грим, макар лично аз да съм привърженик на дискретния. Но както каза djesmin_86 всеки си носи собствената глава ....

# 132
Харесва ми грима ти,въпреки че аз не мога да се възприема с толкова силен.Иначе незнам дали си запозната,но черното вече не е модерно.Не го казвам,за да те обидя просто като информация. Иначе на всеки му отива различно.
Ти пробвала ли си да си правиш по-светъл /цвете грим/ - примерно зелено и жълто,розово и сиво?

# 133

Peace Имаш много хубави очи и си личи,че можеш да се гримираш.Браво!

# 134
Харесва ми грима ти,въпреки че аз не мога да се възприема с толкова силен.Иначе незнам дали си запозната,но черното вече не е модерно.Не го казвам,за да те обидя просто като информация. Иначе на всеки му отива различно.
Ти пробвала ли си да си правиш по-светъл /цвете грим/ - примерно зелено и жълто,розово и сиво?
Да пробвала съм но с това най-се харесвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт