Обичате ли де се гримирате...

• 21 591
  • 487
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета!    Hug  Crazy
Аз съм дъщеря на една от майките четящи/и по-малко пишещи в този форум/...и аз покрай нея само си разглеждах,но заради тази тема реших да се регистрирам  Embarassed
Обожавам да се гримирвам!
Искам да ви покажа една снмчица,на която уж съм се намацала добре/тъкмо да видите мама какво хубаво момиченце си има  Whistling / и да ми кажете ако нещо не е добре,за да се поправя...

Намацала си се и то много добре,просто можеш да си сложиш малкопо-тъмно или светло червило,да има по-голям контраст.Това е мое мнение.  А иначе  Peace

# 136
ani_9 благодаря ти, но може ли да не копираш снимка във всеки пост. Излишно се натоварва сървъра, достатъчно е само да споменеш ник-а на човека, за който говориш. Иначе една страница ще отива след 2-3 твои поста  Joy Joy Joy Същото важи и за djesmin_86

# 137
ani_9 благодаря ти, но може ли да не копираш снимка във всеки пост. Излишно се натоварва сървъра, достатъчно е само да споменеш ник-а на човека, за който говориш. Иначе една страница ще отива след 2-3 твои поста  Joy Joy Joy Същото важи и за djesmin_86
Peace

# 138
Много обичам да се гримирам, но използвам единствено молив, спирала и червило. Грима ми обикновено почти не се забелязва. Само, че искам да се науча да се гримирам и със сенки. Очите ми са отровно зелени  Mr. Green, както казва мъжа ми и не знам какви цветове биха им подхождали. 
Ето тук можете да придобиете не особено ясна представа, но това е, което имам в момента:
http://images17.snimka.bg/002890751.jpg
Какво ще ме посъветвате?  Thinking

# 139
Джесмин, в ежедневието така ли ходиш, намацана ?
ми аэ невиждам да и е намацано лицето на момичето- съвсем лек грим ,а аэ в ежедневието се гримирам според настроението може и намацана нали няма ти да ми носиш главата я  Laughing  Joy
Аз не смятам,че това е "намацано"
djesmin_86,перфектен грим,аз така се правя и през деня,само червилото ми е по-светло   bouquet

# 140
Много обичам да се гримирам, но използвам единствено молив, спирала и червило. Грима ми обикновено почти не се забелязва. Само, че искам да се науча да се гримирам и със сенки. Очите ми са отровно зелени  Mr. Green, както казва мъжа ми и не знам какви цветове биха им подхождали. 
Ето тук можете да придобиете не особено ясна представа, но това е, което имам в момента:
http://images17.snimka.bg/002890751.jpg
Какво ще ме посъветвате?  Thinking
Няма нищо по-приятно от светлите очи.Моите са сини и мога да ти кажа,че каквито и сенки да сложиш все ще ти подхождат. За радост вече няма правила при гримирането и можеш да "рисуваш" смело. Можеш да пробваш с зелено-жълта гама, също кафеникаво нюансите му, защо не и сиво с бяло. Незнам какво друго да ти кажа в началото на клепача може да сложиш по-светлия нюанс, по-средата по-тъмен и накрая съвсем тъмен. Пример жълто в началото, светло зелено по-средата и накрая един нюанс по-тъмно зелено.Добре е след като се гримираш да прокараш пръст по самото око,за да не остане фрапираща разлика между цветовете. от долу можеш да си сложиш молив,светло зелен,кафяв и изащо не розов. Пробвай!
Успех! Peace

# 141
ani _9 благодаря за съвета! Заглеждам се напоследък по палитрите на сенките, но забелязвам, че са в различни гами и не мога да си избера. Ще пробвам като начало комбинацията сиво и бяло  Peace
  bouquet

# 142
  • BABYLAND
ГолЕм кеф ми доставя гримирането. Всеки ден се гримирам, независимо дали съм на работа, в къщи или по магазините. Гримове и разни глезотийки имам с тонове и въпреки всичко все купувам.

# 143
ani _9 благодаря за съвета! Заглеждам се напоследък по палитрите на сенките, но забелязвам, че са в различни гами и не мога да си избера. Ще пробвам като начало комбинацията сиво и бяло  Peace
  bouquet
Рискувай смело,важното е ти да се харесаш и прати снимки после.

# 144
Рискувай смело,важното е ти да се харесаш и прати снимки после.
ще рискувам и ще ви ги покажа, с риск да ви уплаша  Embarassed

# 145
Грима, койти използвам аз е повече от оскъден - само и единствено спирала, а преди като ходех на работа слагах и червило  Rolling Eyes

# 146
SilIli, според мен няма грозни жени и изобщо хора.Всеки е красив сам за себе си,носи своята красота и доброта,важното е да съумее да я покаже!

# 147
ani_9, така е, аз само се притеснявам от ефекта, който ще се получи от комбинацията от сенките, защото не съм свикнала да се гледам така гримирана. Спомням си, че на абитюрентския бал ме гримираха по-сериозно и като се видях, не се възприех.  Но сега съм на друг акъл...

# 148
аз имам един проблем-клепачите са ми по-тъмни, отколкото останалата част от лицето, не знам защо е  така. Като сложа само черен молив, май става по-лошо.  Thinking Отивам да си купя светли сенки.
Ето, престраших се да се покажа цялата Embarassed:
http://images17.snimka.bg/002891410.jpg

# 149
SilIli е какво се притесняваш,много добре изглеждаш. А за този проблем/?/ и мама е така и по тази причина не и слагам много тъмни сенки, защото клепача така оптически повече намалява и се състарява. Затова гледай да ползваш по-светли нюанси. Peace

Общи условия

Активация на акаунт