Обичате ли де се гримирате...

• 21 649
  • 487
  •   1
Отговори
# 180
Грим ,маникюр, козметика - ТОВА  Е В КРЪВТА МИ.Имам по много от всичко и въпреки това не мога да мина покрай магазин и да не си купя нещо,дори да е нещо мъничко.Само аз ли съм толкова вманиечена?!Но повече от всичко обичам да гримирам другите.Това ми доставя по голямо удоволствие.

# 181
Е хайде и аз да се разпиша!
Обичам да се гримирам, но напоследък залагам на съвсем дискретния грим (малко спирала и гланц за устни). При по-специални поводи съм способна на експерименти и смея да твърдя, че се справям добре. Единствено сенките не ми се получават така, както аз искам. Ако някой ми каже как (освен с фотошоп) се докарва тоя ефект със сенките на очите, ще съм му много признателна!  Heart Eyes

# 182
обичам да се гримирам, съгласна съм с конкурсчето..ама като знам кво лобиране ще падне...
няма да е реална оценката
по-добре всеки да покаже кво може..
пък другите ще си кажат думата, без анкета

# 183
На който му се занимава,да го организира,от мен снимки

# 184
На мен ми се эанимава, но нека първо да решим какъв ще е гримът, според мен всички трябва да работим върху един грим, эащото иначе оценката няма да е реална!Чакам идейки върху какъв грим искате да е конкурса?  bouquet

# 185
Обичам да се гримирам, но напоследък залагам на съвсем дискретния грим (малко спирала и гланц за устни). При по-специални поводи съм способна на експерименти и смея да твърдя, че се справям добре. Единствено сенките не ми се получават така, както аз искам. Ако някой ми каже как (освен с фотошоп) се докарва тоя ефект със сенките на очите, ще съм му много признателна!  Heart Eyes

Според мен грима  може да се постигне  беэ Photoshop , но това е работа на много добър гримиор,  обаче  такова кристално лице -тука вече Photoshop-a си е каэал думата Laughing

# 186

абсолютен фотошоп  bowuu

# 187
Аз обичам да се гримирам.
Не винаги имам време в това забързано ежедневие.

# 188
  • София
Гримирането при мен се състои от гланц, спирала и черен молив. Слагам го за 5 минути и съм готова. Не обичам да се гримирам по принцип Thinking

# 189
Относно фотошопа,вижте аз с една програма как се докарах.Някъде да виждате пъпка или бръчка,че и цвета на очите си смених  Peace.Само,че цвета на очите се прави по-добре на светли очи.
http://images17.snimka.bg/002899269.jpg
http://images17.snimka.bg/002899270.jpg

# 190
Добре си си справила. Това с Make Up Pilot ли го правиш?
Иначе относно конкурса е добра идея, но лично аз незнам дали ще съм толкова смела и добра за да участвам... Confused

# 191
Иначе относно конкурса е добра идея, но лично аз незнам дали ще съм толкова смела и добра за да участвам... Confused

Ще се справиш хайде включвай се  Hug

# 192
Да,точно с нея,само че вече версията и е изтекла и немога да се правя.Тези снимки са отдавна

# 193
Грим ,маникюр, козметика - ТОВА  Е В КРЪВТА МИ.Имам по много от всичко и въпреки това не мога да мина покрай магазин и да не си купя нещо,дори да е нещо мъничко.Само аз ли съм толкова вманиечена?!Но повече от всичко обичам да гримирам другите.Това ми доставя по голямо удоволствие.
Това все едно аз съм го писала Joy

# 194
  • СОФИЯ
Е , чак пък да обичам...... Харесвам дискретен грим и това правя За сега мога да си го позволя

Общи условия

Активация на акаунт