Обичате ли де се гримирате...

• 21 551
  • 487
  •   1
Отговори
# 255
  • на кой му пука, майна
Не. Изобщо. Само спирала си слагам на очите /без нея не можеш ме изкара от вкъщи  Mr. Green /  И когато излизаме поради някакъв по-специален повод си слагам червило и си очертавам устните с молив.
Но грим не обичам да си слагам, не, че не мога, просто не се възприемам намацотена  Crazy

# 256
djesmin Я не ми дръж такъв тон. По -добре от теб зная как стават нещата .... ! След като си позволяваш толкова, занимавай си се сама с тоя конкурс, защото той очевидно ще е лично твой, след като ще диктуваш правилата сама и както ти намериш за добре, без да се съобразяваш с останалите. Да не говорим, че според мен не резбираш изобщо от грим, като гледам експериментите по собственото ти лице. Самоубийството на гримьора  Joy Joy Joy

P.S За да докажа, че бях положително настроена към въпросния конкурс дори направих лого за него. Явно не си е заслужавало ...

щом каэваш така да е ти продалжавай с грима имаш талант Peace дори ти отстъпвам темата  Hug

# 257
  • СОФИЯ
Има ли тема във този форум  без караница  Стига де момичета - поделете си задачите за провеждането на конкурса и нека има мир  Peace

# 258
djesmin , конкурсът не е нито мой, нито твой. Това се опитвах да ти обясня по - рано, но ти така и не го разбра. Не беше нужно да подхождаш към мен с грубо отношение, само защото си позволих да дам своите предложения.

# 259
И сега последно какво правим?Според мен  е добре да има снимки преди и след,за да се усети разликата,но както решите ,така да е искам само мир да има. Peace.Също искам да добавя,ако искате една седмица да се гласува за дневен грим,следващата седмица да е за вечерен,после по зададена снимка.И така да има няколко разновидности,като се гласува всяка седмица за различна тема.Така всеки може да покаже най-доброто от себе си в съответната тема.

# 260
И сега последно какво правим?Според мен  е добре да има снимки преди и след,за да се усети разликата,но както решите ,така да е искам само мир да има. Peace.Също искам да добавя,ако искате една седмица да се гласува за дневен грим,следващата седмица да е за вечерен,после по зададена снимка.И така да има няколко разновидности,като се гласува всяка седмица за различна тема.Така всеки може да покаже най-доброто от себе си в съответната тема.
Това ми допада, но оставям да решите вие после да нестане ,че аэ се налагам ,така че каэвайте  Peace

# 261
Аз предлагам една бърза анкета, която да помогне да решим. Ето моите предложения, върху които да гласуваме. Добавяйте още ако искате .....
а/ грим по зададена снимка
б/ грим по зададени цветове
в/ дневен грим
г/ нощен грим
д/ дневен и нощен грим
е/ на който каквото му отива и каквото си поиска

# 262

Това ми допада, но оставям да решите вие после да нестане ,че аэ се налагам ,така че каэвайте  Peace

Да ви кажа и на мен това ми допада...Един вечерен, един дневен и пр...Хем ще има разнообразие, хем ще е по весело...Не сме се събрали тук да се караме я....а напротив, да обменим опит, идеи и тн....Този форум е за приятни емоции в свободното ни време, поне аз така го чувствам...И какво по приятно чисто по женски да си говорим за гримове и пр... Няма нужда да има обидени ... Хайде мир!!! И чакам подробности, аз тъкмо се наканих да участвам Simple Smile)) .... ЧЕ ще ми трябва време, да си напазарувам нови гримове, че онзи ден изхвърлих сумати по-стари неща....и сега малко чантичката е олекнала...Чакам да видя какво ще решим...и да се зареждам с нужните материали!!! Усмивки момичета!!!

# 263

Да ви кажа и на мен това ми допада...Един вечерен, един дневен и пр...Хем ще има разнообразие, хем ще е по весело...Не сме се събрали тук да се караме я....а напротив, да обменим опит, идеи и тн....Този форум е за приятни емоции в свободното ни време, поне аз така го чувствам...И какво по приятно чисто по женски да си говорим за гримове и пр... Няма нужда да има обидени ... Хайде мир!!! И чакам подробности, аз тъкмо се наканих да участвам Simple Smile)) .... ЧЕ ще ми трябва време, да си напазарувам нови гримове, че онзи ден изхвърлих сумати по-стари неща....и сега малко чантичката е олекнала...Чакам да видя какво ще решим...и да се зареждам с нужните материали!!! Усмивки момичета!!!

и на мен това ми допада.и няма смисъл да се караме за глупости.нали все пак целта на конкурса е да се позабавляваме.после може всяка да каже какво мисли за грима на другите и какво според нея може да се подобри,защото човек не винаги се вижда отстрани.така дори ще подобрим уменията си 4470  Laughing

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 23:37 от bubi0909

# 264
Zdraveite momi4eta ,4estno kazano ve4e neznam dali se grimiram zashtoto mi haresva ili prosto po navik Thinking

# 265
Така ми се иска да стигнем до някакъв компомисен вариант. Ей,та ние ще се избием. Дайте по-ведро. Кошничка да ти кажа всичко,което си изброила ми харесва и времето ни е неограничено,така че може да действаме всяка седмица /или през две/ върху даден грим.
Чакам да решите,защото не мен ми е все тая. Аз дори не мога да кажа,че се гримирам много добре,ама ето навих ме - шоу да става!

# 266
Не ми харесва тона, който настана в темата.  А на въпросите си за грима по снимката на Жени така и не се намери кой да ми отговори  newsm78

# 267
  • Smallville
Не ми харесва тона, който настана в темата.  А на въпросите си за грима по снимката на Жени така и не се намери кой да ми отговори  newsm78
И на мен не ми харесва Sad,а тоолкова се кефех на темата Hug
Не знам дали ще участвам,но моето мнение е,че е неуместно да се копира нечий грим,освен ако не си осигуриш подходящ модел за това.Излишно е да обяснявам на всички жени,които пишат,то е явно че разбират от това,но всеки е различен цветови тип,най общо казано на топъл и студен.Та мисълта ми е,че този грим не би подхождал на един по матов и топъл типаж.
А относно как да се проведе конкурса,не мисля,че може да се сравни с маникюра,защото там спокойно оставаш анонимен,а тук повечето от нас постнаха снимки и дори да ги пращаме на мейл,то какъв е смисъла,няма  да останем анонимни...И както спомена някой по горе,ще падне едно лобиране Thinking
Каквото решите,но най добре е според мен на категории:
1.Дневен грим
2.Вечерен грим
3.Артистичен грим защо не?
4.Сватбен грим да речем,би било интересно

# 268
Първо да кажа на всички че с кошничката се раэбрахме и мирът е въэтановен Hug После ако искате всеки да направи вечерен грим, пък другият път ще му мислим какъв да е ,има ли съгласни?

# 269
  • София
Цитат
SilIli
lanna много благодаря за съвета! Истината е, че трябва да пробвам различни комбинации и така ще разбера как ще стои най-добре. Ето тук съм правила някакви смешни опити да се гримирам със светли сенки, но поне съм в анфас: http://images17.snimka.bg/002916291.jpg

Ми не се отваря, нищо не мога да видя  Cry

Общи условия

Активация на акаунт