Обичате ли де се гримирате...

• 21 619
  • 487
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Аз не разбирам каква е идеята да се копира вече видян грим...това дори и аз (ужасно съм некадърна в това отношение Blush) мога да го направя...въпроса е да се зададе тема според мен и всеки да вложи най-доброто, на което е способен...защото то нали хватката е да се вложи умение и фантазия...знам ли  Peace
с удоволствие се кандидатирам за жури  Laughing

# 241
Аз не разбирам каква е идеята да се копира вече видян грим...това дори и аз (ужасно съм некадърна в това отношение Blush) мога да го направя...въпроса е да се зададе тема според мен и всеки да вложи най-доброто, на което е способен...защото то нали хватката е да се вложи умение и фантазия...знам ли  Peace
Не само това. Как да гласувам за грим, като аз определено се влияя от лицето, върху което е положен гримът? Обективност = 0  Tired

# 242
  • Варна
вариант е също и да се конкретизират някакви 3-4 цвята и всеки да се вихри обаче ограничен в тези цветове примерно...за да има някакви рамки...сложна работа  Laughing Laughing

# 243
  • СОФИЯ
А ние тук ще видим ли някоя снимка от конкурса  newsm78

# 244
Според мен момичета, не е добре да копирате грим от модел. На всяка лицето е различно.
Направете конкурс за артистично гримиране, след това пуснете снимки като анкета и всяка от нас ще гласува за фаворит. И така...
Това е моята идея.
 Peace

# 245
Обичам - да Mr. Green У дома ако скучая изпробвам разни техники, но рядко се появявам с "тежък грим" дори вечер.

# 246
Обичам и още как  newsm03 Успокоява ме и ми доставя удоволствие.

# 247
Аз ще бъда от гласуващите, в случай че покажете снимките и на нас...Иначе подкрепям идеята на Карчева за дневен и вечерен грим, защото и според мен на различни лица, кожи, черти на лицето подхожда различен грим
Аз не умея да се гримирам и затова , когато ми се налага ходя да ме гримира професионалист ( ама много скъпо бе #Cussing out- едно гримиране 70 лв - ако беше по-евтино бих ходила по-често, ама на...), та мисълта ми е, че човекът винаги се съобразява с индивидуалните особености на лицето и според тях избира грима и цветовете.

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 11:36 от lorka barborka

# 248
И аз не мога да схана за какво ще е конкурса, ако копираме грима от снимката на Жени  newsm78

На кого му отива тази гама ли? Конкурс за красота ли е? Коя мама е по-хубава? Кой умее да копира най-добре ли....

Имам желание да се включа в конкурса, но не мога да схвана целите  Rolling Eyes

# 249
djesmin , може би е редно да се съобразим с мнението на съфорумките. Аз подкрепям идеята всеки сам да си избере грим - на който каквото му отива.  Освен мисля, че е редно снимките да се качват в сайт, където всеки да може да ги разгледа, a не да се пращат на таен мейл  Joy Joy Joy. Ако сте съгласни мога да регистрирам един в multiply ...???

# 250
djesmin , може би е редно да се съобразим с мнението на съфорумките. Аз подкрепям идеята всеки сам да си избере грим - на който каквото му отива.  Освен мисля, че е редно снимките да се качват в сайт, където всеки да може да ги разгледа, a не да се пращат на таен мейл  Joy Joy Joy. Ако сте съгласни мога да регистрирам един в multiply ...???

Ти май верно не схващаш бе момиче ще се качат на тоэи e-mail който е мой и после аэ ще ги подредя в темата эа конкурса и ако пак не съм ясна виж тука как са го направили хората-
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=178618.0
и другият път преди да пускаш от теэи -  Joy  Joy  Joy първо се информирай!!!

# 251
djesmin Я не ми дръж такъв тон. По -добре от теб зная как стават нещата .... ! След като си позволяваш толкова, занимавай си се сама с тоя конкурс, защото той очевидно ще е лично твой, след като ще диктуваш правилата сама и както ти намериш за добре, без да се съобразяваш с останалите. Да не говорим, че според мен не резбираш изобщо от грим, като гледам експериментите по собственото ти лице. Самоубийството на гримьора  Joy Joy Joy

P.S За да докажа, че бях положително настроена към въпросния конкурс дори направих лого за него. Явно не си е заслужавало ...

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 19:54 от кошничката

# 252
djesmin Я не ми дръж такъв тон. По -добре от теб зная как стават нещата .... ! След като си позволяваш толкова, занимавай си се сама с тоя конкурс, защото той очевидно ще е лично твой, след като ще диктуваш правилата сама и както ти намериш за добре, без да се съобразяваш с останалите. Да не говорим, че според мен не резбираш изобщо от грим, като гледам експериментите по собственото ти лице. Самоубийството на гримьора  Joy Joy Joy

P.S За да докажа, че бях положително настроена към въпросния конкурс дори направих лого за него. Явно не си е заслужавало ...

E недей така,не го давай толкова лошо. Тук сме се събрали, за да ни е весело,не да се налагаме един на друг. Peace

# 253
ani_4ka , не съм лоша, но каквото почукало, такова се обадило!

# 254
ani_4ka , не съм лоша, но каквото почукало, такова се обадило!
E аз съм на друг принцип-ако ти направят лошо,ти отвръщаш с добро.Напук!
А що се отнася до прослувутия конкурс и аз не съм много навита да става по дадена снимка,но нищо ще се пробваме.

Общи условия

Активация на акаунт