Обичате ли де се гримирате...

• 21 544
  • 487
  •   1
Отговори
# 285
djasmin,страхотно ти стои.пове4е ми харесва6 така отколкото с прекалено тъмна линия.браво

# 286
  • Перник
Тъй като лилавото отпадна а аэ се намацотих вчера с него поне да ви покажа как стана-

Djesmin,много добре си се справила  и на теб ти отиват много такива цветове.Въобще всички снимки които пусна ми харесаха,даже и този по-силния грим.Забелязвам че сенките ти са мого покривни и ми харесаха.Би ли ми казала какви ползваш?

# 287
djesmin, браво! Много добре си се справила.

# 288
bubi0909 , malvinka88 и ani_4ka   - благодаря,радвам се, че ви е харесал гримът ми Simple Smile
malvinka88- сенките ми се каэват- "JUST U"  те са по един цвят в малки квадратни шишенца  Peace

# 289
  • Перник
bubi0909 , malvinka88 и ani_4ka   - благодаря,радвам се, че ви е харесал гримът ми Simple Smile
malvinka88- сенките ми се каэват- "JUST U"  те са по един цвят в малки квадратни шишенца  Peace

А би ли пуснала снимка или да ми кажеш някакъв сайт в който да ги видя,че не мога да се сетя?А иначе,прахообразни ли са?

# 290
Ами дали тогава да не правим розовото, работата на djesmin да не е на напразна???!!!! Имате 20-на минути за решение, че съм още на основата ... Гримът се е получил много добре, направо си е за конкурс!   bouquet
Аааааа и аз си купих вчера розови сенки специално ....

# 291
malvinka88 -эаповядай това са

# 292
Ами дали тогава да не правим розовото, работата на djesmin да не е на напразна???!!!! Имате 20-на минути за решение, че съм още на основата ... Гримът се е получил много добре, направо си е за конкурс!   bouquet
Аэ съм съгласна  другите да кажат!

# 293
И аз съм за розовото,хайде кажете започваме ли?

# 294
Снимките на мен ли ще ги пращате? кошничката-ако ги прнащате на мен прати и оново лого эа конкурса  Simple Smile кажете и до кога ще е крайният срок?
pepe_to@abv.bg

# 295
Ви ще ме убиете,бе момичета!Най-после разбархме ли се за конкурса? newsm78 В розово, така ли?

# 296
Започваме с розовото,после ще има и друг грим,няма да останема само с розовото.Кажете за снимките как ще стане,на djesmin ли ще пращаме или друг вариант,а има ли начин да разберем колко хора ще участват,да не сме само 3 накрая.Да се обяви по някакъв начин да има повече желаещи.И днес сме сряда,да кажем в неделя да е крайния срок.А?А? Mr. GreenКажете де..

# 297
Айде почвам в розово. djesmin ЛОГото ще ти пратя по късно, като са готови снимките. Срок до петък ?????

# 298
Ок,снимките пращаме на  djesmin ,успех на всички

# 299
Колко човека станахме? И до кога е срока петък или неделя?
И успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт