Обичате ли де се гримирате...

• 21 542
  • 487
  •   1
Отговори
# 300
ПОСЛЕДНО  Simple Smile остава роэовото,  снимките пращайте на мен, краен срок петък! Приятно гримиране на всички   bouquet

# 301
  • Перник
Момичета,надявам се и аз да мога да се включа в конкурса.Дано да ми остане време да се постарая с това розово.Иначе,УСПЕХ на всички.

# 302
Момичета,надявам се и аз да мога да се включа в конкурса.Дано да ми остане време да се постарая с това розово.Иначе,УСПЕХ на всички.
Ще се радвам, хайде включвай се Peace

# 303
 Sad не виждам новата снимка на djesmin

# 304
Sad не виждам новата снимка на djesmin
На предната страница е. А ти няма ли да се включиш?

# 305
Виждам само празно място Sad
Аз нямам вашите умения момичета и засега само ще се уча от вас! Чакам  с нетърпение да ви видя! Hug

# 306
  • СОФИЯ
Виждам само празно място Sad
Аз нямам вашите умения момичета и засега само ще се уча от вас! Чакам  с нетърпение да ви видя! Hug

Къде и кога ще мога да видя снимките и съответно да гласувам

# 307
  • Sofia
Ох, как ми се иска и на мен да участвам,ама няма с какво да се снимам... Sad  Cry

# 308
Ох, как ми се иска и на мен да участвам,ама няма с какво да се снимам... Sad  Cry
Ако можех щях да отскоча при теб с фотоапарата Simple Smile ама уви Sad  все пак питаи някой ,който има да ти направи някоя снимка Peace

# 309
  • Sofia
Ако можех щях да отскоча при теб с фотоапарата Simple Smile ама уви Sad  все пак питаи някой ,който има да ти направи някоя снимка Peace
Ще пробвам....
Ако не успея за конкурса,поне грима си от бала ще ви покажа  Flutter  Crazy

# 310
Peace Peace

# 311
Момичета, нещо за загрявка. Работната ми атмосфера днес ...  Joy

# 312

Ехе,направо ще умра от страх.Какво става тук?Представям си как ще изглеждаш, направо трепач ще си.

# 313

Абсолютна сладурана Simple Smile Успех на всички участнички Simple Smile

# 314
Мацки, пак ще замоля да не копирате и снимките, когато искате да отговорите на някой. Безмислено товарим темата, представете си ако пет човека, копират само една снимка какво ще се случи. ani_4ka не бих казала, че изглеждам кой знае как - първо нямаше кой да ме снима, та сама си правих фотосесията, второ уж мацах, мацаках и накрая на снимките почти не личи, че съм гримирана. Да не говорим, че няма нищо общо със зададената снимка newsm78, ама карай, веселба да става.Чудех се по колко снимки трябва да даваме ?  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт