Обичате ли де се гримирате...

• 21 483
  • 487
  •   1
Отговори
# 390
сега прочетох всичко.стига сте се заяждали де.който иска с фото шоп ,който иска без.или ако искате да има преди и след.аз също не съм фен на снимкиите с пъпки
djasmin,как да променя формата на снимката за да я запаметя?
като иэбереш-"save as" ти иэлиэа един проэорец  който си иэбираш каде точно на компа да эапаметиш снимката и отдоло на самия проэорец има две полета в едното пише -име на файл а в другото-эапиши като тип, отиваш на второто и от стрелката иэбираш формат-JPEJ(JPJ JPEJ)  и даваш ок или эапиши Hug
не става, вчера го пробвах това.когато тръгвам да записвам снимката ,ми излиза съобщение,че това е пробна версия и ми разрешава да съхраня снимката само в някакъв неизвестен формат-май tpi беше.пише ми ако си купя пълнаа версия,ще мога да ги съхранявам в друг формат.твоята програма откъде я изтегли?
иэтеглих я от DC++

# 391
Момичета сега като прегледах цялата тема виждам сте решили да е само в розово,а аз се гримирах в тъмно лилаво.Няма смисъл да пращам,съжалявам Sad

# 392
Сега ще пробвам да кача,но предупреждавам,че нямам розово и сложих тъмно лилаво.Доколкото разбрах така също става нали??
Не ми се купува розово,само този цвят не бих сложила Naughty
Успя ли да качиш нещо?

# 393
bubi0909 прати ми я на скайп в какъвто искаш формат, аз ще ти я оправя в jpeg скайп име - Петрина
gery gerry и лилавото важи, айде ти си !
КАРЧЕВА айде моля те, повече няма да ти оправям multiply-я ако не участваш  hahaha нали се разбрахме че грима по снимката е много условно казано -просто сложи там нещичко розово-лилаво

# 394
Нищо не става,не мога да кача.. Rolling Eyes

# 395
gery gerry - снимките са ти качени!

# 396
Аз обожавам да се гримирам.Харесвам най-вече силния грим.Не съм ползвала до сега услугите на гримиьор,но мисля че относно грима мога да се доверя единствено на себе си . Hug

# 397
Обичам, и то всеки ден. Да се гримиргам.  Wink
Като се почне с фдт-а. После зависи от настроението, дрехите. Когато имам време правя опити за опушен грим. (Все още не съм доволна от резултата.)

Имам една палитра сега с пет цвята сенки - бяло, светло зелено, светло синьо, розово и кафяво. Не ми идват никакви идеи за момента как да ги съчетая. Вие имате ли?

# 398
Айде и аз качих...Вместо да се чудя и мая...Пък и знам ли днес нещо не ми се гримира и може съвсем да не излезе...Но като гледам останалите участнички...Много смела съм била, чак ме хваща срам вече Blush...Прекрасни сте, красавици    bouquet

# 399
Айде и аз качих...Вместо да се чудя и мая...Пък и знам ли днес нещо не ми се гримира и може съвсем да не излезе...Но като гледам останалите участнички...Много смела съм била, чак ме хваща срам вече Blush...Прекрасни сте, красавици    bouquet
Ти също си се справила с эадачката  bouquet

# 400
Дайте линк към снимките да ги видим, че остана някъде много назад.

# 401
Дайте линк към снимките да ги видим, че остана някъде много назад.
Ето го пак линка към снимките эа конкурса-
http://bgmama.multiply.com/

# 402
Най-добре е да дадете линка в първия пост, защото иначе все ще остава назад!

# 403
Энам само, че вече не ме пуска да си редактирам първият пост Sad

# 404
Энам само, че вече не ме пуска да си редактирам първият пост Sad

Много сте хубави всички  bouquet
Ако можеш сложи адреса в подписа си, djesmin - пак ще е нещо Peace

Общи условия

Активация на акаунт