Обичате ли де се гримирате...

• 21 496
  • 487
  •   1
Отговори
# 375
аз изтеглих Маке Up Pilot обаче не мога да запаметявам снимките с пробната версия.Джасмин твояа програм а коя е?
можеш да эапаметиш като смениш формата на снимката Peace

# 376
Според мен е добре всеки както иска, така да публикува своята снимка.
Днес ми е токлова кофти ден Е, момичета тъкмо намерих стимул да се гримирам днес и вие изведнъж нещо друго.

# 377
Според мен е добре всеки както иска, така да публикува своята снимка.
Днес ми е токлова кофти ден Е, момичета тъкмо намерих стимул да се гримирам днес и вие изведнъж нещо друго.
Не е друго, нагримирай се и чакаме снимките с голям интерес Hug

# 378
Аз също съм заличила пъпки с програмата за заличаване,ако някой иска да си прати снимката и ще му я оправя,за да сме равностойни,но снимки с пъпки не пускам,ако искате ме дисквалифицирайте.

# 379
Обичам да се гримирам,но предпочитам дискретния грим!Задължително си слагам спирала,гланц за устни!Но не се харесвам със сенки на очите.Сенки сложих само на сватбата.Тогава се гримирах сама,получи се добър грим!Всички си мислеха, че съм ходила на гримьор!Слагам и руж в повечето случай!Но през лятото,когато получа тен го избягвам!

# 380
сега прочетох всичко.стига сте се заяждали де.който иска с фото шоп ,който иска без.или ако искате да има преди и след.аз също не съм фен на снимкиите с пъпки
djasmin,как да променя формата на снимката за да я запаметя?

# 381
сега прочетох всичко.стига сте се заяждали де.който иска с фото шоп ,който иска без.или ако искате да има преди и след.аз също не съм фен на снимкиите с пъпки
като иэбереш-"save as" ти иэлиэа един проэорец  който си иэбираш каде точно на компа да эапаметиш снимката и отдоло на самия проэорец има две полета в едното пише -име на файл а в другото-эапиши като тип, отиваш на второто и от стрелката иэбираш формат-JPEJ(JPJ JPEJ)  и даваш ок или эапиши Hug

# 382
Хем да побутна темата, хем да кажа че снимките в тоя конкурс трябва да са без фотошоп или каквито и да е други програми. Моите са натюрлих отвсякъде. Моля djesmin да си смени снимките с неподправени такива и всеки, които иска да участва /нищо, че като гледам няма много желаещи/ да направи същото. Иначе няма да е честно! Който иска да преправя снимки в Хоби има достатъчно теми - ретуш, фотошоп и прочие. Заповядайте много е гот. Ох, отплеснах се жестоко, сори за офф-а. С две думи да обобщя - в конкурса само необработени снимки МОЛЯ   Naughty

# 383
Ееее сладуранки, бърборанки пак намерихме за какво да се заяждаме а?!? Сега да си кажа и аз мнението...Та значи вчера се гримирах, дори мислих снимки да пусна...Гримът според мен и скромните ми уменията се получи добре...Но то едно тъмно в нас, без светкавица не мога да се снимам и цялата лъщя, ... Да не говорим че и някоя друга пъпка ми е излезнали и с грим не мога да ги залича....И се отказах да пускам снимки, оставих за днес или утре, като се гримирам пак и се снимам на естествена светлина, обаче сега при нас се отваря едно дъждовно време и тая май няма да стане, с естествената светлина...И в този ред на мисли мисля че няма да е зле и аз малко да си поуправя фасона...Тук никои не говори за гримиране чрез фотошоп и пр...(аз и без това ми е много мътна и кървава там), просто да скрием това онова. Вие какво мислите, че Женито не са я барнали ли?!? Пък нали се правим по нея уж...?!?Незнам решавайте, аз съм за леките корекции на петънца, пъпки и пр...
Също ми допада идеята за една без корекции и една със, просто да се види разликата и после всички като се юрнат да ги правим с Make Up Pilot-а, хе хе...Въпреки че аз и с тая програма не работя кой знае колко добре... Embarassed
Времето тече така че, последно какво правим?!? Crazy Ще полудеем докато се разберем, а уж трябва да ни е готино...Но така е, като сме се събрали все отбор кокошкони Mr. Green  bouquet

# 384
Момичета, с цел някой да се откаже от конкурса много ви моля да пускате необработени снимки. Щото иначе ще се откажа аз  Joy Joy Joy Както някой каза това не е конкурс за фотошоп ...
КАРЧЕВА нали не се е отказала???!!!!!!

# 385
Момичета гримирах се сега набързо,защото се сетих,че утре ще си правя химически пилинг и няма да съм много за снимки ooooh!
Ще ме извините,но косата ми е мръсна,но не ми се занимава след къпане пак грим,та затова и малко работата стана набързо,това от мен.Другия път ще се постарая повече. Blush

# 386
gery gerry айде качвай ги в сайта, ти си свежия полъх днес в конкурса  Hug

# 387
  • София

КАРЧЕВА нали не се е отказала???!!!!!!
Още се чудя дали да се плескам по тая снимка Rolling Eyes,но на ежедневния и вечерния съм със сигурност. Flutter

# 388
Сега ще пробвам да кача,но предупреждавам,че нямам розово и сложих тъмно лилаво.Доколкото разбрах така също става нали??
Не ми се купува розово,само този цвят не бих сложила Naughty

# 389
като иэбереш-"save as" ти иэлиэа един проэорец  който си иэбираш каде точно на компа да эапаметиш снимката и отдоло на самия проэорец има две полета в едното пише -име на файл а в другото-эапиши като тип, отиваш на второто и от стрелката иэбираш формат-JPEJ(JPJ JPEJ)  и даваш ок или эапиши Hug
не става, вчера го пробвах това.когато тръгвам да записвам снимката ,ми излиза съобщение,че това е пробна версия и ми разрешава да съхраня снимката само в някакъв неизвестен формат-май tpi беше.пише ми ако си купя пълнаа версия,ще мога да ги съхранявам в друг формат.твоята програма откъде я изтегли?

Общи условия

Активация на акаунт