Обичате ли де се гримирате...

• 21 607
  • 487
  •   1
Отговори
# 150
ani_9 мисля, че си права, исках да пробвам с опушен грим, но май не е за мен Sad

# 151
SilIli мисля, че на теб като типаж няма да ти отиват сиво/бели сенки. Аз също съм със зелени очи и нито един от двата цвята не ми стоят добре, да не говорим за комбинация. От тях окото се свива, цвета му се размива и прочие. На зелени очи не отива и зелено и жълто. Подходящите цветове са охра, златисто , лилаво, розово, червеникаво и всичките нюанси на тези цветове. Поставени върху клепача контрастират добре със зеления цвят на очите, така че ти препоръчвам подобен цвят сенки. А тъмните клепачи е хубаво да коригираш с нещо, преди да слагаш сенките - пудра, ФДТ или малко коректор.

# 152
аз имам един проблем-клепачите са ми по-тъмни, отколкото останалата част от лицето, не знам защо е  така. Като сложа само черен молив, май става по-лошо.  Thinking Отивам да си купя светли сенки.
Ето, престраших се да се покажа цялата Embarassed:
http://images17.snimka.bg/002891410.jpg
Лицето първо се обработва с ФДТ и също така клепача и под окото и така таэи тъмна област ще се прикрие ,после действаш отгоре със сенките! Приятно гримиране   bouquet

# 153
Купих си коректор, но не винаги го слагам, защото май не му улучих цвета. Сега се замислям за подходящ ФДТ, но много съм боса в тези неща, как да го избера? Ходих веднъж на гримьор на Орифлейм и ме направиха една бледа като манекен. Нещо не мога да си улуча козметиката  Confused
Купих си палитра-има всички цветове, които сте изредили, ще се намажа, може би утре, че сега нямам време и ще покажа снимки.

bouquet

# 154
  • София
 SilIli Имаш много изразителни черти на лицето и подозирам, че с добре поставен грим ще изглеждаш много магнетично.. Хубавия грим стои максимално естествено, можеш да сложиш един тон и пак да не си личи и може да сложиш и един молив и да се направиш на маймуна…Според мен си вземи ФДТ Виши пробвай го първо в аптеките имат тестери избери цвят, които да се доближава най – много до твоя естествен … Аз лично го слагам на цялото лице и на очите , когато израниш тона на лицето си с този на очната зона и с малко грим ще изглеждаш прекрасно и свежо … Една хубава спирала – като сложиш първо веднъж може да напудриш миглите си с пудра и после да сложиш пак спиралата стават по-гъсти и дълги, според мен меки сенки в шоколаден цвят ще подчертават цвета и формата на очите , но само ако са сложени много фино около миглите все едно си сложила молив… Не виждам цялата ти лице и не знам, ако сложиш светло от вътрешната страна на очите дали няма да изглеждат доближени много, зависи каква форма имат очите и как са разположени… Ако искаш пробвай това което ти предлагам…то човек се учи с проба грешка

# 155
Не особено . НО като цяло го правя , вечер ми е много гадно разгримирването

# 156
Не обичам да се гримирам,а и не умея,следя темата с интерес!

# 157
Да,много обичам да се гримирам,но нямам време.задължително го правя ако излизам вечер,понякога и през деня се гримирам де.Ето две мои снимки-едната в розовата гама,другата в сива.Не са перфектни,но все пак..       
 http://images17.snimka.bg/002892566.jpg
 http://images17.snimka.bg/002892567.jpg                                                                   

# 158
  • в Tara
Ето две мои снимки-едната в розовата гама,другата в сива.                                                           
много добре, пестеливо и ти отива
без бретон си по-хубава по мое виждане:)

# 159
  • София
Обичам да се гримирам, но чак да се цапотя - не.
Принципно съм против всяка крайност - не харесвам нито варианта БЕЗ, нито варианта - ПРЕКАЛЕНО С... Laughing

# 160
Благодаря,аз бретона го махнах вече,ама нали беше на мода  Wink,после с 300 зора го оправях,вече никакъв такъв претон Naughty

# 161
Благодаря,аз бретона го махнах вече,ама нали беше на мода  Wink,после с 300 зора го оправях,вече никакъв такъв претон Naughty
Мен много ме кефиш пък с бретон,много по-фешън е  Party

# 162
  • Smallville
Благодаря,аз бретона го махнах вече,ама нали беше на мода  Wink,после с 300 зора го оправях,вече никакъв такъв претон Naughty
Мен много ме кефиш пък с бретон,много по-фешън е  Party
Дааа,много фатална мацка изглеждаш с бретона. Wink

# 163
ето нещо от мен малко по-светличко-

# 164
Ей,какви сте,ще взема да го клъцна пак Grinning.И без това съм канена на една сватба-ще се наконтя.

Общи условия

Активация на акаунт