Обичате ли де се гримирате...

• 21 628
  • 487
  •   1
Отговори
# 210
Гримирам се, но предпочитам не особено силния грим-слагам си молив на веждите, някакви светли сенки и очна линия;на устата много не обичам да си слагам червило или гланц, но когато го правя е пепеляво червило, друго не ми отива.Фон дьо тен и пудра не използвам

# 211
  • Варна
Джесмин, хубава темичка. Аз се гримирам рядко обикновенно по поводи или като ми прищака. Crazy Като цяло ми е малко личицето и май не ми отива много грим. Flutter Исках да те питам с каква спирала си на снимките много добре стоят миглите. А и ако сте съгласни мисля, че би било полезно като си показваме снимки с грим да кажем какъв е грима. Та ако ни хареса как стои може да си го набавим. bowuu Аз в последно време съм на тема спирала, та затова питам Джесмин за спиралата.
  bouquet

# 212
Ето какво ви предлагам аз.

Това е моят кумир.Толкова я харесдвам тази жена.

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 16:15 от ani_9

# 213

Това за мен е един прекрасен и премерен грим.

# 214
Анжелина Джоли е направо отвратителна на тази снимка.все едно не е спала 2дена.
какво ще кажете за продуктите на Maybelline Jade?

# 215
На мен ми харесва това, ако има навити маже да направим конкурса върху таэи снимка, какво ще кажете?

# 216
спирала задължително и зависи от настроението:молив,сенки,гланц

# 217
На мен ми харесва това, ако има навити маже да направим конкурса върху таэи снимка, какво ще кажете?

и на мен ми харесва тази снимка.проблемът оба4е е,4е не на вси4ки им отива лилаво.така е по принцип с вси4ки цветове.например кафяв грим не стои хубаво на всякакви лица.но пък ако се направи конкурс върху разли4ен грим ,няма да може да се сравнява.

# 218

аз съм съгласна,пишете кой ще се включи,докога е срока,кой ще оценява и каква е наградата Mr. Green

# 219
  • София
djesmin 86, светлия грим ти седи страхотно. Толкова ти отваря лицето, че не е истина. Само така да ходиш. Не, че и с тъмни сенки не ти е добре, но мисля, че със светли е къде - къде по-хубаво.

По темата: Обичам да се гримирам, но го правя много рядко. Веднъж си направих опушен грим и се получи много добре, но не става за ежедневна употреба, за съжаление. Други цветове освен сиво, черно и тъмно сиво, не ми седят. Иначе за деня слагам спирала и гланц за устни, ама когато ми е кеф.   

# 220
 Karmen - исками се  първо да се преброим колко сме навити и после ще определим срока, а эа оценяването ще пуснем снимки придружени с анкета и форумките ще си кажат тежката дума Simple Smile

# 221
И аз се включвам в кюпа. Hug

# 222
Эначи до тук съгласие эа конкурса са дали
ani_9
karmen{}
и аэ  Laughing

Чакам също и -
кошничката
sadeyes
snow girl
Karil
bubi0909
 Хайде народе на конкурса  Hug ако съм пропуснала някои бърэо да се эаписва  Wink

# 223
Аз принципно съм навита. Обаче някак ми е неудобно да занимаваме съфорумките с тея работи, дали не е по - добре с жури все пак ? Щото съгласете се, форума не е конкурс за красота! А и още нещо да уточня - всеки трява да се гримира като Жени Калканджиева (бляяяяяяяях) като на посочената снимка, така ли ?

# 224
Ей хора, чакайте сега че не разбрах аз...Значи ще правим(и аз барабар Петко с мъжете) грим по зададена снимка....така ли?!?На последната ли се спираме...?!?
Ще чакам подробностите Hug

Общи условия

Активация на акаунт