Какво повече НЯМА да купя -30

• 14 214
  • 132
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia

Нагарча и скърца/може би пясък от гъбите/

# 121
Душ кремовете на Нивеа, лимитираните.
Изобщо не ми харесват, да в магазина ухаят добре, но дотам. Идват ми редки, изобщо не усещам мирис вече, след измиване няма и следа от дори минимално ухание по кожата. Пенят се добре, но то всички се пенят.
Качвам само на единия, но цялата им серия е разочарование.

# 122
  • София
Още веднъж ще се оплача от „Сиренето на фермерите“  .
Не посмях да го ям сурово, защото очевидно не е зряло 45 дни, както го рекламират.
Нарязах на плочки върху филия и изпекох сандвичи.
Получи се течна каша подобна на гъсто малеби, която се разтече .

# 123
Ехе, какви неща продават....

# 124

Нагарча и скърца/може би пясък от гъбите/
Аз пък реших, че скърцането е от самата структура на гъбите (иначе отначало и аз помислих, че може да е пясък). На мен ми харесва вкусът въпреки това.🙂

# 125
В Тубата тема за бургерите на Макдоналдс. Американец и французин спорят. Французина вика,че американците ядат псевдохляб пълен с химия,докато французите винаги слагат жива закваска.
Значи вече никакви хлябове (пакетирани) разни симиди и прочие. Само със закваска. Жива.

# 126
Ще се учудиш на колко пакетирани хлябове пише, че са с жива закваска.😉 Сега, дали това е просто надпис или е и вярно, кой знае...

# 127
Ще се учудиш на колко пакетирани хлябове пише, че са с жива закваска.😉 Сега, дали това е просто надпис или е и вярно, кой знае...
След като бъде опечен хляба живата закваска трябва да си остане жива и да мърда из хляба. Ако е пакетиран,не знам дали ще може...

# 128
Как точно разбираш, че "мърда"? Иначе и в пакет с паста (неотворен) съм виждала да мърдат животинки - дори молци...

# 129
Не си заслужава вниманието, трол е!

# 130
  • София
[
Скрит текст:
quote author=dolce miele link=topic=1897892.msg51538978#msg51538978 date=1789320155]
[/spoiler]
След като бъде опечен хляба живата закваска трябва да си остане жива и да мърда из хляба. Ако е пакетиран,не знам дали ще може...
[/quote]
Това беше добро! Хареса ми ... ха, ха, ха ! Wink

# 131
Мързи ме да пиша отговор на този бисер, а и по правило игнорирам автора, но тук има риск да се създаде някаква заблуда и затова помолих друг да напише коментар:

# 132
Надявам се , ако ям хляб, нищо да не мърда в него! Иначе,  бактериите от закваската би трябвало да помагат в разграждането на определени съставки в брашното при втасването, не и след изпичане да мърдат, моя логика, не ангажирам да е вярно

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 22:55 от Simply_fun

Общи условия

Активация на акаунт