В момента чета ... 100

• 5 665
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
Лонг айлънд е още по-интересна, 20 години след Бруклин, в предната тема коментирахме.

# 76
Лонг айлънд е още по-интересна, 20 години след Бруклин, в предната тема коментирахме.
О, да, сега се сетих. Ще я прочета непременно! Благодаря!
Аз се завърнах към "Градината на вечерните мъгли", която изоставих за малко.

# 77
Приключих "Ноември" на Алена Морнщайнова ... доста често ме хвърляше в размисли, опитвах се да разбера гледните точки и на двете страни, но на моменти не ми се получаваше. Давам си сметка, че колкото и да се опитва човек просто няма как да се постави в обувките на хора, сблъскали се от първо лице с обезличаващ модел. Не, че това ми попречи да оценя книгата, но тя заслужава по-добра корекция, ако изобщо такава е била направена (знам, че някои издателства си спестяват тази услуга). Толкова много грешки в рамките на 300 стр. текст скоро не бях срещала.

# 78
  • София
"Кралят на планината", Андерш Де ла Моте (първа от поредица Лео Аскер - но аз пък следваща не съм видял/чел). Наистина е въздействаща и не те оставя.
Само припомням - авторът има трилогия "Играта" / "Тръпката" / "Измамата" (2010-2012) и си струват четенето и те.

# 79
EmBrother, благодаря за препоръката! Харесах Играта, сега съм приготвила да чета Тръпката, а след трилогията ще потърся и "Кралят на планината".

# 80
  • София
Втората за Лео Аскер "Стъкления човек" е още по-хубава. Излязла е и трета, но нея не съм чела.
Знам, че някои от вас четат на италиански. Интересно ми е мнението ви за последната книга на Донато Каризи - "La bugia dell'orchidea". Аз съм разочарована. Смятам, че авторът е станал жертва на собствения си успех. Като подпишат договор за една книга годишно са длъжни да публикуват нещо, каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт