Как да разбера кога една жена не ме обича истински,а ме манипулира?

• 2 105
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Има ли дете и ти не си бащата, единствено детето обича "истински" и това е нормалното.
Не разбирам какво означава "истински" - или обичаш или не.
Дали ще се отнесе почтено с теб, според нуждите ти (включително и от семейство), както и според своите нужди, или просто ще те изполва - зависи от това що за човек е.
След като си пише с други мъже - по-скоро си временно убежище.
Дали ще намериш жена, която да те обича, уважава и УДОВЛЕТВОРЯВА - като те чета, малко вероятно. Дори да имаш нелоши карти, ти си слаб играч.
Тази връзка вероятно ще ти остане най-цветния момент в живота.
Е, може и да еволюираш............

# 16
Сладур си, щом си стигнал до тук, мъжът мечта. Дава кеша, тича, осигурява удобствата, които се изискват, в замяна нищо освен малко секс.
Пич, виж кво ще ти кажа. Всичко останало е иди, дойди, самотните майки повечето са така и няма какво да се лъжем. Животът за тях е труден и ако си с такава, ще се наложи да носиш доста отговорности в замяна на почти нищо. Но не е в това проблема, а в писането и търсенето на други мъже. От там си прави изводите, ще те замени веднага щом си намери по-добра опция. Или просто търси допълнително мъжко внимание и да се бодне с някой, който я кефи. Все си от е***та страна, така че няма смисъл, но пък си се яко омотал, така че докато тя не ти бие шута окончателно, не мисля, че ще я оставиш.

# 17
  • Somewhere far away
Малко по -различна гледна точка ще ти дам - обикновено хората които са до ушите влюбени, никога не осъзнават дали са манипулирани, ако наистина са. Осъзнават , но когато вече е прекалено късно. така че факта, че ти смяташ, че тя те манипулира , говори доста и за твоята инвестираност и за твоята  така наречена "любов" . ако е чиста любов щеше да е чиста и от двете страни.

# 18
  • София
Всяка жена след брака има нужда от един такъв, като теб, който ще я изведе от обърквацията и ще играе ролята на изтривалка. След теб ще се осафери.
Съжалявам, това са ми наблюденията.

# 19
Напротив хората с образование и възможност доста пъти забавят момента за семейство;Поради пълноценния и интересен живот, който водят;

Интересно изказване. Ако им е толкова „пълноценен и интересен“ животът, защо им е да създават семейство? Я колко хубаво си живеят и без него. Simple Smile
Друг е въпросът с какво семейството пречи на „пълноценния и интересен живот“.

# 20
На 39 да не си създал и поддържал връзка говори, че нямаш емоционален капацитет за такава. Такива хора не губят ума и дума от любов. Някои от тях имат възможности да си купят обгрижване, като по правило не са контингент на форума, защото са заети с интересен живот. Повечето обаче са обикновени хорица, които ходят на работя и пресмятат процента на комуналните от заплатата. Конкретно при мъжете на тази в възраст почват да се обаждат наследствени възрастово обвързани болежки; мама и татко, които са го подпомагали, си отиват и мъжът се усеща, че трябва да намери спешно някоя да се грижи за него следващите 39 години и към края да му подава онази чаша с вода. С такива очаквания, но само една заплата и евентуално наследствен апартамент за ремонт - единствената привлекателна карта, която мъжете могат да плеснат на масата, е как имали семейни ценности, но, разбираш ли, последните 25 години все нещо им пречи да създадат семейство.
Героят очевидно нещо се е присетил на стари години, но сделката не излиза строго в негова полза.
Малко е тъпо, че не се изграждат добре такива образи, на мен ми е интересно как ще бъдат литературно представени, ама няма.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 14:04 от Нарцùса

# 21
То, ако темата е реална, въобще не е трябвало да се събират. Изнемогвал преди да се съберат финансово и заради логистиката по детето, Ами те ангажиментите не стават по-малко след събирането, а напротив.

Тя е на 30, с дете в градинска възраст и има поне едно 5 години, докато детето ѝ поотрасне и няма особен риск от репродуктивни проблеми, свързани с възрастта.

Очевидно пред ЛГ няма много варианти извън двата - да зареже пръв и да си остане сам, или да продължи с текущата жена, докато не го зареже тя. Тя е млада, леко нахална, привлекателна.... Далеч повече опции има.

Между другото, не става ясно от колко време са заедно, кога са започнали да съжителстват заедно.  Защото тя има време пред себе си и няма нужда да скача от бащата на детето директно в нова връзка.

# 22
Здравейте участници във форума.

Искам да разкажа моята история и моля за съвети,мнения и препоръки какво да предприема .

Аз съм на 39г,приятелката ми е на 30г ,не сме женени ,тя има дете от първия си мъж,аз нямам нито съм имал брак и дете/деца.
Детето е в градинска възраст,приел съм го и полагам сътоветно грижи и внимание за него.
С нея сме заедно малко след като тя се раздели с предния си мъж.Набързо се случиха нещата.

Като цяло ми харесваше много на визия,допадаше ми,но понякога беше как да кажа леко "нахална" и  мога да кажа че тя натискаше да станат нещата между нас,тя ме търсеше постоянно и проявяваше внимание и показваше интерес към мен.
Тогава си казах защо не,искам връзка жената е мой вкус,инициативна е дори и в секса и в контактите с мен.

Не подозирах обаче ,че зад всичко това има някаква уловка,за която към ден днешен си давам сметка и съм адски объркан.
Колкото е инициативна във всичко и дейна,така и толкова добре ме манипулира,че аз на моменти наистина вярвам,че има силни чувства към мен,че много ме обича и иска да сме семейство.

Но в някои определени моменти си давам сметка ,че всичко това е правено нежно с цел да ме използва за средства,да и отгледам детето,да си има един сигурен източник на добър живот и да я улесня максимално докато не намери следващия удобен вариант.
Мисля така вече твърде често,объркан съм и раздвоен какво да правя и как да я тествам да покаже истинската си същност без да разбере,защото както се досещате и манипулативна и умна и ми трябва някаква стратегия,за да разбера истината по необикновен начин.
С разговори не става,прикрива се,започва да реве,да ми се къса сърцето при тази гледка и се чувствам много зле  заради нея.
Когато се караме и сме разделени в момента ,в който ми се обади (а често си намира причини било да я закарам някъде или нещо да се купи от по далеч) за каквото и да е за нея или детето аз захвърлям всичко и тичам.
Вероятно съм твърде добър и наивен.....
Дори и финансово и помагам постоянно ,аз дори взех да изнемогвам и да нямам за себе си ,само и само тя да е добре.

Когато говорим сериозно знае,че искам деца ,да живеем заедно като семейство ,а в същото време тя не била готова още за други деца,не искала да сме постоянно в общ дом,по добре било за детето.
В крайна сметка се събрахме,но....постоянни караници,скандали,секса драстично намаля,виждам си пише с други мъже,правих забележка не спира,крие се,лъже ме.

Как звучи всичко това отстрани докато четете и как се разбира кога жена наистина иска да е семейство с даден мъж ,какви са правилните техники,действия подходи и как да разгранича дали аз съм само удобния ,наивен и добър клон/клоун,който с удоволствие манипулира,понеже знае че я обичам,върти на пръста си ,използва финансово и дава лъжи на килограм с красива и нежна усмивка или малко страстен секс ,само и само да  не я напусна и да си намеря жена достойна да ме обича?
Акцентът тук е, че си пише с други мъже, докато вие сте я приели насериозно - нея и детето й, и полагате грижи за тях. Моят съвет е да не се задълбочавате в тази връзка, защото когато единият не я приема на сериозно и търси други мъже/жени, следва че нищо добро не може да се очаква.
Личи си, че вие сте добър и отговорен човек. пожелавам ви успех и когато намерите друга приятелка, не бързайте да живеете заедно с нея и да поемате всички разходи за издръжката й!

# 23
  • Deutschland
Сигурен ли си, че си пише с други мъже?
Аз също си пиша, ама служебно и о, ужас, даже и ми звънят да си говорим.
Защо на 39 години не си имал досега сериозна връзка, брак?
Като чуя някой, че е използван за пари, ми светва лампата и си мисля, че вероятно е от типа " Някоя иска парите ми, които ги нямам".

# 24
Или да му вземат апартамента. Grinning
(Който всъщност е панелка за основен ремонт, но това са детайли)

# 25
То това е двусмислено - пише си. Обичайно човек има приятели и познати и от двата пола. Какво сега, да не смее дума да обели ли. Вече ако е в сайта за запознанства и търси там нещо, няма какво въобще да питаш.

# 26
Ами  може да се води интересен живот особено от мъж на тези години;
Нищо не пречи и да е имал сериозни връзки назад във времето,
Кой ви каза, че тази е първата;
Всеки има различен път ;
И Животът често прекарва човек през различни роли;
Тя сама жена с дете голяма тарикатка ;
Пък той си прави каквото иска смотльо;
Нещо обърнахте ролите май май;
Мхммм

# 27
Аз все пак мисля, че да си роди жената детенце си е много разумно (във времена, в които много хора остават без - дали защото принц/принцеса не се явил, дали репродуктивни проблеми или пък нерешителност (не съм готов/а), пък сама, не сама после - каквото дойде. То тия неща са променливи. И как ще е сама, нали е с автора. Даже той е напирал да я прибере в дома си, тя е предпочитала самостоятелност. 😀 Честно казано, не изглежда много да е запленена от автора де.

# 28
Тя сама жена с дете голяма тарикатка ;
Пък той си прави каквото иска смотльо
Първо, той сам описа така ситуацията, така че не е от нас.
Друго ми е интересно - сама жена с дете според теб е прецакана нещо ли, как?

# 29
Или да му вземат апартамента. Grinning
(Който всъщност е панелка за основен ремонт, но това са детайли)
Това обикновено го пишат особи, които и това нямат. И в реала срещам такива.

Общи условия

Активация на акаунт