Как да разбера кога една жена не ме обича истински,а ме манипулира?

• 2 079
  • 54
  •   3
Отговори
# 45
Пуска темата и изчезва.
Ако искаш съвет чети и селектирай мнения.
За да я тестваш лиши я от това, от което смяташ че се възползва в момента. Внимание, време, пари.
 Измисли си нещо, че не печелиш добре, че ти бавят заплатата, че помагаш на родителите си и си във  временно затруднено положение. И гледай реакция, отношение и дали има разбиране или отдръпване.

Няма нужда да лъже, той си пише, че изнемогвал, което на мен ми говори, че да има семейство не е лъжица за неговата уста, със съответните изисквания за време, усилия и пари, които трябва да отделя един мъж за целта. Жена с дете в градинска възраст, което има нужда от родителски грижи и пари в следващите 15 години, естествено, че ще очаква, ако ще създава ново семейство, мъжът да отдава и финанси, и грижа. Мъж, който не ги предлага с желание, да му идва отвътре, тези неща на жена с малко дете, очевидно не обича истински жената, та какво значение има дали тя го обича истински.

# 46
Няма нужда да лъже, той си пише, че изнемогвал, което на мен ми говори, че да има семейство не е лъжица за неговата уста, със съответните изисквания за време, усилия и пари, които трябва да отделя един мъж за целта. Жена с дете в градинска възраст, което има нужда от родителски грижи и пари в следващите 15 години, естествено, че ще очаква, ако ще създава ново семейство, мъжът да отдава и финанси, и грижа. Мъж, който не ги предлага с желание, да му идва отвътре, тези неща на жена с малко дете, очевидно не обича истински жената, та какво значение има дали тя го обича истински.

Hands Plus1
При условие че "изнемогва" сега, когато жената работи и издържа сама себе си и детето си, а той само "помага", интересно как би се справил, ако тя излезе по майчинство, семейството стане четиричленно, и цялата грижа легне на неговите крехки мъжки рамене Simple Smile

Проблемът на този тип мъже е, че като си мислят за "семейство", виждат само хубавата част - редовен секс, домашна храна, социална валидация. Особено ако самите те са израсли в нефункционални семейства с отсъстващ баща, не си дават изобщо сметка за истинската роля и адекватно участие на мъжа.

Някакви супер елементарни съдействия, които човек би направил и за приятел, тука се описват като върховни усилия, а те дори не живеят заедно, и не се е сблъскал и с частица от истинските семейни ангажименти и разходи. Тогава не манипулиран, а направо обладан от зли сили ще се почувства Smiley

# 47
Явно пак ИИ ни тества с тъпотии, авторът така и не се появи

Ако приемем, че е истинска историята, частта с изнемогването е интересна. Дали хляб не може да си купи, дали не му остават да си плати тока...

Кьорав карти не играй, ама на - пробва се.

# 48
  • Шоплука
На 39 да не си създал и поддържал връзка говори, че нямаш емоционален капацитет за такава. Такива хора не губят ума и дума от любов. Някои от тях имат възможности да си купят обгрижване, като по правило не са контингент на форума, защото са заети с интересен живот. Повечето обаче са обикновени хорица, които ходят на работя и пресмятат процента на комуналните от заплатата. Конкретно при мъжете на тази в възраст почват да се обаждат наследствени възрастово обвързани болежки; мама и татко, които са го подпомагали, си отиват и мъжът се усеща, че трябва да намери спешно някоя да се грижи за него следващите 39 години и към края да му подава онази чаша с вода. С такива очаквания, но само една заплата и евентуално наследствен апартамент за ремонт - единствената привлекателна карта, която мъжете могат да плеснат на масата, е как имали семейни ценности, но, разбираш ли, последните 25 години все нещо им пречи да създадат семейство.
Героят очевидно нещо се е присетил на стари години, но сделката не излиза строго в негова полза.
Малко е тъпо, че не се изграждат добре такива образи, на мен ми е интересно как ще бъдат литературно представени, ама няма.

Преди години в пиесите в театъра старият ерген беше най-осмиваният персонаж. Тогава се стремеше към млада, красива и заможна мома, обект на ухаждане на много кандидати. Диалозите бяха един път и цялата зала се превиваше от смях.
Сега персонажа е млада майка, самотен родител, която освен да ползва този загубеняк за хладилник и банкомат постоянно търси секс навън. Персонажът не издържа критическата проверка. Целта е, да не се дава повторен шанс на такива жени, дето по новата теория на редпилите - родили дете на Алфата и после тръснали грижите на Бетата, да го отглеждат, докато лошата жена си вее полата из нови мъжки територии.
Защо персонажа не издържа проверката?
Ами много просто - самотните родители като цяло са отговорни хора. Тежкият избор на самотното родителство ги е научил на мултитаскинг от най-висок ранг. Такива не биха проиграли втори шанс, с добър и обгрижващ мъж.
За това литературната фабула не издържа читателската проверка.

# 49
Както и да го въртите, мацката си го използва както може докато се оглежда за друг. Дали си го заслужава, не мога да преценя, явно тва е положението при него

# 50
  • Шоплука
Историята е измислица rf22 - не са чак толкова наивни мъжете, колкото се опитвате да ги изкарате.

# 51

Тогава си казах защо не,искам връзка жената е мой вкус,инициативна е дори и в секса и в контактите с мен.

Не подозирах обаче ,че зад всичко това има някаква уловка,за която към ден днешен си давам сметка и съм адски объркан.

Мм да, наивен. Тарикатско мислене.

# 52
Мисля че нещата са обречени поради предразсъдъци.
Ползвала  те била.А ти нея не я ползваш.Гледал си детето,а ако беше жена без дете кога щеше да я натиснеш да ти ражда.След 5,10 години у узобщо нямаше да ти хрумне дори или да го правиш на проблем.
А като е с дете,автоматично още в началото на връзката трябва да заяви готовност да ти ражда.Значи кой кого ползва?
Намери си някоя без дете,да видим дали ще скокне да ти ражда веднага щом отвориш темата.Изобщо не се занимавай най-добре с нея,защото толкова малко дете се привързва а с такъв бездушен човек нищо чудно да стане за втори път изоставено.
 За чатовете пък да не коментираме.Дали си чати или си от тези,които искат жена им да не се докосва до телефон може само да гадаем.
 И да кажа,така както на теб ти свиди да отделяш ресурс за чуждото дете,на нея може по същия начн да и свиди д хаби и тя ресурс и то невъзвръщаем,да жертва тялото,живота,свободата за да ражда на поредния. И накрая да се окаже с 2 деца самотна майка ,явно първия не полага достстъчно грижи ,ако и ти ае окажеш такъв каквп става?3 живота съсипани,а ти ще излезеш с минимум поражения.
Тя ттябва тебе да изпита,дали си заслужаяа да се довери да ражда още есно дете.

# 53

Тогава си казах защо не,искам връзка жената е мой вкус,инициативна е дори и в секса и в контактите с мен.

Не подозирах обаче ,че зад всичко това има някаква уловка,за която към ден днешен си давам сметка и съм адски объркан.

Ами, бях го споменала в друга тема. Много са такива, които са на принципа "що пък не, секс да има", без значение с коя точно, ама очакват отсреща да ги обичат истински.

# 54

Ами, бях го споменала в друга тема. Много са такива, които са на принципа "що пък не, секс да има", без значение с коя точно, ама очакват отсреща да ги обичат истински.

Да, много хубаво го беше описала.
И после същите се чудят защо не ставало.
Явно можем да си отговорим защо е на 39 и поне да е имал сериозна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт