Как да разбера кога една жена не ме обича истински,а ме манипулира?

• 4 244
  • 124
  •   1
Отговори
# 120
Погледни себе си и се погрижи за себе си.

Вземи си вещите. Емоционално не си се разделил с тях, а са твоята енергия.

Не си красив, висок, харизматичен, особено професионално успешен, богат по наследство и нямаш висока работоспособност и редки професионални умения.

НО
си добър и порядъчен човек и имаш много други добри качества и здраве.
 Това никак не е малко.
Личност си. Уникален си за света.
Поработи върху себе си: почини си, стани това, на което бабите викаха "има хлеб в ръцете си".

Ще срещнеш и жена,  с която да си паснете.
Не си струва да си резервен вариант на повикване за битови услуги и малка касичка за жена, която не е наясно със себе си.

# 121
  • София
Щом ти е казала тези неща в прав текст, пътят ти навън и напред е свободен. Късмет!

# 122
За да ви излязат сметките чисто математически при горе долу еднакъв брой мъже и жени, за да има повече самотни мъже от жени, то някои мъже трябва да са с по повече от една жена. Което не че го няма, но не е в достатъчно количество да окаже влияние на статистиката.
...
Чисто статистически, мъжете на възраст до 50-55 години са повече от жените в България на същата вързаст.
Чак след това съотношението се обръща заради по-голямата продължителност на живота на жените.
Така че, и статистически, и математически, сред тези, които не са бабки и дядковци, мъжете просто са повече.

За справка - НСИ.

Към автора: Щом интуицията ти говори да се разделяш - просто го направи. Чудя ти се какво има да се чудиш толкова. Не ти се занимава - не се занимаваш. С вериги към парното ли те е оковала тази манипулаторка, та не можеш да си тръгнеш?

# 123
Време беше да си говорите.
Вземи си нещата. Твои са си.

# 124
Ако може някой да закрие темата е молбата ми.

Общи условия

Активация на акаунт