Женен мъж

• 4 051
  • 151
  •   2
Отговори
# 150
  • Някъде там
Някои потребители, които са писали в темата са изключително редовни във форума и ми се струва, че не е лошо да погледнат и истинския живот навън и да, уау там има мъже които изневеряват, има жени, които спят с женени мъже, има любовници на женени мъже и обраното.
Не е морално, но пък е доста често срещано. Не съм твърдяла, че правя нещо правилно и похвално, но смятам да го изживея, защото така съм решила аз, а не защото десет лели тук смятат, че е много неморално и неправилно и съм много нагла и не знам си какво още.
Нямам намерение да развалям ничие семейство, дори се старая никой да не разбра. Нямам желание едно моментно увлечение да разваля нечий брак, все пак обаче не съм аз тази, която трябва толкова да се притеснява от този факт - бракът е съюз между двама души и да си го пазят те. А по принцип малко ли са двойките, които се събират след някой и друг развален брак?! Нима е нещо нечувано?! Все пак подчертавам такива намерения нямам, господина ме привлича, но не мисля, че има качества да бъде мой съпруг, че да се боря за подобни каузи.
Satisfied Забавна история.
Авторке, май забравяш, че не 10-те лели са дошли в "реала ти" да питат теб за проблемите си, а ти си дошла тук, на същото място, на което са и 10-те лели, да питаш тях какъв ви е проблемът с обекта на секс желанията ти. Неговият проблем или по-скоро твоят?!
При уж ежедневно виждане и постоянна комуникация би трябвало отдавна да си му задала директно въпроса: „Защо не те е ощастливил досега?“ А можеше и без да питаш и да чакаш той да се сети, да си му се метнала на врата отдавна.
Като не иска в хотел, покани го у вас или директно в колата.Smiley
Но, явно не само той си остава с празните приказки, ами и ти.
И по-скоро не самият той, а това, че се прави на недосегаем, те кара още да настояваш.

# 151
Мда, то и аз това се чудех, защо авторката не го покани у тях? Защо трябва да е на хотел? Кое е чак толкова сложно?
Сложно е, ако самата тя е обвързана и живее с някой друг.
Тогава вече идва филмът “ами то няма къде”. Всъщност - винаги има къде, особено пък през лятото.
Не че това е драмата в случая.
Иначе - Никол, да, права си. В реала има всякакви изневеряващи. Само че, ако смяташ, че това нещо ти е извинение, сори, ама си в голяма грешка. Максимата “ами аз съм си сингъл, мога да си правя каквото си искам, кво ме бърка, че той е женен” е супер погрешна. Най-малкото, защото животът си прави много лоши шеги и както сега ти си любовницата, някой ден може да се окажеш тази, на която изневеряват по същия този начин. Освен, ако не смяташ, че това е някакво супер яко нещо, за което нямаш нищо против. Има една максима - да не правим на други хора неща, които не искаме да ни се случат на нас.
Но тъй като съм била като теб някога, ще ти кажа следното - не си струва. Сама казваш, че имаш и други мъже, с които правиш секс, няма нужда да се само доказваш точно пък с този. Ясно е, че забраненият плод е най-сладък, но реално - като махнеш ореола на забраненото какво остава? Някакъв фитнес льольо, дето повече го бива да си води някакви чатове, вместо да се докаже като мъж в леглото. Абсолютни смешници са тези като него, супер мишки. Знам отлично какви ти ги пише… как, какво, колко пъти, в какви пози и т.н. Супер нелепи са тия неща. Освен да го ползваш като извор на някакво забавление и да му се смееш с някоя твоя приятелка, няма много голям смисъл от тази комуникация. Няма да доведе до нищо.

Общи условия

Активация на акаунт