Женен мъж

• 8 658
  • 320
  •   4
Отговори
# 285
  • Somewhere far away
Уж сте онлайн, пък не ги знаете нещата- един от най-големите и разпространени  фетиши от няколко години е млада девойка да си пада по dilf, daddy.

# 286
  • София
Плюс четкането на егото. Той е обвързан, върши грях, но не може да се удържи, нали, щото съм толкова неустоима. Още малко и корабите ще отплават към Троя, ах, ах.
Между другото в живота съм срещала поне две любовници, които имаха едно отношение на превъзходство не само към съпругата, но и въобще към жените с обикновени гаджета и мъже. Много е смешно, но го има.

# 287
То няма лошо да си пада.
Въпросът е, че тя не пада, а само виси.

# 288
Има смисъл, но според мен само като контраст на нещо омръзнало, и ако оня или подобен и падне - ще и мине бързо. Мисля че това по- се случва на жени които са магнит за бройкаджии, но може и да греша.

# 289
Плюс четкането на егото. Той е обвързан, върши грях, но не може да се удържи, нали, щото съм толкова неустоима. Още малко и корабите ще отплават към Троя, ах, ах.
Между другото в живота съм срещала поне две любовници, които имаха едно отношение на превъзходство не само към съпругата, но и въобще към жените с обикновени гаджета и мъже. Много е смешно, но го има.
Аха...даже съм чувала разни теории от кръшкачи, че те са прозрели голата истина и не живеят с делюзията на онези, които вярват в семейните ценности. Един вид - те са прогледналите, а онези, които си гледат семействата или се стремят към чисти отношения и семейство - слепци. На мен обаче не ми се струва смешно, а адски, адски тъжно, защото реалността те си я знаят. Този, който ги спрягаше тези неща беше като заточеник в собствения си дом и принуден да живее с човек, към когото отдавна е изстинал, но нямаше смелостта да заживее животът, който иска. Само се правеше на интересен в компания пред приятели. Даже не виждам какво им е сексито на подобни мъже.

# 290
Хахаха, това е в десетката

Грехът е част от илюзията на преживяването. Дреме му на някой, че ти, 23 годишната необразована, си извършила грях. Защо не се покая за греха да завършиш със среден успех 3.25 средното, поради петия смъртен грях - мързел? Grinning

# 291
Между 25 и 35, на някои жени им се случва да им писне от батките във фитнеса, и бройкаджиите в дискотеката, и тогава женено-изглеждащите мъже стават привлекателни.
Може ли допълнителна информация кои точно са жените, които действително харесват бройкаджии и батки и решават да разнообразят с женени?
В моя ученически, студентски и професионален кръг такива няма и никога не е имало, нито в съответните кръгове на моето семейство и близки. Чувала съм единствено от мъже, че такива жени съществували. Жените в моя, смело бих казала, бая широк балон, от помакинята през купонджийката до кариеристката, никога не са били привлечени от изявени батки и бройкаджии.

# 292
В моят кръг също не е имало такива, дето да припадат по женени, но пък имахме един космат и кривокрак съсед, който се сдоби с младо, красиво гадже и си разтури семейството. Така и не успях да разбера какво хареса в него това мило и красиво същество, както и не разбрах как се излъга съседката да го вземе, тъй като освен непривлекателен, беше също така прост и груб. Знам, че разполагаше с доста пари, като не беше много ясно как точно ги изкарва.

# 293
Уж сте онлайн, пък не ги знаете нещата- един от най-големите и разпространени  фетиши от няколко години е млада девойка да си пада по dilf, daddy.
Уж четеш, пък не си разбрал/а, че нито тя е млада девойка, нито той е daddy.
А иначе - за повечето от нас е нормално да не ги знаем тия неща, защото сме дърти лелки от бг мама все пак.

# 294
Не знам, а и не мисля че има жена която да се замисля какви количества и проценти от какви видове мъже поемат инициативата по- по отношение на нея от колкото спрямо другите жени.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 14:15 от БШекли

# 295
[
Аха...даже съм чувала разни теории от кръшкачи, че те са прозрели голата истина и не живеят с делюзията на онези, които вярват в семейните ценности. Един вид - те са прогледналите, а онези, които си гледат семействата или се стремят към чисти отношения и семейство - слепци. На мен обаче не ми се струва смешно, а адски, адски тъжно, защото реалността те си я знаят. Този, който ги спрягаше тези неща беше като заточеник в собствения си дом и принуден да живее с човек, към когото отдавна е изстинал, но нямаше смелостта да заживее животът, който иска. Само се правеше на интересен в компания пред приятели. Даже не виждам какво им е сексито на подобни мъже.
И аз съм ги слушал тия работи, една цяла бригада бачкатори кой от кой по- голям любовник, непрекъснато хвалещи се с нови похождения. Накрая се оказа, че точно на най - големите е***ачи ( на приказки), техните жени други ги е**"*ат. Единият пък рева като магаре жена му като го хвана в крачка баш на работа, та имах възможност да гледам циркове в реално време.

# 296
И аз съм ги слушал тия работи, една цяла бригада бачкатори кой от кой по- голям любовник, непрекъснато хвалещи се с нови похождения. Накрая се оказа, че точно на най - големите е***ачи ( на приказки), техните жени други ги е**"*ат. Единият пък рева като магаре жена му като го хвана в крачка баш на работа, та имах възможност да гледам циркове в реално време.
За бардак ли става въпрос

# 297
Уж сте онлайн, пък не ги знаете нещата- един от най-големите и разпространени  фетиши от няколко години е млада девойка да си пада по dilf, daddy.

Тука дедито бил твърде млад да си запази хотел, а авторката май е от по-вехтите чанти

Както и да е, не си дава твърде много зор жененият, макар че авторката изкарва това, че ѝ е пратил две снимки на пишльока си (които може и да не са въобще на неговия собствен пишльок) като сигнал за голяма ангажираност и увлеченост от негова страна.

# 298
Като каза "на работа" се сещам за една градска легенда в нашия край. За някакъв бакшиш, дето приел поръчка за квартал, в който има любовница и наближавайки адреса, споделя с клиента, че точно в тоя блок, в ей тоя вход на еди кой си етаж е жената, на която мъжът ѝ давал нощни смени и нашият през това време я скъсвал от...Като разказът ( не знам на очевидци ли или на колеги на бакшиша) приключва с това, как клиентът, радостен да научи тази пикантерия, дето се вика директно от извора,  го скъсал от бой.

# 299
Че що бие таксиджията, вместо да се разведе с жена си? Какво е виновен той, че жена му е промискуитетна?
Това винаги ме е възмущавало. Какво е виновен третият човек? Ама иначе трябва да признае, че е направил грешен избор да се ожени за дама със слаби ангели. Друго си е да се обвинява някой, че я е изкушил таз невинна душица.
Важи и за двата пола, защото и не малко жени са скубали косите на любовницата, вместо да скубят банковата сметка на прелюбодееца след развода.

Общи условия

Активация на акаунт