Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, които бъдещите майки срещат във форума?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които бъдещите майки срещат във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят в публикациите?
-
Какви са темите, обсъдени на срещата, спомената в публикациите?
Включвам се с малко закъснение 
Днес съм го определила като ден за спане и почивка 

.
Аз за следващата среща обещавам да съм на линия,че много ми се иска и аз да съм част от тази сладка маса тумбелинки изглеждащи така щастливи и доволни от всичко и всички около тях.Ама нали казват,че погледа ни се изменял през бременността 
,а ние в тъпата София се пържим на 30градусови жеги
,само в Майна сити са по-зле от нас, това успях в неделя да разбера.И си мисля,че причините за гаденето и пшовръщането е в жегите-и аз вчера цяла сутрин едва кретах-три пъти пътувах до wc-то с намерение за
,но отивайки дотам нищо не ставаше-вътре беше адска жега и на мен ми ставаше още по-зле и бързо бързо се връщах обратно на столчето в стаята.Накрая дигнах гири на шефа,че ми е зле и да си ни връща вентилатора,дето миналата година го даде долу на касиерките,че им било жега-и след 15 минути вентилатора беше на бюрото ми
Отворих прозорци и врати да става течение и живнах:)
??-да не би да не съм хубава(ами нали тя стана два месеца след сватбата-то си е бърза работа това
показва характер от сега:)
Много раничко се излюпих тая сутрин, ама да си призная снощи не можах да се наспя
Спах налево, спах надесно, спах по гръб и пак се въртях
На всичкото отгоре малкото шило като се раздзипа към 04 ч. и аз
леле викам да не го натискам нещо като спя настрани
В същото време усетих нещо, което ми се случва за трети път през бременността - червата ми започнаха да стържат и усетих стомаха си до болка празен
и реших да стана, та ръфнах 3/4 ябълка и пак обратно...
, не можеш да мръднеш никъде следобедите 
моите съболезнования ... тежко е да загубиш любим човек ... но поне е отишла на по-хубаво и спокойно място
пък аз бяла като сирене ... само трябва да намеря някой бански, дето ше ми стане 
Преди около месец си омазах един панталон съз зехтин, понеже нямах време сутринта да чакам да попие и оттогава-насам продължих да си мажа само корема и гърдите, понеже все бързам, вечер пък ме мързи... И резултатът е налице - имам си нова придобивка на задните части. След дъжд-качулка - от днес поднових мазането на бедърите и гъзовете...
, а навън просто не се диша
, особено по обяд.
По цял ден кихам и ме сърби носа, а носните кърпички за нищо ги нямам вече. В петък ще питам доки, че е много гадно така. 
гледайте после какви черни петна ше са ни тулумбичките, че сега кожата по тях нали е опъната и като излязат малките маймунки и като се свие това нещо .... ше бъдем по-черни от менгянче в кварталния шадраван
Представям си какво пръхтящо буре ше съм тогава
, защото вече ми е трудно да се сгъвам
. Само дето не успяхме да я сглобим вчера, че и двамата бяхме гроги заради жегата
Били ни споделила рецептичката