Име за сестра на София

• 879
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • Down south
До София трябва да има също нещо толкова красиво.
Нито едно от имената в анкетата не се доближава до него.
Вече са споменали Изабела/Изабел или Анна.

ПП Свързвам името Емилия/Еми с момичета от далечни места.

# 31
  • SF
Аз гласувах за Диана, но моето любимо име е Елеонора. Емилия също ми харесва повече от Диана. Може би заради петте букви, Диана ми звучи доста хармонично със София.
И трите имена си отиват с красивото име на сестрата. Което и да изберете, няма да сбъркате. Елеонора е прекрасно име!

# 32
  • Варна
Гласувах за Елеонора.
Диана не ми допада, но Даяна да.
Емилия, ако беше Емили щях сигурно за нея да гласувам.
Харесва ми със София също Натали/я, Адриана / те пък имат в един ден имен ден/.
Елена не ми е любимо, но наистина стои добре.
Луиза много ми харесва и до София също ми звучи добре.

# 33
Така е, няма да е вечно това време, просто ми се иска да не звучи все едно за едното дете сме измислили хубаво име с празник, а за другото каквото дойде, затова и желанието ми да звучат хармонично.

Простете за любопитството, но защо трябва да хармонират имената? Тези деца един ден ще станат самостоятелни млади жени и ще поемат по пътя. Няма да е дълго времето, в което ще ги викате двете заедно на площадката.

От изброените на мен никое не ми звучи да се комбинира, макар трите сами по себе си да са хубави имена. Много ми допадна предложението за Анна.

Ако все пак трябва да избера едно от предложените ще избера Диана. Първо е фаворит на таткото, второ е достатъчно международно.
Емилия ми звучи много популярно, а Елеонора твърде сложно и трудно за изговаряне.

Какво имате предвид с момичета от далечни места?

До София трябва да има също нещо толкова красиво.
Нито едно от имената в анкетата не се доближава до него.
Вече са споменали Изабела/Изабел или Анна.

ПП Свързвам името Емилия/Еми с момичета от далечни места.

# 34
Давам още предложения: Антония, Лора, Камелия, Юлия, Паола. Мисля, че звучат добре до София и имат имен ден, а също са и международни.

Предложенията за Любов и Лидия също са много добри. Много харесвам името Лучия - „светла, сияеща". Има православен имен ден на 6 юли и 13 декември.

Общи условия

Активация на акаунт