Booking.com – 13

• 7 242
  • 135
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Персоналният ми код предния път имаше директен линк от пощата към акаунта ми. Този път нямаше и затова имам надежда, че може да се използва и от друг акаунт, както обикновено се процедираше.

# 106
Имам код за 10% за booking, валиден до днес:
KCNATRC921

# 107
Здравейте. Необходим ми е код за голяма резервация. Ще съм изключително благодарна да го получа на лично съобщение и ще върна жеста при първа възможност. Поздрави и весели пътешествия

# 108
Здравейте!
Днес трябва да направя резервация, някой да има излишен код? ☺️

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 16:20 от Nina_88

# 109
И аз не бих се отказала, трябва да правя резервация, а вече повече от година не ми изпращат.

# 110
  • София
Моля за свободен код на лично съобщение.

# 111
  • София
Здравейте.
Преди време имаше някакъв код, който важеше дълго и всеки можеше да го ползва по веднъж, ако не го е правил.
Дали все още го има? И може ли някой да ми го напиши? Blush
Благодаря!

# 112
  • Sofia
10%CREDIT беше кодът, но не мисля, че все още е активен. Simple Smile

# 113
Здравейте, моля за код на лично съобщение.
Благодаря предварително!

# 114
Търся си код за букинг на ЛС. Благодаря.

# 115
Здравейте,и аз имам нужда от код за букинг на лично съобщение.Благодаря Ви предварително!

# 116
Търся код ?

# 117
Моля за съвет!
Направих резервация за Хилтън Черкезкьой преди три месеца, хотела и Букинг потвърдиха. Плащане в хотела.
През това време банка ДСК ми преиздадоха картата, която беше валидна още година и половина. Актуализирах карта, но по резервацията не промених нищо. Но..., при настаняване ми казаха, да анулирам и платя при тях по-малко.После  ми казаха, че имам само  резервация за следващия ден.  Показах им моята потвърдена резервазия. Нищо не последва.
Отказах, защото не можех вече безплатно да анулирам. Поискаха да платя само една нощувка и така не знам към Букинг има ли информация, че съм ползвала резервацията или съм настанена от самия хотел.
Какво да направя, ако някой е имал подобен проблем, моля за съвет!

# 118
Минал ли е престоя? В акаунта в Букинг ще видите какво вижда Букинг за резервацията

# 119
Минал ли е престоя? В акаунта в Букинг ще видите какво вижда Букинг за резервацията

Не, в резервацията е от 4 до 6 октомври.

Общи условия

Активация на акаунт