Отговори
# 105
Здравейте милички  Hug
Идвам да ви пожелая успех. Като гледам всички се справяте много добре  Simple Smile Браво на вас   bouquet
Смело напред  Grinning  Heart Eyes

# 106
  • София
mimival, а, не, скарай ми се:) Дано тогава се засрамя Embarassed
Иначе  smile3525 за теб
 и за всички други, де:)

# 107
Добре карам ти се smile3527, че то и при мен най-добре действа Laughing.

# 108
Abigail не съм ти се карала мила, само казах, че при мен при такава диета резултата беше нулев.
Дива честито ти минусче, най-накрая и ти се пребори със застоя, хайде сега е ред и на Крисси.
Вивиан мерси много ще пробвам.

Миминце  Hug, чул те господ...вече съм изкуфяла.... #CrazyТая седмица ще карам млечната,а после или Дюкан или Япончената.Дано се раздвижи тъпия метаболизъм мръсен гаден smile3511

# 109
здравейте момичета. и аз съм в застой.. имам чувството, че повечето от нас по едно и също време свалят килограми, отпускат се и имат застой Simple Smile то май стана като МЦ -нали казват че като две или повече жени живеят в една къща МЦ им се проявявали по едно и също време  Mr. Green
така виждам че не съм сама - вече цяла седмица застой че и половин кило отгоре, ноо.. днес сутринта без ходене до smile3550 и с дрешката бях 73 . може би утре ще падна под тази граница . ха, дано!
пък ако ви кажа какъв глад ме е налегнал.. направо вълчи-не се удържам. и да ви се оплача-никаква подкрепа от мъжо. извади си най-невъзмотимо един шоколад-от тези милка детските, любимите ми и си го изяде.. е, снощи издържах ама нямам нерви от стомана все пак.. и днес си чопнах 2 парченца и един бонбон
айде, това е от мен, че зверчето се събуди  baby_neutral

# 110
Крисси с Японската при всички случаи ще се получат нещата, така че ако искаш действай  Peace

# 111
Крисси с Японската при всички случаи ще се получат нещата, така че ако искаш действай  Peace

Галче мирси мила Hug,дано си права.  bouquetСамо дето съм алергична към яйцата малко и ми излизат пъпки.Мога да ям по две на ден...но там са всеки ден.Имаш ли представа дали ога да ги заместя с нещо друго и с какво?

# 112
Крисси незная с какво можеш да ги заместиш, но аз почти никога не ги ядях. Нямам алергия, но не обичам варени яйца Sick ако бях много гладна изяждах с 300 зора 1 и толкова. Сама си преценяш, но наистина действа Peace

# 113
Крисси с Японската при всички случаи ще се получат нещата, така че ако искаш действай  Peace

Галче мирси мила Hug,дано си права.  bouquetСамо дето съм алергична към яйцата малко и ми излизат пъпки.Мога да ям по две на ден...но там са всеки ден.Имаш ли представа дали ога да ги заместя с нещо друго и с какво?

В японската основното са  варените яйца.
Ако не ти понасят не се хващай с диетата.
Все пак дават -постигане на резултати...само ,че трябва да се спазва стриктно.

Имам приятелка ,на която на времето казваха "паржолита".Сега е с перфектното тяло ,благодарение на Японското чудо.Резултатите са трайни.
Тя  я прави тази диета преди около 7 годни.
Но ми каза така:Хванеш ли се-стриктно изпълняваш...

# 114
Добро утро,момичета!
Пия си сутрешното кафенце и ви чета, приятно е да се разтоварваш така. Продължавам на режима на Пиер Дюкан и в неделя ще отчитам мерки и теглилки - дано да има минуси.
   Пожелавам на всички успешна и ползотворна седмица с много минуси.
Това е от мен за сега. Чао
Може ли да ми кажеш как се чувстваш на този режим и дали си доволна   bouquet

Доста добре се чувствам с този режим. Не е труден за спазване (стига да ти е любимо месото), но най-важното е че действа и то безотказно. Има такава тема, прочети я, в нея има доста мнения и коментари, ще се запознаеш по-подробно с режима и за себе си ще решиш дали е за теб. За мен е лесен за спазване. Ако искаш опитай и успех с които и режим да се захванеш.

# 115
Eeeeeeeex аа много си ви обичкам  Hug Heart EyesОт следващият понеделник демек 21.05 се хващам на хорото.Ще се прежаля за малко пъпки Joyте после ще се изчистят.. JoyСега ще си изкарам млечната.

Много ви благодаря.  bouquet

Това яйчице е подарък от мен  специално за най-сладкото японче Мимивал -

# 116
Здравейте и от мен. Благодаря за посрещането и желая на всички много минуси тази седмица!  Hug Мен събота и неделя такова задържане на кг. ме хвана, че дори и плюсове имаше  ooooh! Но сега като се прибрах съм доволна от кантарчето - 59.600. Ставам да си направя една салатка, че днес съм само на 2 кафета и минерална вода.  Flutter

# 117
Крисси незная с какво можеш да ги заместиш, но аз почти никога не ги ядях. Нямам алергия, но не обичам варени яйца Sick ако бях много гладна изяждах с 300 зора 1 и толкова. Сама си преценяш, но наистина действа Peace
аз яйцата ги замествах с риба тон консерва - ефектът е същия
 Peace

# 118
Крисси много благодаря. Embarassed

# 119
аз яйцата ги замествах с риба тон консерва - ефектът е същия
 Peace

Милааааааа да си жива и здрава. Hug Hug Hug  bouquetТи колко свали с нея и за колко време?.Благодара ти обожавам риба тон JoyОх толкова съм ентусиазирана.Ще си изкарам млечната до неделя да разнообразя и от понеделник съм на японско-риба тонна диета JoyНаправо нямам търпение.Много се радвам. smile3508 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт