Отговори
# 90
 Hug Hug HugДобър ден сладурки Flowers Sunflower Как сте днес?До сега ви изчетох ама от снощи много сте писали бре smile3523Аз днес както и вчера плодувам!Вчера бях само на череши и минерална водичка,днес съм на ягоди и минерална вода...... danceима раздвижване на килцата най-накрая....тоя застой направо ме побърка сега съм -1кг. притеглих се сутринта  superuu ето защо реших да плодувам,но със захранването хич ме няма не знам какво да хапвам и утре съм на плодчета пък после ще се допитвам до Мирандичка..... bowuu
Лек ден на всичи отслабващи от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 91
Аз да се похваля толкова бях заета тази сутрин, че не можах и ябълката да си изям. Само на едно малко плодово мляко от 50 гр. и вода съм. За довечера имам ягоди и ябълки Mr. Green

# 92
Аз да се похваля толкова бях заета тази сутрин, че не можах и ябълката да си изям. Само на едно малко плодово мляко от 50 гр. и вода съм. За довечера имам ягоди и ябълки Mr. Green
Hug Hug HugСамо така и аз плодувам ooooh! радвам се че се раздвижи пустия метаболизъм newsm78 дано в края на седмицата да се отчета поне -3кг. след тоя застой hahaha

# 93
  • София

Ако искаш,мога да ти пратя и филм с упражнения във фитнес  bouquet

О, прегледах ги.Самото гледане ми беше тренировката за деня Mr. Green
Що реших, че са 10мин., а се оказаха близо час.....

Прати, няма лошо, скоро със сигурност ще почна да тренирам малко поне.

# 94
  • Варна
Да се запиша и аз в новата тема Simple Smile.
Само с минуси да се хвалим  Peace!

Мен пак ми се очертава напрегната седмица  ooooh!. Малкото тръгна на ясла и плачка доста, а аз така се притеснявам  Tired. Дано скоро свикне, че да ми е по-спокойно.

# 95
Здравейте и от мен момичета   bouquet още съм на линия с вас и боря килцата  Mr. Green засега неуспешно   Sick но няма да се предавам  Peace
Нямам време за съжаление да пиша редовно, че много работа имам напоследък, а пък в къщи трудно се дореждам до компа от 3-мата мъже  Joy
Да си призная не се справям много с диетите и гладуването  #Crazy но гледам да ям по-малко и да връткам повече велото   newsm39
Но вчера взех, че пак се улях да му се не види ... свекървата прави страхотна млечна баница и взех, че метнах половин тава   eat та чак зле ми стана  smile3556 и май ще взема да се засрамя вече с тая лакомия  Tired Face
Успех на всички вас, които сте по-държеливи от мен  thumbsup и разбира се и на лабавите лакомници като мен    Hands Thumbsup

# 96
Завърнахме се от първата част на днешната разходка и сега бебка спи, а мама   typeuu

Аз тази седмица смятам да опитам диетката, която Ася каза с кисело мляко и мед, даже днес вече започнах, но ще изкарам и лунната, че да видим какъв ще е ефекта newsm78

ДИВА-3 smile3501 smile3501 smile3501 време беше да излезеш от застоя Peace само така Hug

Tedulina дано скоро посвикне малчо, че здрави нерви трябва да имаш иначе Praynig. Аз не съм се отделяла от Дени за повече от 2 часа и не ми се мисли като дойде този момент какво ще правим и кой повече ще плаче smile3518

Вивиан и аз го имам този уред, но и аз не съм от най-редовните, дали наистина действа newsm78

# 97
galiq_82  ти на каква диета си?

Чета ,че ще започваш нова Thinking

# 98
  • София
Дива, браво че излезе най-после от гадния застой!

Галя, действа при редовна употреба плюс масажи с антицелулитен продукт с масажен диск. Така съм практикувала аз. Иначе само уреда - не знам дали ще действа.

# 99
galiq_82  ти на каква диета си?

Чета ,че ще започваш нова Thinking

И аз не знам Wink До сега ядях само салатки и то по много малко, но от днес започвам млякото с меда  Misc Baby Bottle

Галя, действа при редовна употреба плюс масажи с антицелулитен продукт с масажен диск. Така съм практикувала аз. Иначе само уреда - не знам дали ще действа.

То сериозна работа си трябвало  Whistling

# 100

Ако искаш,мога да ти пратя и филм с упражнения във фитнес  bouquet

О, прегледах ги.Самото гледане ми беше тренировката за деня Mr. Green
Що реших, че са 10мин., а се оказаха близо час.....

Прати, няма лошо, скоро със сигурност ще почна да тренирам малко поне.

Това е малко голям филм,но много полезен!Как да тренираш у фитнеса и у къщи

http://www.DMCA-removal-from-Google//download.php?id=73613&n … %20System.torrent

# 101
Здравейте и аз да се запиша в новата тема!При мен нещо нещата са в застой ,а уж не ям хляб ,сладко и мазно а не свалям нищо! newsm78
Нещо не ми се почва строг режим тия дни ,май ще карам на салатки и плодове!

# 102
Здравейте и аз да се запиша в новата тема!При мен нещо нещата са в застой ,а уж не ям хляб ,сладко и мазно а не свалям нищо! newsm78
Нещо не ми се почва строг режим тия дни ,май ще карам на салатки и плодове!
Гледай сутрин като станеш на гладно да изпиваш чаша топла водичка.

# 103
  • София
Ха, добър ден и от мен:)

Май няма с какво да се похваля, но поне да се отчета, че съм тук. Embarassed
Вчера обикалях извън София, ако се бях престрашила и пеша да походя някоя и други километърче грешка нямаше да имам. Въпреки, че миналата семидца ходих 20 км пеша и като се прибрах не бях мръднала... на кг, де Crazy

Някой от вас, не помня кой, ми се "накара", че само с това дето съм го замислила няма отслабване... така, че мисля да се стегна. Преди за една седмица савалих 3-4 килца, ама се бях заинатила заради мъж, а и се карах с него през това време... ама, хайде нЕма нужда пак да става така, нали? newsm03

# 104
Abigail не съм ти се карала мила, само казах, че при мен при такава диета резултата беше нулев.
Дива честито ти минусче, най-накрая и ти се пребори със застоя, хайде сега е ред и на Крисси.
Вивиан мерси много ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт