Отговори
# 450
  • Бг-мама
Ася страхотни красоти , дано сте си изкарали добре   bouquet  bouquet
Момичета да ви питам сега си купих едни бисквити солени на Хугаренас с фибри в които има 75 калории за 100 гр водят ги диетични ,някой друг дали ги похапва?  newsm78 newsm78

# 451
Ася страхотни красоти , дано сте си изкарали добре   bouquet  bouquet
Момичета да ви питам сега си купих едни бисквити солени на Хугаренас с фибри в които има 75 калории за 100 гр водят ги диетични ,някой друг дали ги похапва?  newsm78 newsm78
аз да и жълтите и зелените супер са аз хапвах по 3 бисквитки с зелева салата и бях мнго сита и доволна за една седмица -2 кг сладките с горски плодове или с каисии обаче не съм пробвала

# 452
ася малко извън темата ама ка качваш снимките тук снимките са страхотни а ти изглеждаш супер

# 453
Здравейте милички аз каде от работа къде от купони немога да се прибера удома а камо ли да седна на компа Whistlingно не се оплаквам живота е като сладоледа трябва да му се насладим преди да се е разтопил  PeaceАз това и правя а вие Wink PeaceРадвам се за всички успяли да се преборят с излишните кг HugТова е за сега милички от мен лека вечер и много положителни   love001 newsm10 newsm51имоции

# 454
ася малко извън темата ама ка качваш снимките тук снимките са страхотни а ти изглеждаш супер

Регистрираш се на този сайт http://photobucket.com/register.php?link=topmenu и качваш на него твои снимки. После копираш img адреса и го пействаш тук.

# 455

или в snimka.bg  Peace

# 456
asja страхотни снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А ти колко добре изглеждаш и колко си ми вталена нямам думи просто  Hug Hug Hug

# 457
Момичета здравейте Simple Smile
Поставих си нова цел- 56кг. защото сега като ми остава само 1 кг. до постигането на моята предишна цел и нещо не мога да се мотивирам!  Mr. Green
Повечето от момичетата са си поставили много по-трудни от моите цели и като гледам добре се справят!  Peace
Аз хапнах салатка преди да е свършила лунната,но мисля че не е проблем,защото все пак я бях почнала и от по- раничко  Sunglasses
Хубава вечер!  Heart Eyes

# 458
Добро утро момичета !  newsm51
Днес ми тръгна накриво ... имам изпит , а станах специално рано , рано за да си изпринтя едни малки пищови  Embarassed и познайте какво се случи . Принтера ми даде , че има проблем и това е ... не ще да принти .  smile3515
Сега отивам на изпит с половината въпроси научени и ми е много криво .
Вече съм 5 ден на диетата ... понася ми добре засега , да видим дали няма скоро пак да ми прищрака и да зарежа всичко .
Отивам да се премеря .
Дам , свалила съм още 400 гр smile3508 ... ама като се сетя вчера колко вървях пеша , очаквах повече .  Crazy
Цяла седмица ходя недоспала - и довечера смятам да си легна с кокошките ... ех , а бяха времена когато си лежах по цял ден в нас и се чудех какво да правя . 

# 459
  • София
Сметана, успех на изпита!

резултат от лунната - минус 1кг Party Party Party Party

# 460
Добро утро  Hug

Моят резултат от вчера е 0.800кг и така за двата дни лунуване общо 1.600кг и най-накрая видях 55 на кантара, е може да  е 55.6, но пак е нещо, нали newsm78 Продължавам и днес да видим утре какво ще покаже кантара. Много съм надъхана с това 55  Flutter

smetana ще стискаме палци, няма страшно ще го вземеш  Peace

Вивиан браво за резулатата, значи вече си 46, нали така  Heart Eyes

Мими къде зачезна вчера цял ден не си писала  newsm78

katellina признай си, че просто не искаш да напускаш Дневника и затова си корогираш целта, и аз така ще направя  Wink

Хайде мацки до после Heart Eyes

# 461
  • София
Браво Галя, 1,600кг е много нещо! Продължавай все така!

Вивиан браво за резулатата, значи вече си 46, нали така  Heart Eyes
Не, де да бях. 47 съм тази сутрин.

И аз като кателина, просто не знам какво ще правя като постигна целта. Но не мога и да я променя, няма накъде. Е, после за да задържа постигнатото, пак ще ограничавам храната, и пак ще си пиша при вас, ако може Blush

# 462

Добро утро!!!  bouquet Ето и няколко техники за приготвяне на кафе с мляко!

Галия-82 , Вивиан, браво за резултатите!

Сметана, късмет и успех!!!

Кателина, новата ти цел е хубава! Колко си висока?

Ася, много хубави снимки!

# 463
Добро утро и от мен,
Галя, честити ти 55кг.  :bouquet, дано и аз по-скоро ги видя на моето кантарче: Вчера бях затрупана от работа, че сестра ми искаше да и правя едни снимки и то ужасно много и после трябваше и да ги дооправям на компа, освен това да домакинствам, да гледам бебчо, да го водя на разходка и да готвя и бях скапана, та нямах сили да пиша, само ви преглеждах от време на време.
smetana успех на изпита.
Вивиан честито минусче.
Аз да се оплача, бях супер стриктна с Лунната, но нямам и свален грам даже. #2gunfire

# 464
Ангелина мерси за кафенцето, определено имам нужда.

Общи условия

Активация на акаунт