Отговори
# 600
  • София
Момичета, кажете тези десертчетата CORNY стават ли за ядене като прериташ за сладко? В смисъл по-добре едно Корни, отколкото нещо шоколадово, нали?

# 601
Момичета, кажете тези десертчетата CORNY стават ли за ядене като прериташ за сладко? В смисъл по-добре едно Корни, отколкото нещо шоколадово, нали?

Боже чувала съм за това но идея си нямам какво е не съм го яла  Thinking

Като прериташ за сладко какво ще кацеш за малко орехи с мед  Thinking или прясно мляко с някой плод вътре - особено банан като шейк или малко какао с мляко (макар че това с прясното мляко никак не  е диетично)  Rolling Eyes абе най добре дъвка Орбит - розова детска   Laughing и готово аз така правя  Joy hahaha Joy

# 602
  • София
Ох, не мога Embarassed Embarassed Embarassed Аз съм идиот на тема сладко, като ми се дояде никакви заместители не ми вършат работа. Опитвала съм да замествам, изяждам заместителя и после мисълта за сладкото ме смазва - за друго не мога да мисля и пак изяждам това, което искам. При мен е въпроса да ми стане горчиво от сладко - тогава ми минава глада за сладкото. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 603
Здравейте милички Hug
аз имам много работа тия дни и хич немога да ви изчета и да ви пиша Cry
седи си ми отворен форума и толкоз ooooh!
поздравление на всички с минусчета bouquet
а на застоялите се кураж Hug
и аз май съм в последния отбор Thinking ето вчера хич нямах време за ядене и бях само на 100гр руска салата за деня + вечеря от зелена салата и мъничко пуешко на скара, а тази сутрин без промяна в килцата, даже половинката от лунната се е върнала Sick
Миранди, мила, нося си сантиметърчето тук в офиса и след малко ще се измеря и ще ти пиша лично Hug
днес още не съм хапвала, само на 2 кафета + доста водичка съм

# 604
Миранди

Аз съм със същите мерки.
Нямам промяна

и аз  Peace

# 605
Момичета, кажете тези десертчетата CORNY стават ли за ядене като прериташ за сладко? В смисъл по-добре едно Корни, отколкото нещо шоколадово, н да в корнитата има 2 вида зелени в едното на него пише диетично то е с мед ядки и оризови топчета много е вкусно и има 212 калории ама точно това диетичното много трудно се намира[/b]

# 606
Момичета много съм радостна, вчера си похапнах много добре и си пийнах 100гр. водка, пък се напих и заспах Joy.
Днес кантара ми не отчете нищо и все още съм си 57.5, т.е. с половин кг. качен от пицата изядена в неделя, но пък бюста ми се е смъкнал с 2см. тези дни/т.е. намаляла съм сланинките в гърба Laughing/ и съм си запазила ост. мерки.

# 607
момичета, какво мислите за консервирания ананас на шайби? Аз обичам ананас, но пресния рядко го намирам, пък и нямам много време за обиколки Thinking

# 608
  • София
Мами 73 те всичките Корнита се водят диетични, изцяло са от зърна и овесени ядки, само плодовете им са различни, в някой има и подложка от шоколад, но мъничка. Аз затова питам за тях, защото са ми много вкусни, задоволяват ми апетита за следко и ги водят диетични. Е, ако хапнеш малко, а не като мен -две големи Naughty Embarassed Cry

# 609
  • София
момичета, какво мислите за консервирания ананас на шайби? Аз обичам ананас, но пресния рядко го намирам, пък и нямам много време за обиколки Thinking

Мисля, че не става, защото съдържа захар. По-добре естествения Peace

# 610
мимета в моята табл. с калориите, 100гр. ананас съдържа 41кал., а като погледнах в хладилника консервата ананас пише, че е без добавена захар и съдържа 73кал. за 140гр. от продукта newsm78. Аз лично ти препоръчвам да си купуваш пресен, вече навсякъде ги продават- при нас е бъкано с ананаси и в зеленчуковите и в супермаркетите и на пазара.

# 611
 Confused по-лесно ми беше с консервения, ама здраве да е ooooh! пресен ще търся Mr. Green
мерси момичета Hug
аз спирам с киселата диета и почвам по моя си метод ooooh! малко повече на глад ще карам известно време Sick мисля менюто ми да е горе долу такова - през деня кафета, фрешове, сокове и вода, вечер зелена салата, понякога с малко чисто месо. Понякога за обяд ще е някаква салата с месо на скара (в тия дни без вечеря), че колегите като решат да обядваме в кръчмето едва ли ще стоя с минералната водичка докато си хапват Confused
малко е драстично, но явно така трябва да започна, че много кила има за сваляне Embarassed

# 612
мимета като гледам каква диета си си намислила, защо не започнеш точковата много близо е до това, което си решила. Аз от понеделник ще я почвам и смятам да наблегна на печеното пиле, по малко зеленчуци, плодове и млечни.

# 613
мими, за сега мисля да не следвам определена диета. ако и това не ми се отразява пак ще го сменя Rolling Eyes

# 614
мимета диетата, която си замислила е много хубава и ще имаш отличен резултат с нея, а за консервирания ананас, много ясно че пресен е по добре, ноо мисля че навсякъде се намира  Thinking Ако обичаш грейпфурти се съветвам да пиеш фреш именно от тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт