Отговори
# 585
  • Universe
Лени, тва охлювчетата на Лео ли са?

Да Embarassed Embarassed Embarassed
 Публикувах ги в готварския форум  chef

# 586
сладурки това с баничките е малко гадничко направо човек убивам за една баничка в момента тестеничките равоти са ми слабост аз от тях дебелея ако не качвах кг цял живота мога да ям банички без да ми омръзнат

# 587
Добро утроооо....или вече добър ден  Blush
Аз станах преди малко изпих чаша топла вода, изядох една ябълка и сега чакам да ми се поотворят очетата и по задачи. Казвам "чакам", защото от днес нали без кафе (заради млякото). Сега ще ходя на пазар - първо за плодове и зеленчуци и второ за подарък на сестра ми и една приятелка. А може да си купяи  едни дънки, които мерих, не ми стояха добре на сегашните килограми, ама пусто не ми излиат от главата  Sad А ако си ги взема се чудя, дали биха послужили за малко стимул да сваля кякое и др. кило, за да ми лепнат Rolling Eyes
Уф.. ще го мисля в магазина  Confused

Слънчев ден на всички  Hug   bouquet

# 588
  • София
Публикувах ги в готварския форум  chef

Знам ги, знааам Whistling Правила съм ги и аз миналата година.
А в готварския гледам да не влизам, щото...ми е любим, ама както и да е. Много обичам да готвя Twisted Evil

# 589
Здравейте момичета  Hug

Записах ви мерките  Peace

Аз тази седмица съм с +1 кг. в таблицата  Embarassed Бях видяла 77.5 после тупнах 80.2, сега съм 78.9 кг.  #Crazy Кво ми стааа  Whistling ooooh! Tired

# 590
Лени , в момента убивам за банички!!! Не си честна!!! smile3514

# 591
Да ви почерпя и аз  Peace

Сега си почивам бях на фотоепилация и джоба ми олекна значително пак, чакам да ми минат болежките и отивам на пазар искам диня  Crossing Arms

# 592
момичета тъкмо разглеждам новото метро и вътре Дева-антицелулитен -3.50 Дева слимефект 4.80 супер аз ги копувам с по 2 лв по скъпи много се зарадвах че тамън ги свършвам

# 593
о забравих мирките са ми същите а кг -2  и направо си чуствам  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 594
момичета тъкмо разглеждам новото метро и вътре Дева-антицелулитен -3.50 Дева слимефект 4.80 супер аз ги копувам с по 2 лв по скъпи много се зарадвах че тамън ги свършвам

Тъкмо моя антицелулитен свърши, щом е за 3.50 даже 2 ще си купя иначе даваме по 5 лева някъде  Rolling Eyes благодаря за отбеязването и аз имам каталпозите сега отивам да ги гледам не смея да ги отворя заради бонбоните сладкишите там  Joy hahaha Joy

о забравих мирките са ми същите а кг -2  и направо си чуствам  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

отбелязах го това  Peace

# 595
Аз нямам промяна в мерките. И в килограмите почти не съм мръднала, но важното е, че успях да мина под 52 Mr. Green

# 596
Миранди

Аз съм със същите мерки.
Нямам промяна

# 597
Мирандичка аз затова реших да го напиша че на който му трябва така излиза почти 2 на цената на един толкова се радвам че днес имаш повечко време за нас сега хубавото ни пъзелче е пълно  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower ти си нашата щастлива четирилистна детелинка  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 598
Мирандичка аз затова реших да го напиша че на който му трябва така излиза почти 2 на цената на един толкова се радвам че днес имаш повечко време за нас сега хубавото ни пъзелче е пълно  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower ти си нашата щастлива четирилистна детелинка  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ти Embarassed Blush Embarassed

Сега да имам малко време да поработя по новата тема и да свърша някой друга работа на компа  Peace

# 599
Аз се прибрах от пазаруване - главно плодове и заленчуци за мен, а и си взех едни мюсли, че от много време ми се хапваха с кисело мляко, но обещавам, че ще е в ограничени количества  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт