Отговори
# 570
Добро утро на всички,

Пожелавам ви лек и успешен ден.

Миранди, пиши ми същите мерки, имам промяна с +0.5кг.+1кг., но смятам др. седмица да го сваля.

# 571
Здравейте момичета!  bouquet

Мими,мерси за веселото кафенце!  bouquet

Сисинче, можем да минем, ако времето е хубаво! Ама как ще те позная  newsm78 Можеш на лични да ми опишеш горе-долу роклята и в колко часа се събирате отпред.

Мима, браво за волята! Сега видях, че си свалила мноооого кг.

Весселина, добре дошла!  bouquet

Ленни, спокойно, ще влезеш в ритъм! Не се отдавай на мрачни мисли, че те се лекуват с хапване на забранени неща. Ама не ставаш много по-щастлив, а доста по-пълен Grinning

Момичета, както знаете, кантара ми е прецакан..Обикалях вчера за нов, но при нас дигиталните са от 55 лв нагоре. До Метро не мога да отида сега. И аз реших да си продължа на стария-дори да не е точен , все пак отчита движение. Обаче вчера една приятелка се качи на него и каза, че показва 2 кг повече от нейния. Това е за 3 път-2 приятелки го твърдят и медицинския кантар в поликлиниката Mr. Green Днес сутринта се качвам и 60кг! Което значи ,че може би са 58 newsm44 Много се радвам !!! Но и 60 да са е супер! И другата седмица съм японка и се надявам на още свалени килца!!! Praynig Извинявайте за дългите обяснения, но се развълнувах от резултата!!! Mr. Green

# 572
  • Бг-мама
Здравейте милички !!!!
Тази сутрин съм много доволна защото си мерих см и о чудооооооооооооооо,
за една седмица съм изгубила 2 см от талия 3 от ханш и един от бедро  и сега най хубавото циците не са ми мръднали  Mr. Green Mr. Greenнакг незнам някъде може би около кг съм доло но се тегля в залата.
Така че новите мерки са
талия -74 см
ханш -91 см
бедро 51 см
бюст -93 см
прасец - 32 см
ръка- 26 см
кг ще пиша 58 ако съм под ще го коргирам довечера след тренировка.
Пожелавам весел и спокоен ден ,за мен няма да е такъв че чакам майстори ще сменяме дограмата и цял ден ще е къртене ,прахове и побеснели деца че времето е кофти и не мога да ги изведа.Сигурно ще пощурея  Crazy

# 573
Зечова,100% си по-малко от 58. Залагам на 56 Peace

# 574
добро утро сладки и мили момичета Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower времето е кофти но моито настроение е супер кантара ме показа 65 кг -2 кг от миналата събота крилца ми поникнаха smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 хаиде по едно кафе от мен за хубав и усмихнт ден kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2

# 575
Добро утро милички!
Аз да ви кажа днес кантара отново показа 81.2 а вчера 83.0  Naughty Почнах Дюкановата. Комбинирам я с млечната  Rolling Eyes
Много съм щастлива. Дано до утре падне на 80  Peace Иначе днес имам много тежка програма.
Първо съм канена на бал после на рожден ден на бившата ми съученичка тя прави 20 а заедно правим годинка от изпращането. Ще бъде доста "мощно". Иначе какво друго да ви се похваля, вчера дадох на мама да ми стестни черния официалния панталон и тя го стеснила с около 8-9 см почти отвсякъде. Сега ми се е лепнал по дупето. Много се кефа. Имам чувството, че съм свалила тонове от себе си.  Flutter

# 576
Добро утро  kaffeetrmker_2 Аз съм още сънена, но пък кантара ме зарадва - видях 56.500кг  Joy Но не смея да дам 57 за таблицата  amiiii Защото ако другата седмица са над 57  no ще ми е много гадно да отчитам плюсове. Много свалих на тази луна и ще се постарая да ги задържа до другата.  Naughty
Ръст - 168см
Преди - 73кг
Сега - 58кг
Цел - 54кг
Минус - 15кг
Ханш - 93см
Талия - 65см
Бюст - 93см
Бедро - 55см
Прасец - 35см
Ръка - 25см
Само да отбележа, че резултатите са получени с ролетка  ooooh!
Желая ви весело настроение, въпреки лошото време  newsm68

# 577
Кантарът ми показа 51,7 Shocked Което е със 600 гр. по-малко от вчера. А никога не съм смъквала толкова за един ден. Още повече, че си похапнах. Имам чувството, че е заради цикълът ми (вчера ми дойде). За трети път вече забелязвам, че точно по-това време отслабвам. Много ми е странно, защото тук все чета, че задържате вода по това време и т.н.

# 578
Аз миналата седмица покрай лунуването бях свалила до 58.500 и после цикъл, а килограмите ми се въртяха около 60-61. Направо полудях една седмица, но пък сега много бързо олекнах  newsm44

# 579
  • София
Килото ми от лунната е вече история. Вчера нищо не ядох, почти през целият ден не съм си била в къщи, но пак си го върнах. Убеждавам се, че най-ефикасно е лунуването на пълнолуние.

# 580
Мима, мерси за споделеното  bouquet  И аз за 56 си мечтая, но каквото и да е под 60 ще ме направи безкрайно щастлива Laughing
Нещо обаче от 2 седмици съм си 66 и не мърдам. Ще взема да си купя Липозана, та дано помръдна малко надолу Rolling Eyes

Мерките са ми същите Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 11:06 от mishlentze

# 581
  • София
Ох!
Все съм си същата.
Ама си ям, да ви кажа.
И детето е с мен по цял ден, че има карантина в градината.
Нито мога да пиша, нито да излизам тези дни, че и вали.....
Изобщо, наблягам на храната и това си е Mr. Green

# 582
  • Universe
Добро утро!!! Аз вместо да гладувам, вижте какво правя
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134020
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134020&photo=2

Вече си изпих "Инхуа"-та... Идва ми музата за отслабване  Simple Smile

Айде, по едно чайче от мен

# 583
Добро утро!!! Аз вместо да гладувам, вижте какво правя
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134020
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134020&photo=2

Вече си изпих "Инхуа"-та... Идва ми музата за отслабване  Simple Smile

Айде, по едно чайче от мен

Embarassed убих те  Blush как ми се приядаха  Whistling Whistling Whistling
 много добре изглеждат baby_neutral baby_neutral сега отивам да сгъна нещо  в кухнята ,че само при видът им огладнях
 Blush Blush Blush

# 584
  • София
Лени, тва охлювчетата на Лео ли са?

Общи условия

Активация на акаунт