Отговори
# 555
GlaDness savsem zabravih da otbeleja che vijdam ocheizvajdashto kak ti e ostanalo da svalish -0.4 kg.  do zavetnata ti cel. Tezi 17 kg. vsichkoto s Qponsko chudo li go postigna i za kolko vreme  Thinking Party Party Party

Ох, Миранди успя да ме развеселиш и да ме накараш да се замисля това което виждаш е колко килограма имам да свалям и колко съм свалила в смисъл 17 имам да свалям Embarassed Никак не ми е до диети в момента гледам да се ограничавам, че в училище са ни подгонили с изпити и само до диети ми е сега  #Cussing out

hmmmm az sam sviknala s ''lost'' i ''to go'' i tova opredeleno me obarka  Rolling Eyes Shte uspeesh milichka samo kuraj i postoqnstvo  Peace naistina se iznenadah i chestno da ti kaja si pomislih dori che si slabeesh na volq bez da spodelqsh rezultati i az dokato razbera kakvo stava si se stopila  Rolling Eyes sajalqvam 4e ne e taka no i tova vreme shte doide za teb a i ne samo za teb za vsichki nas  Rolling Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

vodka_s_led na koq data e bala ti mila, znam 4e na sisin4e e na 20 (to ne ostanalo)  Thinking

EMANOELITA golqma dushica si znachi  Heart Eyes

Kricci pozdravleniq za svalenoto az ako skoro ne svalq tova koeto iskam otivam i se  #2gunfire tarpenieto mi se iz4erpa...

Dnes bqh na greipfurt i 2 domata a sega sam nervna i umiram ot glad i tova e za6toto ne sprqh da qm cqla sedmica predi tova sega mi e kato za parvi pat na dieta 6te mi trqbvat nqkolko dena 4e da zahapq pak na surovata mi hrana... basi rabotata  #Cussing out

# 556
На 22 ми е бала  Grinning
После ще пусна снимкии  Hug

# 557

Dobre shte se radvame   bouquet Ako nqmash vreme tiq dni za nas ot sega ti pojelavam veselo izkarvane i nezabravimi momenti v tazi taka prekrasna ve4er za vsqka edna ot nas minala po tozi pat  Heart Eyes

# 558
водка с лед абиторенската вечер е незабравима почуствай се като пепеляшка мила цял живот ще помниш това Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 559
Кво става с тва Сисинче, бе? Хич не пише, само ни чете.

# 560
Сисинче сега е с любимия, предполагам че затова пише по-малко, пък и бал и предстои. И там е лудница.
Еманоелита, чувствам морето точно както си го описала. Иска ми се да живея във Варна ( а съм от Добрич), и да имам изглед към морето. Вуйчо ми е във Варна, на центъра, 9 етаж, изглед към морето и пристанището.Сърцети ми пее там. А като малка прекарвах всяко лято в Балчик. Това ми е най-любимото място, особено ботаническата градина - там се чувствам на място!
Извинявам се, че се отклоних от темата.

# 561
Кво става с тва Сисинче, бе? Хич не пише, само ни чете.

Чета, чета... то като вляза все съм изостанала с по 10 странички  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed
Много обикалям магазините, по цял ден. Направо нашите банкрутираха с мен  Confused Confused Confused
Днес ми беше изпращането и си бях подготвила страшно тоалетче, но тъпото време не позволи да си покажа краката голи и пак с дълги дънки се навлякох...  #2gunfire Здраве да е  Peace Някой друг път ще ги покажа. Тепърва ще имам случаи да ги показвам и няма да спирам  Sunglasses
Направо съм изтощена и грохнала. Никакво време за нищо не ми остава. Никакъв апетит нямам, а и време за ядене. Седя си на 55,5  , а не съм ходила до 00 от.... и аз не мога да се сетя кога за последно ходих  Sad Rolling Eyes
Утре имам няколко въпроса за уреждане + ходене до салона за красота  Crazy и се отдавам на очакването на бала  Simple Smile Дано да няма дъжд, че малко ще ми е кофти  Cry  Още и кола не съм си наела и тепърва утре с това ще се занимавам, дано някой се навие да ми даде под наем от днес за утре кола, че то в последния момент го оставих това  ooooh!
Ангелинке ще идвате ли до Радисън с малката принцеска  Simple Smile  Heart Eyes

П.П. Мерси много за комплиментите относно новия ми аватар  Hug Hug Hug Heart Eyes
Замислям се наистина да спирам да слабея повече. По скоро ще наблягам на стягането на тялото, че е малко отпуснато. Иначе тези кг най-добре ми лягат така и се чувствам прекрасно. Не съм кльощавелка, а по-скоро нормална  Simple Smile Понякога не мога да повярвам, че това тяло е мое  newsm78  Като в сън се чувствам. Дано не е кошмар  Praynig и да се събудя дебеланка  Wink

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 22:38 от sisin4e

# 562

Dobre shte se radvame   bouquet Ako nqmash vreme tiq dni za nas ot sega ti pojelavam veselo izkarvane i nezabravimi momenti v tazi taka prekrasna ve4er za vsqka edna ot nas minala po tozi pat  Heart Eyes

даааа ще чакаме много снимки.Весело прекарване на бала Hug

Kricci pozdravleniq za svalenoto az ako skoro ne svalq tova koeto iskam otivam i se  #2gunfire tarpenieto mi se iz4erpa...

Dnes bqh na greipfurt i 2 domata a sega sam nervna i umiram ot glad i tova e za6toto ne sprqh da qm cqla sedmica predi tova sega mi e kato za parvi pat na dieta 6te mi trqbvat nqkolko dena 4e da zahapq pak na surovata mi hrana... basi rabotata  #Cussing out

Споко миличка ще с енастрои организма и ще почнеш пак да сваляш.Вярвам в теб Hug  bouquet

Бухтичка
Успех мила! Hug  bouquetАз не понасям жито Sick

EMANOELITA
стия плажове вече незнам на коа първо ще ида на гости.Размечтахте ме  sport027

# 563
Хайде и аз успях да ви прочета. Бях се заплеснала по един фреш от портокал.  Heart Eyes Отслабнах по моя си диета - почти само плодове, зеленчуци, бяло пилешко на скара, кисело мляко, варено яйце, без алкохол - само май един Бейлис за това време. Спрях захарта, шоколада и всичко сладко - е, последните 2 седмици съм си позволила някой шоколадов бонбон и един сладолед. Нищо пържено не съм хапвала, даже като се замисля няколко пъти само съм хапвала варени картофи и малко варен ориз. Хляба не ми беше проблем да го спря - то и преди не наблягах на него, но пицата, дюнерите и спагетите ми липсват. Около месец и половина пиех стриктно чай "Инхуа" по 2 пакетчета на ден, но напоследък все го забравям  ooooh! Ако едно изпия на ден е добре. Лунувам си редовно и последните 3 или 4 пъти го правя по 3 дни(сега се усещам, че този път ще станат повечко от 3 дни newsm09 ). Радвам се, че даже и в момента не чувствам глад - е, то пих фреш все пак  Flutter Голяма грешка ми е, че не съм се захванала сериозно да спортувам  Embarassed Но ходя 1-2 пъти в седмицата на плуване. Вчера минах 1км без почивка за около 25-30мин и въпреки лунуването не се чувствах изморена. Отначалото почти бях спряла кафето, защото ми беше много гадно без захар, но сега му свикнах - някой път обаче се глезя с малко мляко и мед в него  smile3535 Отказах се и от всякакви безалкохолни, много рядко ми се случвало да пия някое Капи вишна. Изпивам почти по 3л минерална вода на ден, но лошото е, че пуша smile3546 От повече от 2 години не съм била на тези килограми и сега се чувствам страхотно  Crazy

# 564
  • Universe
Аз си Ви чета ииииииииии ДЕБЕЛЕЯ Embarassed Embarassed Embarassed!!! Нямам муза за отслабване нещо  ooooh! newsm78. Не мога да се спра на някакъв режим Sad Sad Sad
На всички, чиито празници предстоят, желая весело прекарване Joy Joy Joy  bouquet!!!

# 565
_MIMA_ zapochnah mnogo da te haresvam  Wink mnogo mi dopadna posledniq ti posting, neshto kakto moeto dietuvane e tova a i izobshto golqm kef mi be da go cheta   bouquet Izobshto tuka sme se sabrali edni chudni chudni  Heart Eyes

sisin4e za stqgane neznam milichka no si prelestna v momenta kato ti vidqh predi snimkite predi i sled prosto nqmam dumi   bouquet A za kolata ne znam kolko darjish na neq no po vajni li4no za men da drugite neshta - drehi, pricheska i t.n. s taq kola ima nqma 5 minuti i svichki sa zabravili zashrtoto shte gledam samo i edinsveno teb  Heart Eyes

asja kak q karash mila, gubish mi se naistina  Rolling Eyes

lenny_pld ela kaji si go da ti se skarame 4e da spresh da debelesh de  Wink Zashto ne si napishesh/planirash hranata za sledvashtite 7 dena i da q spazvash striktno nqma nachin da nqma rezultat taka  Hug Hug Hug

# 566
Миранди , мерси много за милите думи.  Hug Аз диети по часове и график не мога да спазвам и ме изнервят. Предпочитам аз да си преценя дали да хапна малко месо или кисело мляко. Още от началото не знам от къде извадих този инат, като около мен имаше всякакви снаксове, чипсове, вафлички и други вкусотии, и ми беше съвсем лесно да ги гледам около мен без да ме изкушат  newsm44

# 567
  • Universe
Трябвя дя се стегна smile3538!!! Чувствам се като пасажер на  smile3549 - самочувствие под кота нула doh
За пръв път не отидох на купон, защото се чувствах като   261uu /прописах в рими newsm78/
Радвам се за всички успели newsm17!!! Поздравления newsm51!!!

# 568
Здравейте, момичета и момчета  Grinning

Много се чудех дали да се вписвам официално към темичката. Но реших, че може да ми помагате в критичните моменти и да не се откажа от усилията да сваля излишните кила  Grinning

В момента не съм на някакъв конкретен режим. Избягвам тестено и сладко, но ми трябва нещо по-стройно иначе се случва да криввам от пътя.

Пробвах о/о месец на ВМНВД. Свалих 3-4кг за това време, но ми е много еднообразно менюто. Сега мисля да мина на Пиер Дюкан. Там поне се разнообразява от време на време. То май си е някаква форма на разделно хранене  Rolling Eyes

Аз не обичам безалкохолно, особено газирано. Кафе и алкохол не пия /4-5 пъти в годината по малко бяло вино/, не пуша. Тестени неща също не ям особено. НО...ШОКОЛАДЪТ е моето проклятие  Mr. Green Просто съм наркоманка за шоколад и то натурален по възможност  Mr. Green Това ми е най-трудния момент, да откажа шоколада. А при мен без едно може, но с едно не може...Така, че варианта по малко от време на време, не става.

Сега най-голямия зор ми е да си наглася тренировките. Хич нямам излишно време и ми е много трудно да стигна до там  Tired Иначе ходя пеша на работа - по 20мин в двете посоки, но това си е нищо.

На мен целта ми е да смъкна 10кг, т.е. да си върна килата от преди бременността. Аз съм 165см и в момента съм 75кг. Искам да се върна на 65кг. А, ако смъкна и до 60кг, ще е страхотно  Grinning

Искам и да попитам кой чай е хубав за смъкване  newsm78 Преди години пих някакъв зелен чай и смъкнах много. Но сега нещо не го виждам  newsm78

Искам да питам и за тези хранителни добавки от първата страница. По-специално за Фет Бърнъра. Някой пил ли го е, от къде мога да го купя, колко струва и дали си заслужава? Една позната го пиеше, но беше много несериозна и дефакто нямаше особени резултати.

Това е за сега от мен  Grinning

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 00:07 от veselina_s_p

# 569
здравейте мацки, едвам успях да ви прочета но толкова си ви обичкам. след 3 часа обикаляне по магазините и слушане на тъпи коментари как това или онова ми стои чудесно, при условие че в магазина имат огледала!! си беше просто много изнервящо. и когато вече се бях отказала, о чудо. там стоеше тя- моята рокличка и сакенце. направо не можах да повярвам че ми заспаха.. Simple Smile
даже вечерта мъжът ми каза" направо не ти личи че си раждала, много си отслабнала" идеше ми да литна! Simple Smile
еми това е. айде лека вечер че утре съм на сватба и да не заспа по средата на купона  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт