Отговори
# 540
вяраизвиняваи за нетактичния въпрос ама ти се възхищавам на резултата та да питам за колко време ги свали килцата и с каква диета ако не е таина разбира се
що пък да е ненетактичен   newsm78 тука сме си свои  Joy
Напрактика се оказва, че не мога да пазя диета  #Crazy че все съм си  newsm22 най-голямото ми постижение е 3 дни на жито  Peace свалих 1 килце...ама луднах  Sick сега този месец сефте успях 2 пъти да лунувам  thumbsup и то да си призная донякъде благодарение на вас  Hug като ви чета какви сте сериозни и се стягам  Wink резултата е 2 х -1 кг  yes
Иначе намалих размера на порциите дето мушках и започнах сутрин да карам  newsm39 или да правя по-малко  jump зависи от настроението  Joy
Та резултата изцяло от март досега е от 58 ... 54 кг ... надявам се да не се изложа сега и тръгна пак нагоре  Mr. Green
благодаря че сподели а това че сме си свои звучи страшно год

# 541
Аз преди малко се прибрах и пак - хоп на кантара. Показа ме 57.000кг. Май нещо ми прави номера той. Как ще сваля още 500гр, като съм изпила около 2л вода, а не съм ходила толкова често до 00. Сега ще си направя един заплануван от доста време фреш и утре сутринта давам точни мерки и теглилки - дано сутринта да се поразмърдам да отида да си купя сантиметър, че на ролетката нещо не вярвам  Naughty

# 542
Аз и днес добре си похапнах и много ме е яд, защото дори не бях толкова гладна Sad
Някой по-горе ме подсети за диетата с жито и се чудя дали да не я направя newsm78

# 543
Аз преди малко се прибрах и пак - хоп на кантара. Показа ме 57.000кг. Май нещо ми прави номера той. Как ще сваля още 500гр, като съм изпила около 2л вода, а не съм ходила толкова често до 00. Сега ще си направя един заплануван от доста време фреш и утре сутринта давам точни мерки и теглилки - дано сутринта да се поразмърдам да отида да си купя сантиметър, че на ролетката нещо не вярвам  Naughty
супер резултат за 2 месеца искам и аз такива резултати браво мацка искрено ти се възхищавам

# 544

Браво за свалените килца, ще разкажеш ли как свали тия 13 кила за 2 месеца Shocked  bouquet Евала Hug Искам и аз, та ако може подробно, за да опитам и аз Praynig

# 545
Здравейте милички искам да ви покажя и аз Синеморец райското кътче на България за който толкова често ви говоря Hugтой е оята слабост и любов там на тези плажове премина моето щастливо детство и бурни тинейджърски години и надявам се диво и щастливо бъдеще да го изживея пак там  Wink                                                                                                                                     javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133985');

# 546
GlaDness blagodarq za freshovete   bouquet Mnogo gotin avatar trqbva mi i na mene edin takav deto da pishe 100 kg.  Joy hahaha Joy

Teda strashno e tova koeto majo ti e kazal i ima za kakvo   bouquet  bouquet  bouquet

EMANOELITA milichka mai albumcheto ti e s parola  Thinking

Izvinete me za pisaneto po kasno pak shte sam na kompa  Peace

edit:

GlaDness savsem zabravih da otbeleja che vijdam ocheizvajdashto kak ti e ostanalo da svalish -0.4 kg.  do zavetnata ti cel. Tezi 17 kg. vsichkoto s Qponsko chudo li go postigna i za kolko vreme  Thinking Party Party Party

# 547
Така ли  #Cussing outголяма съм умница 7503080757 това е паролата

# 548
Взех изпита , но изхабих толкова нерви , че понякога си мисля хората за какви глупости се ядосваме .
А се нервирах , защото оценката ми бе поставена много субективно , но и това се случва .

Миранди питаше за мерките , ще ти ги пратя в неделя на лични за новата тема .
Аз геройски издържам на диетата , даже ме мързи да отида да си направя салатата за вечеря .
Чак толкова да ми се отще да ям от нерви , не се е случвало скоро .
А сега ми предстоят два почивни дни в които аз трябва отново да седя и да уча ...  #Cussing out

# 549
Здравейте милички искам да ви покажа и аз Синеморец райското кътче на България за който толкова често ви говоря Hugтой е оята слабост и любов там на тези плажове премина моето щастливо детство и бурни тинейджърски години и надявам се диво и щастливо бъдеще да го изживея пак там  Wink                                                                                                                                     javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133985');

Еманоелита , наистина е прекрасно това местенце ...
Моята страст е морето . Допреди две години живеех с мисълта за лятната почивка , горещия пясък , сините вълни и бурни нощи ... но откакто надебелях толкова изгубих желание по обясними причини .
То човек , като не се харесва никъде не може да му е добре .
Тази година страшно се колебая дали да отида на море . Помислих и реших , че зависи от това колко ще бъда сериозна с режима .
Срока е до август да сваля поне по 10 кг на месец - което е доста трудно , но и всички знаете аз с какви габарити съм , та може и да се получи .
Айде приятна вечер на всички - аз отивам да мързелувам . 

# 550
Много съм щастлива уж лунна не пазих но тази вечер -0,650 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44

През деня хем си бях ва млякото с плодове плюс шопска.Само сега след вечеря малко се сговнясах като видях 64,5 ама все пак това е в наядено положение.Оооох ще чакам утре сутрин да местя линийката JoyНай-после мина гадния застой!

# 551
Сметанчице мила ти си невероятно чаровно младо момиче видях ти снимката преди време имаш мн красиво и миличко личице   love001И аз съм мн дебела но си ходя на плажа просто защото съм пристрастена към него независимо по кое време на годината сме.Морето е невероятно красиво и загадъчно дори и зимата колкото и страховито да е то тогава но неговото могъщество ме привлича толкова силно че немога без него.Преди да се омъжа всяка сутрин като се събудя си го гледах от терасата любувах му се постояно.За съжаление сега гледката от терасата ми е психото  CryТа миличка аз постояно съм на море и знаеш ли колко пишни дами си ходят без свян то така и трябва  Peaceсега телата са си наши и неплащаме данък обществено мнение отиди си мило и това лято на морето релаксирай и се одай на летните емоции и страсти PeaceТи го заслужаваш след всичките усилия които си положила за образованието и работата.Наслади му се на живота той те очаква Peace

# 552
Аз май се навих за диетата с жито. Даже си мисля да я почна в понеделник до сряда и в четвъртък да съм на лунната. Ако го направя сигурно ще има ефект, но малко се съмнявам, че ще издържа.

# 553
GlaDness savsem zabravih da otbeleja che vijdam ocheizvajdashto kak ti e ostanalo da svalish -0.4 kg.  do zavetnata ti cel. Tezi 17 kg. vsichkoto s Qponsko chudo li go postigna i za kolko vreme  Thinking Party Party Party

Ох, Миранди успя да ме развеселиш и да ме накараш да се замисля това което виждаш е колко килограма имам да свалям и колко съм свалила в смисъл 17 имам да свалям Embarassed Никак не ми е до диети в момента гледам да се ограничавам, че в училище са ни подгонили с изпити и само до диети ми е сега  #Cussing out

# 554
Здравейте дневничета  Hug
Аз не съм писала няколко дни,защото съм много заета и не ми остава време. Вчера ми беше изпращането в училище,скоро ще пусна снимки  Wink
Относно кг нямам промяна,не свалям,но поне и не качвам,въпреки цялото това празнуване  Party
Да мине бала и отново се присъединявам към редиците ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт