Отговори
# 525
Къде сте бе хора newsm78 защо не пишете, само аз ли скучая днес  Sad

Аз съм тук Галке  Hug До сега тренирах на кроса, сега си напрарих фреш от грейпфурт и си пуша 2 цигари дажба 15 и отивам в банята да се мажа с антицелулитния... Наколо съм тези дни, но другата седмица пак ще забегна за малко...  Crazy

Сметана честно казано това което си яла до момента, за мене е много  Shocked нооооо само аз съм лудата в диетите то се видя...  Twisted Evil

# 526
  • София
Мацки, много сте писали от сутринта бе, признавам - не ви прочетох.
Аз ходих да се наградя за новите килца, и съм много щастлива Mr. Green Купих си много готини неща и вече нямам търпение да си ги обличам.
Мечтаех си за този момент откак бях  с голямия шкембак Blush

# 527
Мноо работа мацки, мноо...  #Cussing out Хич не можах да ви видя днес - ама от понеделник надявам се - повече - От лунната съм -800 гр- ама сега трябва да ги задържа и тогава ще давам нови мерки  Peace Бегам от работа че навън се задава дъжд - дано не ме хване!

# 528
  • Варна
Много се кефя, че успях да си задържа 47кг. и вече постигнах целта си!  Grinning
Пожелавам на всички ви успех и да достигнете желаните цели!  Hug
Най- важното е като свалим да не качваме  Mr. Green.

Хубави събота и неделя!  bouquet

# 529
Привет , сладурки!  Hug
Нищо ново при мен, освен, че ме посетиха гостите от Червен бряг и корема ме боли адски многоооо Cry А и за капак телефонът ми, който ми е от три месеца се прецака  #Cussing out и сега трябва да търся документите да проверя има ли гаранция, няма ли  newsm78
Сладки мои, много се радвам за всички, който се хвалите с минусчета и забелязвам, че все повече почваме да "пенсионираме" дневничета, достигнали целите си  Hug
След дълги размисли над това как да се отърва вече от гадните кила, реших, че минавам само и единствено на плодове и салати до лятото  Crossing Arms Най-трудно ще ми е, да не кажа невъзможно, да изключа млечните    Cry  Кафе без мляко за мен е  Sick НО поне ще пробвам, ще положа усилия и ако те не бъдат възнаградени с резулат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това е от мен засега
А за табличката старите мерки, сега няма да се меря, че съм толкова подутаааааааа, че кой знае какво ще покаже кантарю  ooooh!

До скоро   bouquet  bouquet  bouquet

# 530
Привет , сладурки!  Hug
Нищо ново при мен, освен, че ме посетиха гостите от Червен бряг и корема ме боли адски многоооо Cry А и за капак телефонът ми, който ми е от три месеца се прецака  #Cussing out и сега трябва да търся документите да проверя има ли гаранция, няма ли  newsm78
Сладки мои, много се радвам за всички, който се хвалите с минусчета и забелязвам, че все повече почваме да "пенсионираме" дневничета, достигнали целите си  Hug
След дълги размисли над това как да се отърва вече от гадните кила, реших, че минавам само и единствено на плодове и салати до лятото  Crossing Arms Най-трудно ще ми е, да не кажа невъзможно, да изключа млечните    Cry  Кафе без мляко за мен е  Sick НО поне ще пробвам, ще положа усилия и ако те не бъдат възнаградени с резулат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това е от мен засега
А за табличката старите мерки, сега няма да се меря, че съм толкова подутаааааааа, че кой знае какво ще покаже кантарю  ooooh!

До скоро   bouquet  bouquet  bouquet

една колежка по метода с плодовете и салатите свали 6-7 кг за месец.Успех  bouquet Hug

# 531
една колежка по метода с плодовете и салатите свали 6-7 кг за месец.Успех  bouquet Hug

Много обнадеждаващо инфо, мерси  Hug
Дано и аз да успея да сваля някое и друго кило  Praynig Praynig Praynig

# 532
ВЯРА браво и на теб   bouquet В колко се целиш, че ме мързи да гледам таблицата  Crazy

В 53 се целех  #2gunfire, ама сега като ги поприближих и се замислих дали да не подгоня 52, че те са ми идеалното тегло  Peace според мен разбира се на 52 винаги съм се чувствала най-добре  Wink
Мислех, че е невъзможно вече да се върна там... ама сега може пък и да се заинатя  Joy но нека все пак стигна 1-вата цел....пък после ще видя  Thinking

# 533
Цитирам мъжът ми снощи: "Бубе, огледах те с дънките, ужасно ти е отслабнало дупето!" newsm44
И друго да се похваля - много съм редовна във 00, и то без да пия чай или нещо друго.

# 534
вяраизвиняваи за нетактичния въпрос ама ти се възхищавам на резултата та да питам за колко време ги свали килцата и с каква диета ако не е таина разбира се

# 535
Сокове за премахване на излишните мазнини

Киви и грозде

Обелете 2 кивита, 1/2 банан и ги нарежете на парченца. Добавете 1 шепа зърна от грозде. Направете ги на пюре или сок с миксера. Изпийте веднага, но на бавни глътки, като се наслаждавате на вкуса.

Енергийност: 103 Kcal

Моркови и магданоз

3 моркова, 1 връзка магданоз и 3 малки ябълки се почистват и нарязват. Изстискват се на сок, към който могат да се добавят няколко капки зехтин и малко сол. Чрез този елексир организмът се освобождава от излишните течности, а кожата става по-мека.

Енергийност: 78 Kcal

Мирандичка сетих се, че те интересуваха соковете и реших, че може да ти е от полза това както и на всички други

# 536
Цитирам мъжът ми снощи: "Бубе, огледах те с дънките, ужасно ти е отслабнало дупето!" newsm44
И друго да се похваля - много съм редовна във 00, и то без да пия чай или нещо друго.

тедъ  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501браво на теб дупето ми е наи проблемната час искам и аз

# 537
Сокове за премахване на излишните мазнини

Киви и грозде

Обелете 2 кивита, 1/2 банан и ги нарежете на парченца. Добавете 1 шепа зърна от грозде. Направете ги на пюре или сок с миксера. Изпийте веднага, но на бавни глътки, като се наслаждавате на вкуса.

Енергийност: 103 Kcal

Моркови и магданоз

3 моркова, 1 връзка магданоз и 3 малки ябълки се почистват и нарязват. Изстискват се на сок, към който могат да се добавят няколко капки зехтин и малко сол. Чрез този елексир организмът се освобождава от излишните течности, а кожата става по-мека.

Енергийност: 78 Kcal

Мирандичка сетих се, че те интересуваха соковете и реших, че може да ти е от полза това както и на всички други

страхотна информация аз бих пробвала

# 538
Много ми хареса старият ни кантар. Преди малко Вики пак взе да тършува и го измъкне из под шкафа и като реших да се премеря и то с голям страх, че преди ме даваше с +1+2кг., за най-голяма изненада ми отчете 57кг., даже стрелката му клонеше към 56кг. Laughing, а тъпият му цифров -цял ден ми показва-58кг-58.5. Е, сега вече сигурно няма съвсем да слизам от кантарите, като си имам един в детската и един в спалнята, като ми стане кофти ще се меря на стария Mr. Green.

# 539
вяраизвиняваи за нетактичния въпрос ама ти се възхищавам на резултата та да питам за колко време ги свали килцата и с каква диета ако не е таина разбира се
що пък да е ненетактичен   newsm78 тука сме си свои  Joy
Напрактика се оказва, че не мога да пазя диета  #Crazy че все съм си  newsm22 най-голямото ми постижение е 3 дни на жито  Peace свалих 1 килце...ама луднах  Sick сега този месец сефте успях 2 пъти да лунувам  thumbsup и то да си призная донякъде благодарение на вас  Hug като ви чета какви сте сериозни и се стягам  Wink резултата е 2 х -1 кг  yes
Иначе намалих размера на порциите дето мушках и започнах сутрин да карам  newsm39 или да правя по-малко  jump зависи от настроението  Joy и там сигурно се е загубило килце  hahaha
Та резултата изцяло от март досега е от 58 ... 54 кг ... надявам се да не се изложа сега и тръгна пак нагоре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт