Отговори
# 510
Така е, аз от пици по време на бременността качих 20кг, които боря вече сума ти време  #Cussing out

# 511
ГАЛКА моля те кажи нали ти пиеше чай Регулавит колко време може да се пие никаде не пише аз изпих вече 1 кутиика и понеже много ми харесва мисля да си купя пак затова питам колко дълго може да се пие newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 512
ГАЛКА моля те кажи нали ти пиеше чай Регулавит колко време може да се пие никаде не пише аз изпих вече 1 кутиика и понеже много ми харесва мисля да си купя пак затова питам колко дълго може да се пие newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Незная колко време може да се пие - аз вече повече от месец го пия и ще продължавам  Peace

# 513
  • Велико Търново
evp ако искаш да си в таблицата трябва да ми пратиш някакви твои данни, защото нямам нищо от теб  Thinking

Искам, искам в таблицата  newsm44  Довечера си купувам сантиметър и ще ти пратя мерките си (нали на ЛС  Thinking), че с тази рулетка не става работата newsm62

# 514
ANGYA не знам мила, направи си режима така както ти понася най добре, но тая пица не е на добро  Twisted Evil
знам ,знам   smile3521
не се изкуших от руските карамелени бонбони, Но пицата smile3516 smile3515 smile3511 smile3513

ама вчера и днеска по мъжката се държа  Blush Blush

# 515
   ANGYA , а питаш ли ме мен , като днес е един доста гладен ден по моята диета - поне през деня .
За момента съм на :
Закуска :
1 филия хляб Бонус
парченце сирене
чай с мед
ІІ закуска :
банан
Обяд :
много мизерен
краставица и три прозрачни парченца шунка - би трябвало да са около 100 гр

Толкова съм гладна , но понеже съм и притеснена не мога да мисля за ядене .
а сега една колежка се размотава с пликче сладки и черпи наред ...  тука само плюскат и са едни хърби .  #Cussing out   

# 516
Забелязах нещо странно , не ми се отчитат мненията с брояча ...  Rolling Eyes
Искам си брояча !  Crossing Arms

# 517
А с изпита какво стана  newsm78

# 518
   ANGYA , а питаш ли ме мен , като днес е един доста гладен ден по моята диета  Толкова съм гладна , но понеже съм и притеснена не мога да мисля за ядене .
а сега една колежка се размотава с пликче сладки и черпи наред ...  тука само плюскат и са едни хърби .  #Cussing out   

мила не дей да им се даваш
и аз имам една така хърбава приятелка дето все ме кара сладоледи и пици да ям   #Cussing out #Cussing out вече започнах да си мисля че е нарочно  Embarassed Embarassed

Забелязах нещо странно , не ми се отчитат мненията с брояча ...  Rolling Eyes
Искам си брояча !  Crossing Arms
завис в кой форум си писала не всички дават бройка

# 519
   ANGYA , а питаш ли ме мен , като днес е един доста гладен ден по моята диета - поне през деня .
За момента съм на :
Закуска :
1 филия хляб Бонус
парченце сирене
чай с мед
ІІ закуска :
банан
Обяд :
много мизерен
краставица и три прозрачни парченца шунка - би трябвало да са около 100 гр

Толкова съм гладна , но понеже съм и притеснена не мога да мисля за ядене .

rotfImao rotfImbo

Мила ако съм на теб направо си тръгвам!

# 520

Чакам да стане време да ходя ... от 16 ч е !
Още кисна в работата и гледам нервно часовника !  Sick

# 521

Отчита ги предния пост беше 196, а този 197  Peace

# 522

Отчита ги предния пост беше 196, а този 197  Peace

Ооо да , абе аз сега просто си мрънкам , че ми е криво и да избие на някъде - та го отнесе брояча !  Mr. Green

Айде спирам с чата , че ще ме бият вече !

# 523
Къде сте бе хора newsm78 защо не пишете, само аз ли скучая днес  Sad

# 524
  • Бг-мама
Къде сте бе хора newsm78 защо не пишете, само аз ли скучая днес  Sad
И аз съм тук , но съм в ПМС и такива нерви ме тресат ,че не ставам за приказка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт