Отговори
# 495
това е моето семеиство те са ми стимол за всичко в този живот а вие сте ми стимол за диети и правилно хранене
Много са ти хубави дечицата ,да са ти живи и здрави  Hug Hug
блогодаря мила и твоите сланчица да са живи и здрави и много щастливи искам да те питам пробва ли бисквитките харесват ли ти аз съм им фенка

# 496
Нямаме асансьор -> не мога да изляза с количката-> ще досаждам цял ден  Wink

мами73 много сте сладки всички - успяла си значи да си качиш снимки  Wink ти си героиня да знаеш, аз за още едно не мога да се навия, а ти цели три  smile3501 smile3501 smile3501

И аз скоро се сдобих с метър досега голяма мъка беше с рукетката  hahaha

# 497
сладурчета ето тези мацки не са писали от началото на темата ако някои иска да каже нещо да пише може да съ изпуснала нещо казваите за да оправи мирандичка табличката
етомира
пинкитоаидичка
фистичка
бубанка
мишленце
зима
тринити
жд
пюрпле
[/b]

# 498
Нямаме асансьор -> не мога да изляза с количката-> ще досаждам цял ден  Wink

мами73 много сте сладки всички - успяла си значи да си качиш снимки  Wink ти си героиня да знаеш, аз за още едно не мога да се навия, а ти цели три  smile3501 smile3501 smile3501

И аз скоро се сдобих с метър досега голяма мъка беше с рукетката  hahaha

да успях за което много ти благодаря без твоята помощ нямаше да се справя Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug а за децата когато родих третото съкровище една жена от стаята вика 3 деца и от един и същи мъж много беше учудена обичам си мъжа любов необяснима

# 499
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте дами и аз изтраях на лунната, но съм свалила само 0,5кг.  и днес продължавам с таратора. За 4 дни съм свалила само 2-3кг., а се подлагам на зверски глад. Вече взе да ми писва, но нали съм тъпа и упорита, ще се боря докато имам сили.

# 500
Здравейте дами и аз изтраях на лунната, но съм свалила само 0,5кг.  и днес продължавам с таратора. За 4 дни съм свалила само 2-3кг., а се подлагам на зверски глад. Вече взе да ми писва, но нали съм тъпа и упорита, ще се боря докато имам сили.
хеи момиче за 4 дни 2-3 кг това е много ти маи наистина яко гладуваш толкова трябва за 15 дни незнам притеснявам се да не си навредиш с толкова глад

# 501
хеи момиче за 4 дни 2-3 кг това е много ти маи наистина яко гладуваш толкова трябва за 15 дни незнам притеснявам се да не си навредиш с толкова глад

Това е абсолютно вредно и после ще има бързо качени кг ,но не ангажирам с мнението си никой...малко по-назад в темата съм писала едни неща по този въпрос.Ако ви е интересно ги вижте и си помислете дали си заслужава да гладувате Peace

мами 73- големи са сладурчета малките  bouquet

# 502
благодаря криси те са ми живота и аз мисля че е вредно ама всеки си знае него си за жалост кг с магия не изчезват а с труд и постоянство кокто всичко в живота целувки и усмивки на всички

# 503
Здравейте момичета аз съм - 600 гр. от лунуването  Confused

smetana успех на изпита миличка, всички сме с теб  Hug

galiq_82 браво за 55 момиче   bouquet

Вививан поздравления и за твоето успешно лунуване   bouquet

mimival съжалявам, че не си свалила, но повечето пъти и аз съм така или нищо или 100-300 гр. кило не мога да ударя сега когато съм на плодове иначе преди месеци/година и по 2-3 кг. съм сваляла за 3 дена покрай лунуването, но тогава бях задръстена от токсини и яко ядене затова е имало такъв резултат  Thinking

Ангелина много хубаво хафенце, благодарим   bouquet

tanyta25 как ще те изключваме бе момиче - та ти си от гордостите баш най-голямата ни, твоите резултати са най най най най най стимулиращи и най най най най най най показателни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дими то остава да не се почерпиш на рожденния си ден, но не прави като мен  Praynig аз не спрях да ям цяла седмица след това и резултата е на лице + 2 кг.  Crazy

Ася  Joy hahaha Joy и моята цел е 68 за сега, после и аз ще я местя, ако тази я стигна честно казано ще съм много доволна, а после ще намалям за да си седя вечно тука, щото аз няма никога да мога да падна под 60 но да съм за калабалък тука, че без вас не мога  Embarassed Аз да я стигна пък тогава пак ще говорим  Thinking

_МИМА_ напълно е възможно да си го свалила това, радвай се, няма място за съмнение че е така просто продължавай си с диетата и за да го задържиш и за да си сваляш към целта която си си поставила   bouquet

мами73 с лунна или без лунна диетувай си там и кантарю няма къде да иде, ще мръдне  Peace Снимка не виждаме миличка  Rolling Eyes

ВЯРА браво и на теб   bouquet В колко се целиш, че ме мързи да гледам таблицата  Crazy

ANGYA на млечно киселата ли си все още??? Съветвам те да прекратиш с млякото, аз лично НЕ свалям от мляко или задържам или покачвам, не е особено полезно според моите теории на Разделното хранене, но ти си решаваш... Както Ася каза, диетите трябва да се сменят, ако не се лъжа от отдавна си на тази диета и може вече тя да не действа  Thinking Аз ако съм на нея няма да сваля и грам  Twisted Evil

anabella да ти е живо и здраво мамчето   bouquet  bouquet  bouquet

evp ако искаш да си в таблицата трябва да ми пратиш някакви твои данни, защото нямам нищо от теб  Thinking

мами73 етомира и фъстъчка се оттеглиха от дружината  Crossing Arms Тринити е тук, на кюто си пиша с нея, но си гледа бебока. Аидичка е в плодове-чай-мед, но и тя е тук... Останалите и те са тук - за сега  Thinking Само Пърпъл наистина изчезна на някъде, но и им кюто и ще и пиша там... За Зима наистина незнам къде изчезна  Thinking ... Ти се справи чудесно с наглеждането   bouquet

Не_съм това 2-3 кг. не е никак ''само'' за 4 дена, а си е направо страхотно  Party Party Party

# 504
мирандиалбумчето ми е до линиката долу мила незнам защо не я виждаш опасна си винаги намираш време за нас и за всичко как е ученето кажи уморително сигорно стискам палци newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 505
ANGYA на млечно киселата ли си все още??? Съветвам те да прекратиш с млякото, аз лично НЕ свалям от мляко или задържам или покачвам, не е особено полезно според моите теории на Разделното хранене, но ти си решаваш... Както Ася каза, диетите трябва да се сменят, ако не се лъжа от отдавна си на тази диета и може вече тя да не действа  Thinking Аз ако съм на нея няма да сваля и грам  Twisted Evil
Права си мила, НО  аз хич не бях сериозна  на тази диета не е само от  диетата ами и от мен  - имах малко лИбоФни терзания - седя само в нас и уж чета - а халдилника ми е първи приятел - понеделник хапнах бразилски орех, кашу и бадеми , вторник пица четири сирена, а сряда картофи  - е как да сваля - чакам още малко да навлязат черешите и ягодите и смятам една седмица да съм плодче - ама да не казвам голяма дума
 Hug Hug Hug

# 506
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ами аз знам, че е вредно, но когато нормалните диети не помагат, няма как. За няколко месеца през които съм спазвала различни кой от кой по-здравословни режими нямам никакъв резултат. Ама наистина, а съм изтърпяла толкова лишения. Аз по принцип ям малко, не ям хляб (и никога не съм яла) не ям много мазно, обожавам плодове и зеленчуци и то сурови, ям не-тлъсто месо, но въпреки това пълнея. Обичам сладко, но сравнително рядко ям (яде ми се повече когато съм на диета естествено). Та щом здравословното, полезното и тн. не помага ще помогне нездравословното.

# 507
Миранди  ами ти как отслабваш, че аз вече в чудо се виждам. Свалих 8кг. за 1 мес., като първите 5 ги свалих сравнително бързо, после застой 8дни, след това -3кг. за 9 дни с японската и сега вече от няколко дни по-скоро нагоре вървя, каквото и да хапна, веднага ми се лепи. От лунната нищо не свалих и реших тези дни да си дам малка почивка до понеделник, когато съм решила да се пробвам с точковата и преди малко като хапнах мъничко св.филе с грах и ето ти отново +1кг. Ако ме кара така- 1 седмица- отслабване, 1 седмица -застой в който и качвам, до никъде няма да стигна. Направо не знам какво да правя. Иначе в долната част съм започнала да се харесвам, но най-проблемната ми горна част има още ужасно много за смъкване.

# 508
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
dusata

(карам по спомен, че си ни рожденничка днес, дано не съм сбъркала  Embarassed)

Да си ни жива и здрава, много късмет и любов   bouquet

# 509
мами73 видях снимките, нещо не съм гледала където трябва  Embarassed Големи сладурченца сте  Hug Hug Hug

mimival никак не слабея в момента един застой, но аз не спрях да ям цяла седмица, пак съм на плодове сега  Whistling с друга диета не мога, вече друго не ми действа  ooooh!

ANGYA не знам мила, направи си режима така както ти понася най добре, но тая пица не е на добро  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт