Отговори
# 480
Здравейте мацки   bouquet
да се похваля - след вчерашното лунуване - резултата е -1 кг вече съм 54  Peace Но още повече се зарадвах, че съм свалила по още 1-2 см тук-там  newsm44 Тази сутрин много добре започна   Hug
Успех на всички и не се предавайте ... има светлина в тунела  Joy

# 481
винаги има светлина в тунела само да не се окаже идващия влак hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha маитап да не се обидиш мечтая си табличката в понеделник да е олекнала поне с 50 кг

# 482

Благодаря за пожеланията ....
В момента съм на работа и чакам да стане 15,30  ku-kuда ходя на изпита - поне ми е наблизо , ако не друго .
А да ви кажа , аз какво направих сутринта от толкова приготовления - тръгвам , взимам си плика с диетичния обяд и зарязах в нас папката с темите за изпита и учебника .
Ама това е , щом е за ядене не забравям ...  tongue
Сега изпринтих всичко от пощата ми и чинно си изрязах пищовите - шефката е точно срещу мен , но се правеше , че нищо не забелязва , а аз се правех пък на разсеяна .  fiuuuuuuЯвно и на двете не ни е до караници .
Нямам търпение да си отидя в моя офис , но днес се налага да съм тук . atwork

# 483
smetana мила ще ти стискаме палцета за изпита  Hug Hug

аз май съм смъкнала едното  си плаващо кило със лунната ама пак съм на 74 - май и тази седмица ще съм в застой  Cry Cry

# 484
Аз да се похваля, намерих си кардио тае бо тренировка Laughing Освен нея имам още две различни basic trainings и мисля да си ги редувам трите Sunglasses Само дето сега чакам да ми дойде цикълът и малко ме наболява коремът. Но ако и днес не ми дойде ще пробвам кардиото Mr. Green

# 485
  • София
Здравейте, момичета!

Минавам пак набързо, след малко излизам по задачки, а трябва да купувам подарък на мама, днес има рожден ден. Като стана дума за рождени дни - Дими, честито с малко закъснение! Пожелавам ти много усмивки по различни поводи!

Аз май съм в застой  Tired Тия 76 кг не мога да ги помръдна. За назидание няма да си променям лентичката  Naughty

MissCaprice, наистина съвпаденията са много  Hug Ще те гоня, да знаеш, затова не се помайвай, а сваляй килограмчета  Peace Хайде наистина да се амбицираме и да направим свалените килограми 500.

Нямам почти никакво време, затова ви пожелавам приятен уикенд и по-малко изкушения. Мирандичка, утре ще ти пратя мерки   bouquet

# 486
Здравейте, момичета!

Минавам пак набързо, след малко излизам по задачки, а трябва да купувам подарък на мама, днес има рожден ден. Като стана дума за рождени дни - Дими, честито с малко закъснение! Пожелавам ти много усмивки по различни поводи!

Аз май съм в застой  Tired Тия 76 кг не мога да ги помръдна. За назидание няма да си променям лентичката  Naughty

MissCaprice, наистина съвпаденията са много  Hug Ще те гоня, да знаеш, затова не се помайвай, а сваляй килограмчета  Peace Хайде наистина да се амбицираме и да направим свалените килограми 500.

Нямам почти никакво време, затова ви пожелавам приятен уикенд и по-малко изкушения. Мирандичка, утре ще ти пратя мерки   bouquet
да ти е жива и здрава маиката hbdtu hbdtu hbdtu hbdtu hbdtu hbdtu hbdtu hbdtu hbdtu hbdtu hbdtu hbdtu

# 487
  • Велико Търново
И аз да се отчета при вас. Вчера издържах на лунната и от днес си почвам пак режима на Дюкан. Направо като ви чета и ми се отяжда. По-рядко имам възможност да пиша, но ще наминавам от време на време. Благодаря ви за страхотната морална подкрепа и успех на всички     bouquet

# 488
  • София
Благодаря, мами 73 Simple Smile

Забравих да кажа "добре дошли" на новите момичета   bouquet Успех! Това наистина е последно. Изчезвам Simple Smile

# 489
това е моето семеиство те са ми стимол за всичко в този живот а вие сте ми стимол за диети и правилно хранене

# 490
Аз утре ще дам килограми за табличката, но понеже нямам сантиметър и се чудя дали с нещо дълго и рулетка ще има реални резултата ако се измеря някак си.  Blush

# 491
  • Велико Търново
Аз утре ще дам килограми за табличката, но понеже нямам сантиметър и се чудя дали с нещо дълго и рулетка ще има реални резултата ако се измеря някак си.  Blush
Аз довечера ще ходя да си купя сантиметър, че снощи се мерих с рулетката и моя мъж  Joy

# 492
Радвам се, че не съм сама  Grinning Дано успея да намеря време и аз да потърся сантиметър, че иначе определено ще бъде весело утре  hahaha

# 493
  • Бг-мама
това е моето семеиство те са ми стимол за всичко в този живот а вие сте ми стимол за диети и правилно хранене
Много са ти хубави дечицата ,да са ти живи и здрави  Hug Hug

# 494
Здравейте, момичета!

anabella, миличка и аз съм в застой, даже мъничко нагоре, обаче се стимулирам като си местя линийката надолу. Някак си по-близо си чувствам целта Simple Smile дано скоро да преодолееш застоя Simple Smile между другото и аз искам да стана 65 килограма ама нарочно съм сложила лентичката на 60 да имам по-голяма мотивация .. пък и знае ли се.. ? Simple Smile
вивиан, защо гладуваш . не е ли твърде малко бебчето ти?   bouquet аз честно казано не смея още..

Общи условия

Активация на акаунт