Отговори
# 630
Хайде на отчет при нас на каква диетка си  eat

Нали се появиха моите любими череши и ще правя 20 дни черешова диета и всеки ден тренировки разбира се или минимум 5 пъти в седмицата. По-миналат година доста смъкнах от нея. Дано се справя, че покрай толкова много диети съм си загубила волята да издържам. Но като си имам съмишленици е друга работа  newsm10 ще им видя сметката на килцата  smile3508

Още едно плод4е добре си ни дошло  Hug Hug Hug Аз не съм по 4ерешите, но виж динения период се задава и немам търпение за тях  Crazy Данни ще ни пускаш ли или за сега не, както си решиш  Peace

Гладнес голяма си скица зна4и  Crazy Много цунки хади и от мене  Heart Eyes и леко с деткиса 4е аз тях най-не ги оби4ам не за друго, ама те старата генерация бая интриганти си падат, в кръвта им е - поне тези около мене са такива  Crazy Mr. Green Joy hahaha Joy

Крисси страшна си  Heart Eyes сега като яхна кантара не може да те удържи 4овек  Mr. Green  Wink Hug

Тикви4ке така както описваш гривната и аз си падам по този род неща   bouquet

мимета от4ет записан  Hug

Аз ходих на пазар взех си последните грейпфурти   Cry те щели да ги спират УжасТТТТ  ooooh! к'во ще прая ся без тях съвсем ли ще се освинвам  Crossing Arms Взех си и малко банани за гладни дни, домаДета и др. Лошото е 4е наште ще готвят тикви4ки ИЛИ задушени пресни картофи  Thinking пак ли се о4ертава издънка се питам  #Cussing out

Искам да нямам изпити, искам да ме изолират някъде за 10 дена, с 10 кг. диня и кростренажора и тогаз ще се върна олекнала с 10 кг. но се питам как ще стане номера, къде да ида, коя гора да хвана, по коя пътрека да тръгна, Боже какво да сторя  Praynig Praynig Praynig  newsm78    Joy hahaha Joy

# 631
  • София
Миранде, ще ме скъсаш от смях бе жена... Joy Joy Joy Joy Joyглей кво прави манджата, значи Joy Joy Joy Joy
Благодари се, че имаш кростренажор, аз като нямам виж как само на глад разчитам baby_neutral hahaha hahaha
Мерките - утре ще ти ги пусна на лични, щото днес се усвиних с две големи корнита и сега съм наказана само на вода до утре #2gunfire, за да съм на ниво за табличката, няма да се излагаме сега Mr. Green

# 632
Днес е шести ден , от както съм на диета ... знам , че е досадно , че само ги обявявам , но за мен това е чудо .  hahahaСвалила съм още 600 гр !!!
Установих , че като си карам спокойно и не се тръшкам , ако хапна нещо извън менюто , а си продължа по режима нещата стават много по лесно .
Тези дни нямам ден в който да съм спазила режима ми на 100 % , винаги си прибавям нещо - е все е диетично , но прибавям .
Я някое доматче по някое време между яденията , я някоя филия Бонус с лютеничка , но гледам да не е повече от едно , две неща на ден добавени .
И понеже на лични ме питаха отново две , три момичета за диетата на Ипократис , специално я преписвам за тях , че изтрих бележките и не мога да им върна отговор .
Каквато съм разсеяна не помня никовете им   Blush , да ме извинят !

Ден 1

Закуска:
кафе/чай
активия с мюсли
Втора закуска :
плод по избор
Обяд :
активия с мюсли
1ф. Бонус
Следобедна закуска :
плод по избор
Вечеря :
пилешка пържола на скара 150 гр
зеленчук по избор

Ден 2

Закуска:
кафе/чай
активия с мюсли
Втора закуска :
плод по избор
Обяд :
салата по избор
малко
парче сирене
Следобедна закуска :
плодово кисело мляко
Вечеря :
консерва риба тон
 салата по избор

Ден 3

Закуска :кафе/чай
1ф. Бонус
парче сирене
Втора закуска :
плод по избор
Обяд :
100 гр шунка
зеленчук по избор
Следобедна закуска :
плод по избор
Вечеря:
зеленчук

Ден 4

Закуска:
кафе/чай
активия с мюсли
Втора закуска :
плод по избор
Обяд:
2 средно големи варени картофа
сирене
Следобедна закуска :
плод по избор
Вечеря:
консерва риба тон салата по избор

Ден 5

Закуска :
кафе/чай
1ф. Бонус
парче сирене
Втора закуска :
плод по избор
Обяд :
зеленчук
Следобедна закуска :

плод по избор
Вечеря:

100 гр шунка
зеленчук по избор

Ден 6

Закуска:
кафе/чай
ф. Бонус
парче сирене
Втора закуска :
плод по избор
Обяд :
активия с мюсли
1ф. Бонус
Следобедна закуска :
плодово кисело мляко
Вечеря :
риба тон в собствен сос
салата по избор

Преди ядене се пият две чаши вода задължително .
Месото е по възможност бяло , най - добре филе от пиле и рибата е в собствен сос .
Салатите са без примеси от различни сосове , може да им се сложи малко лимонов сок или мъничко зехтин .
Добре е храненето да е през 3 часа , да не се ядат нещата наведнъж .
От плодовете - цитрусовите са с предимство , бананите също може да се хапват , но не е препоръчително , само когато чуствате слабост .
Може да пиете неограничено количество чай без захар , както и кафе .
Може да се повтори , и след това неделята е свободен ден от ограничения .

Даже намерих обосновка за това тук във форума .
Отново го търся , но нещо не го откривам .
Стваше дума за това как са направили опит , на две групи отслябващи - едната група спазвала стриктно режима , а другата пазела диета 6 дена , на седмия ядяли каквото си искат .
На края втората група жени свалили повече килограми , по - голямо количество мазнини ...
Дължи се на това , че по този начин на редуване на период на глад и ударно зареждане метаболизма се засилва - в деня след похапването качваш малко , но отново стартираш свалянето още по бързо .
Та в дни на застой понякога е по - добре не да упорствате и да седите на диета , а да се наядете и да стартирате на следващия ден отново режима .

Та така с тази диета , стриктно спазена миналия месец бях свалила 5 кг , за една седмица , сега при положение , че не я спазвам стриктно съм на път да направя 4 кг свалени утре .
Това разбира се , ако днес сваля още 400 - 500 гр , засега са 3,500 .

# 633
Гладнес голяма си скица зна4и  Crazy Много цунки хади и от мене  Heart Eyes и леко с деткиса 4е аз тях най-не ги оби4ам не за друго, ама те старата генерация бая интриганти си падат, в кръвта им е - поне тези около мене са такива  Crazy Mr. Green Joy hahaha

Дядото казва уж, че ме уважава tooth ама аз него не  angel008  щото кат ни се тупни тук винаги е на наши разноски и идва винаги в най - неподходящия момент когато се свършват парите ама кво да се прави дядовска работа...  Twisted Evil newsm27 хахаха и навсичкото отгоре ни иска пари за пиене и цигари  #2gunfire #Cussing out

# 634
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Понеже не знам дали утре ще мога пускам си мерките сега:
ръст - 168
кг-  64
гръдна -97
талия - 79
ханш - 101
бедро - 58
прасец - 37
ръка - 27
(ако съм ги премерила правилно, че така на бързо не си е работа)

# 635
Последни мерки от вчера :

цел       - 53
сега      - 54
ханш     - 92 
талия    - 69   
бюст     - 89   
бедро   - 49   
прасец - 33
ръка     - 27

# 636
виви аз знам че корнитата са диетични ама на едното зелено си пише диетично върху опаковката

# 637
Гладнес голяма си скица зна4и  Crazy Много цунки хади и от мене  Heart Eyes и леко с деткиса 4е аз тях най-не ги оби4ам не за друго, ама те старата генерация бая интриганти си падат, в кръвта им е - поне тези около мене са такива  Crazy Mr. Green Joy hahaha

Дядото казва уж, че ме уважава tooth ама аз него не  angel008  щото кат ни се тупни тук винаги е на наши разноски и идва винаги в най - неподходящия момент когато се свършват парите ама кво да се прави дядовска работа...  Twisted Evil newsm27 хахаха и навсичкото отгоре ни иска пари за пиене и цигари  #2gunfire #Cussing out

Незнаех, 4е има такава емоциика ''дядо с бастуна''  Joy hahaha Joy Ми мили4ка освен да ти пожелая весело изкарване друго не ми остава, определено няма да ску4аеш  Mr. Green да разкажеш после как е минало  Wink

# 638
Днес е шести ден , от както съм на диета ... знам , че е досадно , че само ги обявявам , но за мен това е чудо .  hahahaСвалила съм още 600 гр !!!
Установих , че като си карам спокойно и не се тръшкам , ако хапна нещо извън менюто , а си продължа по режима нещата стават много по лесно .
Тези дни нямам ден в който да съм спазила режима ми на 100 % , винаги си прибавям нещо - е все е диетично , но прибавям .
Я някое доматче по някое време между яденията , я някоя филия Бонус с лютеничка , но гледам да не е повече от едно , две неща на ден добавени .
И понеже на лични ме питаха отново две , три момичета за диетата на Ипократис , специално я преписвам за тях , че изтрих бележките и не мога да им върна отговор .
Каквато съм разсеяна не помня никовете им   Blush , да ме извинят !

Ден 1

Закуска:
кафе/чай
активия с мюсли
Втора закуска :
плод по избор
Обяд :
активия с мюсли
1ф. Бонус
Следобедна закуска :
плод по избор
Вечеря :
зеленчук по избор

Ден 2

Закуска:
кафе/чай
активия с мюсли
Втора закуска :
плод по избор
Обяд :
салата по избор
малко
парче сирене
Следобедна закуска :
плодово кисело мляко
Вечеря :
консерва риба тон
 салата по избор

Ден 3

Закуска :кафе/чай
1ф. Бонус
парче сирене
Втора закуска :
плод по избор
Обяд :
100 гр шунка
зеленчук по избор
Следобедна закуска :
плод по избор
Вечеря:
зеленчук

Ден 4

Закуска:
кафе/чай
активия с мюсли
Втора закуска :
плод по избор
Обяд:
2 средно големи варени картофа
сирене
Следобедна закуска :
плод по избор
Вечеря:
консерва риба тон салата по избор

Ден 5

Закуска :
кафе/чай
1ф. Бонус
парче сирене
Втора закуска :
плод по избор
Обяд :
зеленчук
Следобедна закуска :

плод по избор
Вечеря:

100 гр шунка
зеленчук по избор

Ден 6

Закуска:
кафе/чай
ф. Бонус
парче сирене
Втора закуска :
плод по избор
Обяд :
активия с мюсли
1ф. Бонус
Следобедна закуска :
плодово кисело мляко
Вечеря :
риба тон в собствен сос
салата по избор

Преди ядене се пият две чаши вода задължително .
Месото е по възможност бяло , най - добре филе от пиле и рибата е в собствен сос .
Салатите са без примеси от различни сосове , може да им се сложи малко лимонов сок или мъничко зехтин .
Добре е храненето да е през 3 часа , да не се ядат нещата наведнъж .
От плодовете - цитрусовите са с предимство , бананите също може да се хапват , но не е препоръчително , само когато чуствате слабост .
Може да пиете неограничено количество чай без захар , както и кафе .
Може да се повтори , и след това неделята е свободен ден от ограничения .

Даже намерих обосновка за това тук във форума .
Отново го търся , но нещо не го откривам .
Стваше дума за това как са направили опит , на две групи отслябващи - едната група спазвала стриктно режима , а другата пазела диета 6 дена , на седмия ядяли каквото си искат .
На края втората група жени свалили повече килограми , по - голямо количество мазнини ...
Дължи се на това , че по този начин на редуване на период на глад и ударно зареждане метаболизма се засилва - в деня след похапването качваш малко , но отново стартираш свалянето още по бързо .
Та в дни на застой понякога е по - добре не да упорствате и да седите на диета , а да се наядете и да стартирате на следващия ден отново режима .

Та така с тази диета , стриктно спазена миналия месец бях свалила 5 кг , за една седмица , сега при положение , че не я спазвам стриктно съм на път да направя 4 кг свалени утре .
Това разбира се , ако днес сваля още 400 - 500 гр , засега са 3,500 .

smetana как ме зариби сега и мен за тази диета  Mr. Green
Има ли някой друг навит за нея....от този понеделник да речем  newsm78
А активията една кофичка ли?Много ми се струва на мен  Thinking

# 639
Цитат
как ме зариби сега и мен за тази диета  Mr. Green

Ами аз мисля да я пробвам гледам, че добре се хапва  Mr. Green
Даже се чудя дали ще сваля от толкова ядене  Crazy hahaha

# 640
Цитат
как ме зариби сега и мен за тази диета  Mr. Green

Ами аз мисля да я пробвам гледам, че добре се хапва  Mr. Green
Дайе се чудя дали ще сваля от толкова ядене  Crazy hahaha
Навита ли си от понеделник?Ако да и аз започвам с нея,а и не е много време и доста се хапва,а аз обичам плодовете  Sunglasses
Само дето нищо повече не знам за диетата,и дали има някакви ограничения!
Някой ако знае моля да каже  Heart Eyes

# 641
ДАЛАЛ ДОБРЕ ДОШЛА И ОТ МЕН Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 642
Навита ли си от понеделник?Ако да и аз започвам с нея,а и не е много време и доста се хапва,а аз обичам плодовете  Sunglasses

Дам определено съм навита  Hug Heart Eyes

# 643

Дам определено съм навита  Hug Heart Eyes
Значи се разбрахме  Peace
Ще направим едно състезание  Party

# 644
Цитат
Значи се разбрахме  Peace
Ще направим едно състезание  Party

А има ли си отделна тема тая диетка  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт