Отговори
# 615
Miranda ето и моите мерки за тази седмица Wink
Има малки промени в см  Heart Eyes
килограми:
преди-67кг
сега-59кг
цел-56кг има малка промяна в целта ми,но това е защото ми е хубаво с вас   bouquet
талия-74см
ханш-96см
гръдна обиколка-93см  Confused
ръка-29см
бедро-54см
прасец-36см
Това е от мен момичета  Heart Eyes

# 616
Аз си купих жито Mr. Green В понеделник ще го сваря и ще пробвам да направя тази диета с жито до сряда.

# 617
Мерките утре на гладно.Вече съм -0,650 от застоя и твърдо 64,00 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68

Сега бързам за излизане после ще ви изчета.Мърдам и линийката Joy

# 618
Привт отново, сладурки  Hug
Върнах се от пазар, дънките така и не си купих  Crossing Arms А като поотслабна ще си купя и по-хубави  Wink Но пък не останах капо де  Laughing купих си очила  Sunglasses и една  гривна  Mr. Green Върнах се с 2 пълни торби плодове и зеленчуци, през всичи други щандове успях да мина транзит със затворени очи  Crazy Сега си направих една огромна зелена саката със репички и съм Heppy  Mr. Green
А сега ме чака къщната работа  Tired

# 619
  • София
Тиквичке, я кажи ква гривна си купи?

мимета, и аз така слабея като тебе, с мое си меню. И винаги ми дава най-големи резултати. Peace Поздравявам те!

Бухтичка, кажи с две, три думи в какво се състои диетата с житото?

# 620
Тиквичке, я кажи ква гривна си купи?

Ами черна - представлява все едно много въженца са омотани околко ръката ти.... по-късно мога да пусна снимчица, че така описано изглежда ужасна  #Crazy

Mr. Green

# 621
Бухтичка, кажи с две, три думи в какво се състои диетата с житото?
Ами аз това четох - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=89577.msg1563641

# 622
Здравейте  wavey
И аз съм тук да драсна някой ред, че много работа имам и почти не ми остава време  Crazy smile3514
От вчера съм се захванала с домакинска работа чистя основно на всякъде дрехи нареждам, пера до гуша ми дойде  wash hang newsm79 prostor clean clean
Диетка тия дни няма да мога да почна дядото на приятеля ми реши да ни идва на гости и се налага да готвя а аз не издържам така да ги гледам как ядат те, а аз да им правя компания  smile3516
И другото нещо от няколко дена постоянно съм гладна, но гледам да се въздържам хапвам често, но по малко с надеждата да си залъжа стомаха и накрая пак гладна оставам  Crazy #Cussing out
Времето във Варна се оправи и се надявам да ми остане малко повече време да изляза да се помотаем с кучето ми   animal037 1swing
И сега ще се покрия, че ако остана още малко тук няма да стана от компа  smile3502
Целувки на всички  lovekiss Flowers Bouquet

# 623
Здравейте,
включвам се с вас Simple Smile Малко ми е трудно да изчета всичко, за да се запозная виртуално с всеки, но се надявам, че докато си пишем ще ви опозная Simple Smile
Днес диетствам първи ден Sad и не му виждам края... но нали все отнякъде трябва да се тръгне, а ви гледам, че сте добър екип Simple Smile
Надявам се приемате ме Simple Smile

# 624
Далал  добре дошла при нас  Hug
При нас е весело и кг. се топят неусетно,когато си в добра компания!   bouquet

# 625
Здравейте,
включвам се с вас Simple Smile Малко ми е трудно да изчета всичко, за да се запозная виртуално с всеки, но се надявам, че докато си пишем ще ви опозная Simple Smile
Днес диетствам първи ден Sad и не му виждам края... но нали все отнякъде трябва да се тръгне, а ви гледам, че сте добър екип Simple Smile
Надявам се приемате ме Simple Smile

Ами естествено си те приемаме  welcome
Хайде на отчет при нас на каква диетка си  eat

# 626
  • София
Тиквичке, чакам снимка Mr. Green и на очилата Hug

Бухтичка, мерси, да се информирам и аз Hug

Далал, добре дошла!
Много успех ти желая!

# 627
Хайде на отчет при нас на каква диетка си  eat

Нали се появиха моите любими череши и ще правя 20 дни черешова диета и всеки ден тренировки разбира се или минимум 5 пъти в седмицата. По-миналат година доста смъкнах от нея. Дано се справя, че покрай толкова много диети съм си загубила волята да издържам. Но като си имам съмишленици е друга работа  newsm10 ще им видя сметката на килцата  smile3508

# 628
добре дошла Дадал wavey
Миранди, пусах ти лично с отчетчето Mr. Green

# 629
Нали се появиха моите любими череши и ще правя 20 дни черешова диета и всеки ден тренировки разбира се или минимум 5 пъти в седмицата. По-миналат година доста смъкнах от нея. Дано се справя, че покрай толкова много диети съм си загубила волята да издържам. Но като си имам съмишленици е друга работа  newsm10 ще им видя сметката на килцата  smile3508

Добре си решила само не знам как ще издържиш на едно и също. Пожелавам ти успех силна воля и накрая добри резултати  Hug
На мен любимия ми плод е прасковата ама май не е много диетична  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт