Как родихте?

• 10 059
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Нормално, с малко лидол накрая...

# 256
Нормално без упойка.

# 257
Нормално.
Без никакви упойки.
Защото не виждам смисъл от тях при едно нормално раждане, болката не е нетърпима, нито ужасна и най-вече защото ме е страх много повече от ровичкане с дълги игли в гръбнака ми, отколкото от малко по-силни менструални болки.

# 258
Секцио с пълна упойка.

# 259
нормално с епидурална, просто защото исках да не ме боли  Peace

# 260
планирано секцио със спинална без медицински показатели ( по желание)

# 261
Двамата батковци нормално без никакви упойки, съвсем натурално Laughing
Малкия разбойник секцио със спинална, която ме пусна по средата на секциото и се наложи пускане на нещо в системата което ме зашемети....

# 262
Нормално ,без упойка. Много мислих по този въпрос как да родя секцио или нормално и дали да е с упойка ... И накрая като си представих (предполагам)след секциото кви болки и мъки са реших да е нормално и да го изживея както си е без упойки.

# 263
Нормално, със спинална упойка и епизиотомия.
 По време на контракциите като ме болеше много, 50 пъти им казах да го извадят секцио, но сега много се радвам, че нямам гаден белег на корема. А и предполагам по-трудно се възстановяваш след операция.

# 264
Нормално с епизиотомия  Peace

# 265
Нормално, с епидурална.

Норамлно, защото не бях платила на никого и съответно на никого не му се занимаваше да измисля причини за секцио в хода на раждането, като се виждаше, че върви трудно. Е, после, докато ме шиха 50 мин. хиляда пъти изкоментираха, че щяло да е по-добре да ме срежат, защото "вече щели да са си тръгнали".

С епидурална, защото им надух главите от рев, не ги слушах и правех глупости от време на време (спирах си системата с окситоцина). Тя, обаче, ме държа само 2 часа, защото я направиха еднократно.

Ако имам второ бебе, бих си измислила хиляда причини за секцио. Иска ми се да имам възможността да го посрещна с усмивка.

# 266
Нормално раждане,без упойка  Peace

# 267
Нормално,с епизиотомия, без упойка и малко бусколизин.

# 268
Нормално, без упойка. Поисках епидорално, но докторката ми каза, че нямам нужда поради бързото протичане на раждането. Направиха ми епизотомия. Следващият път по- настоятелно ще поискам упойка Joy

# 269
Нормално с епидурална упойка и епизиотомия.

Общи условия

Активация на акаунт