Отговори
# 585
Здравейте,момета!
Ама сте писалиии,писалиии,та сте се замаяли.

Аз съм почивчица днес.Чудя се в коя да се хвана сама в нас.То това време само да легнеш па да не станеш до утре сутринта.

Ейййй,зная,че е рано,но на сестра ми най-добрата приятелка си дойде от Канада и ми донесе първия бебешки подарък.

Снимах ги до едни обуща на Васето за сравнение.От вчера ги мачкам непрекъснато-егати сладурската работа.

# 586
Ейййй, най-сетне успях да ви изчета и да се класирам с актуални списъчета!!! Направила съм известни промени в изгледа за да може да поспестим малко местенце, дано ви допаднат така...

Най-прекрасното списъче на УСПЕХА   EFP от 01.05.2007 г.  newsm51
1. Сноуфлауър  stork-boy; 2. Усмивка !  stork-girl; 3. Щастлива бубичка stork-boy; 4. Morgy  stork-girl; 5. biko stork-boy; 6. Desan4e  stork-girl; 7. juleto18 stork-boy; 8. slan4ogled  stork-girl; 9. iramira stork-boy; 10. DesiT  stork-girl;

Хубавото списъче на НАДЕЖДАТА... Praynig

НАДЕЖДА всяка мама от списъка таи, че месец МАЙ ще види две черти!!!

22.04 - bikoEFP
24.04 - Desan4eEFP
28.04 - utro77   
01.05 - MorgyEFP     
02.05 - slan4ogledEFP   
07.05 - Усмивка !EFP
11.05 - lawyer
13.05 - mu6morok
14.05 - -poli-
16.05 - DesiTEFP ; dama
18.05 - комикс; Martina75
19.05 - Skiorche; Rumito; Slavunder
24.05 - Bubeto; Maya_M
25.05 - korNeliq
26.05 - samimami
27.05 - Вили_; Вес; ro6ko_
30.05 - Катето; Мери
31.05 - fransy

НАДЕЖДА всяка мама от списъка таи, че месец ЮНИ ще види две черти!!!

01.06 - Veri4; tedybearbg; Pretty; kalli
02.06 - Аз съм си; *milenna*
04.06 - Жаклин; dzimbi; Луда гъба
05.06 - koteto7975; nikkita_deneva
07.06 - Menta
08.06 - geri-meri(popins)
11.06 - Scarlet_
12.06 - jasi
15.06 - Рожбо
17.06 - Andjela81; Hri
18.06 - alina_si
24.06 - Juturna

НАДЕЖДА всяка мама от списъка таи, че месец ЮЛИ ще види две черти!!!

30.07 - izabela83

Изпробваната РЕЦЕПТА НА УСПЕХА!!!
Геритамин – 1 по 1 капсула, пият го и двете половини на бъдещата биологична единица, пие се до овулация /за Муши до 15-тия ден/…  Laughing
Сладолед - в неограничени количества, "Колкото повече, толкова повече..."
Мента - 1-2 ментови чая на ден, може и малка мента със спрайт... Laughing

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 14:04 от Veri4

# 587
  • София
kalli  няма проблем мила  Hug
ro6ko за записването , още първия ден в който започнах да записват дати и хоп в съвета за запазване на дата и пак бяхме трети  hahaha
Goldie аз чаках4 години за този момент и накрая пак аз подех инициативата  #2gunfire
а за роклята миналата седмица ходих до Асеновград ама нищо не си харесах  Rolling Eyes , обикалях и тук по София, ама само на едно место си харесах една рокля която ще ми я шият евентуално ако се спра на нея. А утре ще хода в Кюстендил там има една фирма която започна от около 1 година да шият и булчински та да вида сега след абитуриентските дали са извадили нещо ново

# 588
Да ви се оплача, дочаках ,  сега многооо ме боли коремчето ,  и ми е едно криво, пищете ме в списъка за 18.06 ....... айде до някой друг път ,  че сега не ми е до нищо някак си....... Sad Sick Cry

# 589
  • Видин
Верич списъчето е прекрасно!!! smile3501 smile3525

Ама я ми кажете, как да си сложа тази лентичка за "Деня на репродуктивното здраве" гледах, пулих се Shocked но неможах да го направя newsm78

Катерино моме това е много сладурска снимка smile3521

# 590
Верич сложи ме в списъка за юни-17ти
Нов месец - нов късмет

# 591
Алина съжалявам миличка. И аз бях на твоя хал вчера. Преживях го някакси, макар че още ми е тъжно. Не губи надежда, нов месец-нов късмет  Hug

# 592
  • София
Veri4, страхотно е списъчето!
Ама ти не се притеснявай за мястото, че много заемало и т.н....Аз така като гледам как се заформят работите...... Thinking  ми то до месец-два всички ще се пренесем в "Отчетни", така че модовете ще ни изтраят още малко! Peace Да се въоръжат с още малко търпение- ние сами ще си идем там! Praynig Praynig Peace

Тези, които тези дни не успяха да Недочакат- горе главите,мацки! Следващият- по-спокойно и те нещата ще се получат!
А и още нещо- много важно- взимайте пример и от мен! Аз, която до миналия месец бях все изнервена и черногледа, потъваща в мрачни мисли и отчаяния вече гледам по-ведро и спокойно на нещата, защото знам, че много, ама много скоро и аз ще изживея моите си минутки на слава! Peace А именно наближава моментът да видя, както и всички вие двете чертички! Praynig Peace

# 593
Благодаря Hri ,  знам че ще се справя но нали знаеш как е, криво някак си.......

# 594
  • София
Veri4 прекрасно е списъчето  Hug  bouquet
alina_si, Hri другия месец ще бъде вашия щастлив месец  Peace

# 595
Здравейте момичета  Hug
Бързам да се похваля - сутринта ходих на доки и тя ми каза: "Честито маминка" Толкова хубаво прозвуча. Всичко е наред и видяхме мъничко плодно сакче - 6мм. След десетина дни на 31.05. ще отида да чуем и сърчицето  Heart Eyes
Желая на всички ви от сърце и вие да чуете тези прекрасни думи  Hug Hug Hug

Голделинкееее, и аз още не съм омъжена и като гледам... незнам кога ще стане  Grinning Пожелавам ти ПЪРВО да видиш двете чертикчки, пък за сватба има време  smile3521

Хри, Алина - юни месец също е късметлийски   Hug newsm10

А тази седмица какво стана  EFP ...... Аааааа сещам се  newsm47 вие чакате 19.05.  smile3508 smile3521 Чакаме 5 положителни тестчета  EFP EFP EFP EFP EFP  тогава. Утре е Деня  smile3501 smile3501 smile3501

Хайде сладурани, аз отивам да си легна, че днес съм отпуска и мисля да релаксирам подобаващо. И без това напоследък повечко ми се спи  Laughing
А като стана Комиксчето и Мартина да са се отчели с  EFP EFP

# 596
Деси ВЕЧЕ ГОЛЯМО ЧЕСТИТО за мъничкото сакче.
Благодаря ти за окуражителните думи  Hug

Голди хич не се коси, аз също не съм омъжена, ама аз и не искам още. Ще ми се първо да видя двете чертички и дай боже да стане скоро, вече ще мислим за сватбата, която при всички положения ще бъде така направена, че никой да не разбере  Mr. Green Не съм привърженик на подписите, но за детето си бих го направила.

# 597
да дъгият месец е нашият щтастлив месец ,  и двамата с моя приятел имаме рожден ден ,  та така де  ще си чакаме подаръка.... стискайте палци силно Praynig

# 598
  • v. turnovo
Десинка, честито ти сакче  bouquetМного се радвам за теб! А сега си почивай, трябва да се грижиш за малкото нещо в теб Hug

# 599
Жаклин ето тук.копираш адреса и си го слагаш в подписа
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190067.0
най долу са лентичките,има и избор Hug
Деси честито пиле много се радвам

Общи условия

Активация на акаунт