Отговори
# 570
  • Видин
Привет, момичета! Честит ни петък!  bouquet
Днес ми е едно заспало, но кафето на Катето дано ме разсъни Rolling Eyes
Абе няма ли някой да се похвали? Все ми се струва, че по оня списък има момичета, които отдавна трябваше да се отчетат newsm78
Не е чесно да си мълчат Crossing Arms

Хубав ден и успех на всички днес!  bouquet  bouquet

# 571
  • Бургас
Здравейте момичета изпих си вече кафето и почвам вече да работя ,айде дано днес някой се похвали с   EFP .За съжаление и утре ще се работи, а  на мен така ми се почива ама няма начин!

# 572
  • София
Здравейте момичета  Hug , как е настроението днес петъчно  smile3558

ама какво хубаво кафе е направила Катето  newsm10
kalinkish да те питам защо ще се работи утре  newsm78 , нали ще се отработва на 02.06.2007 , моля ви кажете че не живея в заблуда, защото утре отивам за рокля  newsm17

# 573
защото утре отивам за рокля  newsm17
Каква рокля? Да не би и ти да се жениш, пък да съм пропуснала  Embarassed

# 574
  • Бургас
Еми  ние си работим и в събота.

# 575
  • Бургас
Я кажи за роклята какъв е повода

# 576
Здравейте момичета
честит ви петък макар да е е дин такъв мрачен и валящ  Confused

хайде да се похвали някой днес че да сме в хубаво настроение през почивните дни  Praynig Mr. Green Mr. Green
Абе вие не четете ли  Mr. Green на Корнелия сватбата е на 07.07.2007  Mr. Green много се радв2ам мила че сте се уредили за тая дата голям наплив беше  Crazy я кажи от къде ще взимате рокля  Mr. Green

# 577
  • Бургас
Ей, ама верно спите Mr. Green
Корнелия има толкова красива лентичка за сватбата си на 07.07., а я питате защо и е рокля Wink
Само аз май останах неоженена тука Joy
Стелски, не се гласи много, че ако съм се изложила, ще трябва да ти търся свястна торта посред нощ Mr. Green

# 578
ДА, беееееееееееееее  Shocked Embarassed
Спим, какво да правим на това мрачно време  newsm78

Нели, извинявай, ама...  Grinning

# 579
  • Бургас
Корнелия кажи къде ще ходиш за рокля

# 580
  • София
ЕЙ, ХОРА, МНОГО ГАДНО ТОВА ВРЕМЕ!
Не съм гледала прогноза, но май и уикенда ще откара така като гледам.... newsm78
Аз вчера имах тъпи болки в левия яйчник, все едно някой ми надуваше коремчето и не беше много приятно..... А днес Т ми беше по-висока от вчера....може би фоликулчето се готви да ми пусне яйчице... Praynig
Довечера трябва да го "сгащим" някъде из тръбите! Praynig Peace
Ако не се появя тази вечер тук- да знаете, че ще съм мноооого заета! Heart Eyes Embarassed Party

# 581
  • БУРГАС
Ей, ама верно спите Mr. Green
Корнелия има толкова красива лентичка за сватбата си на 07.07., а я питате защо и е рокля Wink
Стелски, не се гласи много, че ако съм се изложила, ще трябва да ти търся свястна торта посред нощ Mr. Green

Виж кво, без да ми се измъкваш! Аз съм сигурна, че си се справила много добре!
НеОЖЕНЕНА ще си останеш, обаче скоро ще те ОМЪЖИМ!!! smile3534
Ми спи ми се! Аз си казах, още от сутринта! smile3507

# 582
И аз Голди, и аз Peace Ще си правим компания Hug
Тея дни поработихме за наследника, пък дано е станал Praynig Сега ми остава само да чакам, обаче като се знам каква съм от другата седмица ще почна тестовете Crazy

# 583
момичета включвам се с един сериозен въпрос-вчера ни пуснаха в седмичната тема,темите за 16.06 деня на репродуктивното здраве.идете моля ви в двете теми и проявете интерес.става въпрос за общото ни бъдеще.НЕКА СИ ПОМОГНЕМ САМИ ЗА ДА НИ ПОМОГНАТ. Hug

# 584
  • v. turnovo
Прочетох за инициативата и в проблемното, но тогава съм на кръщене на племенницата ми и определено няма как да организирам нещо тук.Единственото , което в момента мога да направя е да си сложа лентичка в знак на виртуалната ми подкрепа Hug

Общи условия

Активация на акаунт