КАУФЛАНД - тема 82 ЛЯТНА 2026

• 22 516
  • 404
  •   1
Отговори
# 45
Ах, вече само в Е са цените, но май не са посочили за кг колко излиза цената или още моето око не може да свикне.

# 46
Мони, обърках темите .
Скрит текст:
Хартията е на Лидл , много я харесвам , изобщо не залепва. Бях купувала от левчетата някакви , голяма мъка с тях беше

# 47
Ах, вече само в Е са цените, но май не са посочили за кг колко излиза цената или още моето око не може да свикне.

В брошурите махнаха цените за килограм (освен на плодове, зеленчуци и подобни, които се продават по принцип на кг), но на етикетите в магазина не трябва ли да има и цена на кг, когато продуктът е в опаковка с различен грамаж?

# 48
Те освен, че оставили едни голи цифри, даже няма знака на еврото след тях, ами си мислят, че хората няма да забележат увеличението на цените.

# 49
За брошурата или за етикетите на място в магазина става въпрос? Не съм разгледала още новата брошура.

# 50
Те освен, че оставили едни голи цифри, даже няма знака на еврото след тях, ами си мислят, че хората няма да забележат увеличението на цените.

Не са ли длъжни да упоменат валутата, много е странно това. Сутринта ги видях аз докато разглеждах брошурата и помислих, че нещо страницата не се е дозаредила и затова стоят само цифрите.Joy

Последна редакция: пт, 07 авг 2026, 11:02 от alllllimei

# 51
Долче, за брошурата говорим. Странно е разбира се, все пак сме страна, в която до вчера бяха обявени двете валути, хората още са объркани, те ми сложили голи цифри съвсем да объркват и в тази ситуация да се възползват да вдигат цените ми се струва доста долно от тяхна страна.

# 52
Така е, изобщо не е ок.

# 53
  • Сливен
Важи ли още промоция на раници Венгер с точки?
няма вече ,но цените им са като с точки,гледах вчера че се чудя за дамската чанта и е на 19.99 евро,както ако имах точки.

# 54
Валутата е ясна. Няма друга вече. Крайно време беше да махнат левовете, само объркване създават.

# 55
Ами доста грозно стои с голи цифри, все едно и на продуктите да пишат само, 350, 500, 1, 2, щото нали е ясно, че за гр и кг става въпрос или пък може би калории, литри.
Остава и това да следим докато пазаруваме, освен сравняването на баркод, цена на рафта, сега и колко излиза на кг ще си смятаме, а и бележката накрая да си проверим, че може пък в този ден приложението им да се е бъгнало.Grinning

Да сложат пейки в магазина като на Халите и моторизирани пазарски колички със седалка и педали, че едно пазаруване бая време ще отнема...JoyJoyJoy

# 56
И при нас касите на самообслужване са с новия софтуер. Много кофти, че вече не можеш да провериш тотала и да се върнеш обратно.
Буквално нямаш вариант да видиш дали купонът е отчетен, особено пък ако е персонализиран.
Два купона "само за теб" имах последния път, разделих на три сметки - по една за всеки купон и трета за всичко останало. Много досадно.

# 57
На мен ми направи впечатление, че пък на машинката за сканиране не може вече да се трият някои от артикулите. Пише, че трябва да се каже на служител да изтрие позицията. Също и ако вече е сканиран продукт и след него се сканират няколко други, също не може да се изтрие.

То аз така и така после на касата си ги сканирам ръчно, понеже ако на случайния принцип им хрумне да ме поверяват е доста бавно и неприятно, та с машинката основно цените си проверявам и колко ще ми е крайната сума.

# 58
Направо си е подвеждаща брошурата. Чак толко никой да не е видял какво се публикува.

# 59
  • Mostly in my mind
Направо си е подвеждаща брошурата. Чак толко никой да не е видял какво се публикува.
съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт