КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 18 188
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Честит  празник!
Където. и да сте,
бъдете живи и здрави!

# 346
  • София
Привет, красавици!
НА НАШАТА ДРУЖКА МЕРИАН, НА ВНУЧКИТЕ НА ДИДИА И ЯЖКА, НА СВАТЯТА НА ЯЖКА - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! НА ВСИЧКИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО. ДА ЗАКРИЛЯ БОЖИЯТА МАЙКА СЕМЕЙСТВАТА  И ДОМОВЕТЕ НИ. ДА БЪДЕ!

За всички е този музикален поздрав.

Ние сутринта заминахме за Банкя. Внучката се отказа. Щерката - по нейните си работа, а ние с кума на кафе и сладолед. Дружбата ни вече е на половин век и малко. Имаме толкова хубави спомени... Разделихме се с него, че имаше друг ангажимент.  После с щерката обядвахме в едно от многото ресторантчета в Банкя. Градчето е много чисто, с много зеленина и паркирането навсякъде е разрешено - няма нито синя, нито зелена зона. Рай за шофьорите. Изкарахме още час и половина в приятни разговори и вкусища. Сега сме полегнали и почивкаааа.
На този ден преди доста години кръстих двете ни внучки. Богородичка да ги пази и закриля! Да са благословени на многая лета! Да бъде! Обичаме ви, момичета. Heart

# 347
Добър ден, момичета! Честит празник на всички, бъдете здрави и закриляни и вие, и семействата ви от Божията майка.
На този ден преди 44 години бях булка. За втори път в живота си стъпих в градО на ...,та до днес.
Чакаме втората партида морски да се завърне и ще го отбележим на барбекюто.
КАГ,  голяма прегръдка за теб!

# 348
Ениска, пожелавам здраве, любов и благоденствие дълги години! 🍀🌺🐞

# 349
Ениска, дълги години празнувайте годишнини  заедно! Наздраве за ваше здраве!

# 350
Честит празник, момичета! Честит имен ден на имениците! Да сте живи и здрави! Като ви чета си давам сметка колко ми липсват нормални социални контакти. Няма ли ги старите приятели, съученици, колеги, роднини, други са нещата. Не че не излизам за по на кафе с познати, ама измислена работа. Добре, че е групата тук, чувствам ви близки, чета всичко, ако и да не пиша много редовно. Heart

# 351
Ениса, честити бъдете! В здраве, обич и много поводи за усмивки да отпразнувате още много годишнини заобиколени от деца, внуци и правнуци! 🥂🍀🥰
Фрау Дана, хубаво ми стана като те прочетох! И аз така се чувствам и чувствам всички момичета тук, макар с не всички да сме се виждали на живо. Надявам се и това да стане, само живот и здраве да е! За кой ли път да го кажа, толкова се радвам, че се намерихме! Прегръщам ви и ви обичам момичета от тук до ....... ♥️

# 352

Поздрав за  годишнината у градо... обич и грижа още много години!
 Аз изпратих гостите, дано са навреме за филма си.  Не обядваха ,че няма време и не са гладни ,късно станаха ,спокойни ,че баща им тук, отпуснаха душичките в сън. Пък така мисля де ,знам ли що спаха повече. Ще се видим пак.
 Сварих една  каша като лютивката, без люто ,макар синът да искаше още, но по-нататък ако има продукти. Обрах  каквото трябва , имам една кофа  чушлета да оправям, не ми се щеше днес, сега ще видим ще ли ми се. Да пасирам и  оправя апетитката, да подготвя чушлетата , опашките, за утре. Не ми се бърза нещо.
 Ядене има,  утре ще мисля за утре.  Да не се пренапрегна.

# 353
  • София
Честит празник на всички малки и големи  Мимета! Да си носят с гордост името и светицата да ги пази.
Клечи, плахо предложих на мрънчоците и дядката да дойдем на събитието. Имаме и директен превоз от нас до  парка. Единодушно отказаха - било топло, щяло да има тъпканица. С 2 думи пред екраните и под климатичо е най-добре. Снощи и днес си хапват добре. Даже Мрънч опита нещо ново - https://www.lidl.bg/p/chef-select-pileski-kapki/p10061256  Препоръчвам ги - от истинско месо са, без много подправки и може да се доготвят във фурна или фраер.
КАГ, спомените остават....
Фрау Дана, доста хора осъзнаха тази липса и приключиха със Западна Европа, наработиха се и си карат старините или у нас, или по гръцко. Държавите не са това, което е била, а туземците  според мене масово са генетично и исторически увредени.
Ениса, да сте здрави и да гледате правнуци заедно!

# 354
  • някъде другаде
Ениса , честита годишнина! В здраве , щастие и сговор още дълги години да сте заедно.
КАГ , силна прегръдка за теб.

# 355
Мериан, Дидия, Яжка, честит празник!

Ениса, честита годишнина!

КАГ, прегръщам те!
За Ловеч не ме бройте

# 356
Цял ден нямам никакви известия за темата Sad
Сега влизам и изненада... Ами писали сте.

Честит празник на всички с това хубаво име Мария!
Честит празник на всички празнуващи на Богородица!

Специален поздрав за Ениса! Бъдете здрави, в разбирателство и любов вървете рамо до рамо, ръка за ръка по пътя на живота!

# 357
  • София
Честит празник -Голяма Богородица! Божията майка да пази и закриля всички и именници и неименници и най вече да закриля България и целият свят от лоши и зли действия на военнолюбиви хора!!
Момичета, засега сме по списък 9 човека за Ловеч. Нека до сряда, 19.08 да го приключим. Цените на хотелите са от 70 до 50 евро за стая. Решавайте и за дните 1или 2.За Пипи самостоятелна стая. Ами пишете ги тези работи в списъка. Така по постове се губят. Като уточня бройката ще търся братовчедите за съдействие.
Ениска, честита годишнина!! Явно Богородица ви е закриляла 44 години. И още 2-3 пъти по толкова. Честито и наздраве!!
Спорна, успешна и прохладна седмица, момичета!

# 358
Да се отчета и аз.
Добре се справяме се дечицата  - мама и тате дерзаят по къщата,че то време не остана.
Ениса, честита годишнина - здраве,взаимно доверие и  много топлина ви желая от сърце за много години напред Wine Glass
КАГ, силна прегръдка за теб!
Спокойна нощ баболинки мили Heart

# 359
  • София
Вие си спете, а аз сама ще си поговоря. Stuck Out Tongue Winking Eye
Привечер като ме налетя музата, като се разписах, като се развихрих, елате ме вижте. Питайте ме какво толкова ме развихри. Ами как  какво - довърших две лекции - Митовете за късна зряла възраст и Сексът след 60. Втората лекция  я започвах преди време, докарах я до някъде, после я зарязах. После пак я подхванах, направих я в лек хумористичен вариант. Сега намерих по-научни обяснения, интервю с една сексоложка, професор, та се получи по-сериозен материал. Ей с това се занимавах почти 8 часа. Наблегнах на теорията, без практика, че иначе щеше да стане утре Joy Майтап бе, Уили...
ЕНИСКА, честита ви годишнина! Присъединявам се към всички хубави пожелания на дружките, ама как пък една не се сетИ да се изОка ГОР_ЧИ_ВОООООООО - 44 пъти! Утре след закуска започвайте. Joy Все до обяд ще се справите. Stuck Out Tongue Winking Eye
ФРАУ ДАНА и мен не докоснаха твоите думи. Толкова са искрени...Колкото и да е добре човек някъде по света, все си го тегли към корените, към своята си керемидка. към своето гнездо...Гушкам те. Hug Колкото е минало, сигурно по-малко остава. Ще си дойдете. Дръж се! Heart
ТАНУ, е що ме изоставИ? Сега с кого ще спя? Cry
МАЙЧЕ, за броя нощувки ще изчакам мнението на болшинството. Всякак съм съгласна.
МАКАВЕЛИ, вчера като се разхождахме из Банкя, си мислех за вас.
РАНЕЛКА, защо не те виждсам в "оня" списък??? И ЕНИСА ми се губи, и ДИДИА, и КАССС, и ЯНКА, и МАМСИ, и ТЕТКА, и ФЛАШ, и ЯН, и КАГ, и ЛУННО ЦВЕТЕ, Жалко за АЙША, КЛЕЧКАТА и ТАНИТКА, за БОРЯНА, ФРАУ ДАНА и ТАНУ. Замислям нещо за евентуална изненада, ама да видим дали ще успея с агитацията и пропагандата. Sunglasses
Хайде лека нощ и спокойни сънища! Още малко и петлите ще закукуригат...

Общи условия

Активация на акаунт